Cinlerle ilgili bir sorun yaşıyorum, daha önce evlenmek istediğim için sanırım şimdi beni bırakmıyorlar. Bir okur musun?

1 Yıl önce annemle bir mekandayken bana bir cinlerle ilgili yaşanmış bir olay anlattı. O günün gecesinde ben bir cinle evlenmek istemiştim, gerçi şu an bile istiyorum ama neyse. Neyse o günden sonra ki akam üstü namazdan sonra 2 defa hızlı bir sekılde golgelerle gecıp beni korkuttular kı korktumda, sonra muzıklerıme karıstılar ılerı gerı gıttıler bırcok olay kafayı yedirttiler. Neyse ki son 5 aydır oyoktur derken yine oldu. Bu sefer varlığını da görüyorum ama net değil. mesela az önce banyodan cıplak cıktım altımda bir şey yoktu benim banyom odamın ıcınde, neyse ben onume bakarak yururken bir anda ırkıldım orada biri var zannettim, korktum cok korktum, geceleri garip sesler duyuyorum varlık sesi, haykırıslar, mesela az önce yemek yemege gittim dustan sonra yine gordum hızlıca gecti onumden birisi, ama bu hep onları aklımda tutmadığm zamanlar oluyor, onları dusunmedıgım zamanlar bir de bu cinli olaylardan sonra gecen seneden beri benim hislerim cok kuvvetlendi, rastgele bir raakam soyluyorm tutuyor bazı yerlerde insanlar hakkında cok net bilgi sahibi oldum değiştim zekam arttı neler oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada eğer cin ise o, çok sabırlı çünkü 1 yıldır hep yavaş yavaş ilerliyor bir keresdinde neden goruntunu gostermyıorsun deyip savaş açmıştım ona
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada yaşım yanlıs olmus yasım 18
Cinlerle ilgili bir sorun yaşıyorum, daha önce evlenmek istediğim için sanırım şimdi beni bırakmıyorlar. Bir okur musun?