Sevgililerim evlilik istemiyor? Artık görücü mü baksam sizce?

Ben evlenmek istiyorum ama eski sevgililerim olsun, yenisi olsun evlilige pek yanasmiyorlar. Zamani var deyip duruyorlar.

Daha ne zamani olacak onu anlamiyorum. Simdikiyle de 6 aydir beraberiz ve agzini aradim biraz zamani var dedi.

Eski olanlardan biri araba yok vs diyerek yokusa sürmüstu. Iyi de herkes arabasi varken mi evleniyor? Cogu erkek evlenince alıyor zaten altin falan derken. Yani beni oyaliyorlar gibi hissediyorum. Begendigim, sevdigim erkeklerle beraber oldum bugune kadar ama evlilik konusu olunca uzak durmalarindan yoruldum.

Artik görücüye mi gecis yapsam diye dusunmeye basladim. En azindan ne istedikleri belli oluyor, evlilik niyetiyle görüşüyorlar. Ama onda da icime sinen biri olur mu bilemiyorum. Sevmekte önemli sonucta ozellikle bir kadin olarak, sevdigim erkegi arzularim sonucta evlilikte falanda.

Yani sevgililigi falan fazla uzatmamak istiyorum ama olmuyor. Erkek istemeyince evlilik olmuyor. Isteyen erkekte 3 ayda bile nikah dairesini götürüyor yani. Ben artik evlenmek, yuva kurmak, anne olmak, helalimle bir seyler yasamak istiyorum. Kimsenin hayrına sevgili olmuyorum ki ya.

Güncellemeler
+1 yıl
Erkekler olarak kafanız sadece bel altı mi çalışıyor? Beyniniz calismiyor belli ki. Okuduğunuzu da anlamiyorsunuz. Detayda bir seyleri evlenip helalimle yasamak istiyorum yazmışım. Daha ne bir kadin namusuna dil uzatma hakkini kendinizde buluyorsunuz? Sevgililik demek sizin icin her halti yemek demek mi? Bir seyler yasamiyorum zaten bu sizi de ilgilendirmiyor. Ve iliskilerimde de 3 ay ve 6 ay gibi bir zaman diliminde evlilik dusuncelerini sorup o erkekle devam edip ya da etmeme karari aliyorum.
Sevgililerim evlilik istemiyor? Artık görücü mü baksam sizce?