Zorunlu askerlik için yani subaylık filan değil muayenede ne oluyor? Keşke kız olsaydım çok şanslılar. Erkekler lütfen yardım edin tecil için ilk kez olacak :(
Askerlik şubesine gideceğim. Muayenede neye bakıyorlar? Böyle boxer ile herkesin içinde çıplak kalacak mıyım?
Küçüğüm sağlık ocağına yolluyorlar gidiyorsun bişeyin var mı diyor doktor yok diyorsun yana söylüyorsun ahada sana muayene soyunmaca yok, ben komando seçmesinde soyundurdular oda fiziki sıkıntı var mı diye üstün körü ama alış yani hergün milletin içinde soyuncan üstünü değiştirmek için öyle avmde ki gibi kabin yok
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkurler ama yapamayacagim askerlik yurtdisina yerlesiyorum bu sadece ilk sefer icin ve son. Tesekkurler.
dert etme. her yer aynı değil hem. belki sizin orada teker teker içeri alırlar. hem böyle olsa bile bir köşede durursun ne olacak. veya sıran gelene kadar üstünü örtersin. kendini düşünmekten kimse etrafına bakmaz zaten
valla kardeşim yerden yere fark edermi bilmem ama bana subeden kagit verdiler hekime gittim muayne oldum tekrar subeye kagidi goturdum sadece tshortu cikardim muaynedede zaten soruyor yaran beren var mı diye dedigim gibi farkta edebilir. çok. takilma soyunsan ne olacak
Teşekkür edeirm tavsiyen için ama zorla koyun gibi askere alınmak bir de böyle küçük düşürücü şeyler hak etmiyoruz bence ☹️ kız olsak kimse ortalıkta bir tarafımıza bakıp elleyemezdi olay olurdu
Bune böyle yok gormedim hiç ne şubede nede acemi birligi allah allah şubede sadece boy kilo meslek egitim bilgileri bunlar usta birligi tabib doktor soruyo hastalık ameliyat vs hap ilaç kullananıyormusun diye bu kadar 94/4yaptım yeni geldim ilginç
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkes farklı diyor bazılarının pipisine bakmışlar bazıları saatlerce beklemiş donla bazıları üstünü bile çıkarmamış
En İyi Cevaplar