Dünden beri çok halsizlik var beynimin içi sallanıyor dönüyor sanki. Ellerim titriyor. Tatlı şeyler yiyorum yemek yiyorum hala aynıyım. Bunun için gidilir mi acile? Ne yaparlar gidince?
Güncellemeler
+1 yıl
Acile gidiyorum arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için
Mutlaka git ihmal etme mesela tansiyon da ölümcül değil normalde iner çıkar ama bilincsizce biseyler yaparsan ve gereginden fazla iner yukselirse olumcul olabilir ne oldugunu bilmek onemli umarim ciddi bisey deildir gecmis olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mutlaka git ihmal etme mesela tansiyon da ölümcül değil normalde iner çıkar ama bilincsizce biseyler yaparsan ve gereginden fazla iner yukselirse olumcul olabilir ne oldugunu bilmek onemli umarim ciddi bisey deildir gecmis olsun
Çok incesin çok teşekkür ederim evet gitsem iyi olacak ölü gibi dolaşmaktan iyidir
Rica ederim
Gidilir, sonuçta ani gelişen bir durum. Tansiyonun veya kan şekerin düşmüş olabilir.
Sık sık yaşıyorum bu durumu tansiyonum düşüyor sanırım
Tansiyonunu ölçtür istersen komşularında falan tansiyon aleti varsa. Eğer düşükse tuzlu su iç. Acilde takacakları serum da tuz içeriyor zaten. :)
Yeni taşındık henüz komşularla merhabadan öteye geçmedik 😅
La havle kardeşim hastaneye gittiğinde niye bakmasınlar 😊
Önemsiz mi acaba ben abartıyorumdur dedim😁
Gittin mi
Git en kötü muayene olursun Allah korusun ciddi birşey olabilir
Kötü bişey yoktur da
Sağlık bu temenniyle iş yürümez.
Ben de sabah 6'dan beri öyleyim bugğn pazar gitsek napılabilir ki
Serum kendimize getirir mi acaba bi enerjiye ihtiyacım var ruh gibiyim
Enerji değil benim ya resmen vücudum yürürken sola meylediyor tutunmasam düşerim garip bir tek yönlü düşüş var
Nörolojik olabilir canım o
4 gün önce corona aşısı oldum onun etkisi de olabilir bilmiyorum yarına kadar ölmezsem ve devam ederse yarın gideyim sana da çok geçmiş olsun 🌻
Bir şey dediler mi acilde ben de gittim
Vertigo ya orta kulak iltihabı olabilir dedi KBB dan randevu aldırttı baş dönmesi ve bulantı için de hap verdi ve covid testi yaptırdı 😅
Gidilir en azından tahlil yapılır tansiyon ölçülür gerekirse serum takarlar
Ambulansla mı
Kendi aracımızla
Hadi bakalım birşey çıkmaz inşallah
vertigo ya da orta kulak iltihabı olabilir kbb den randevu aldım bakalım. Baş dönmesi içinde ilaç verdi.
Vertigo büyük sıkıntı dikkat et kendine çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim orta kulak iltihapı da olabilir geçici bişey diye düşünüyorum
İnşallah öyledir Vertigo nöbetleri hiç çekilir bir durum değil
Haklısın bi tanıdığımda da var zor gerçekten 😕
İnşaallah öyle bir şey çıkmaz sende
İnşallah ya bi de çalışmaya başlıcam bu yazdan sonra hiç uğraşamam hastalıkla
Ne iş yapacaksın nerede yaşıyorsun ki
Bence önemli bir şey yoktur
Yoktur biliyorum ya kendime nasıl gelcem onun için kendime getirecek bi serum bişey için gitmek istiyorum
Felç falan inmesin
Git doktora görün
Felç insa hareket edemem ki🙄
Bizim bir dayınında elleri titriyodu böyle sonra ağzı gözü yamuldu
Git tansiyonu şekerini vs ölçerler bence
İyi olur evet annem çok söyleniyo valla bıktım yemiyorsun vitaminlerini almıyorsun diye
Git bence bakarlar tabi ihmal etme
Tansiyonunu ölçerler
Giderim olmazsa ya bilemedim