Hadi gece oluyor, biraz korkmaya ne dersiniz dostlar? Aranızda karabasan yaşayan ya da başkasının yaşadığına tanık olan varsa yazabilir. Hadi biraz da korkalım... :)
Kaz dağlarında tatbikattayız askerde. Çadır kurdurmadı komutanlar hava sıcak uyku tulumlarında tabiri caizse kozada kelebek olmayı bekleyen tırtıllar gibi yatıyoruz. Tabi gece nöbetçilerde var ben rüya görüyorum o ara aynı mekan herşey aynı yalnız rüyamdaki nöbetçi kısa dönem ali abi gerçekte nöbetçi tertibim artvinli şenol Ben rüyada ali abiye ' abi uyku tulumunun içine kollarımı sokayım sen fermuarı kafama kadar çek pançoyuda kafama ört sinekler yemesin diyorum ali abi yaklaşıyor yaklaşıyor elini uzatıyor ve o ara ben nefessiz kalıyorum karabasan sarıyor beni ıhk mıhk derken inleme sesleri ile birdn uyanıyorum gözümğ açtığımda tertibim şenol kotkarak yavaş adımlarla yaklaşıyor aklıma o an hinlik geldi ben durumu bozmadım ıhk mıhk diyorum şenol yaklaştı iyice elini uzattı yüksek sesla huavk diye bir ses çıkardım bizim şenol iki metre geriye uçtu korkudan uçan sabri gibi
Neyse ben gülmeye başladım uzman çabuş ordan bağrıyor uyuyunlan gülmeyi bırakın ben bu ara sessiz gülmeye çalışırken senol küfrediyor bana o küfrettikçe ben gülüyorum kendimi kasa kasa sessiz gülmeye çalıştığım için tuhaf sesler çıkıyor neyse sabah kahvaltıda ben şenolu gördükçe gülüyorum o ara muhabbet dönmeye başladı gece sesler nedir öyle bebek ağlama sesi duydum canavar sesi ayı sesi donuz sesi neler neler hepsi tırsmış awk ben dahada fena gülüyorum neyse komutanlarda başladı ne gülüp suruyon falan dedim böyle böyle konutanım olay başladı hepsi gülmeye. Bir geceden sabaha millete acaip bir komedi çıkartmıştım karabasan sayesinde.
En İyi Cevaplar