Eski bir kitap arasında buldum bu takvim yaprağını.. acaba kim koydu o gün onun için bir anlam ifade ediyor muydu mutlu muydu.. aklımdan geçti bu düşünceler hüzünlendim.. belkide öldü yaşamıyor şu an 😕
Bu gece bir takvim yaprağını bir kitap arasına saklar mısınız ya da güzel güne ait olan o günkü yaprağı saklama alışkanlığı varmı?
Sevgilimi Sevdiğimi hissettigim an için anlık içimden geçen bir şiir yazarım eğer bana dayanabiliyorsa ve istiyorsa evlendikten sonra ona senden ilk hoslandigimda senin için bir şiir yazdım diyip okuyacam diye planlarim ama ayrıldığımız da mumalevinde yakar bırakırım annem sorar bana bu kadar kağıdı neden çöpe atmiyorda yakıyorsun diyor bende önceden önemliydi şimdi bunu bulan için önemli olmasın diye yakiyorum diyorum tuhaff😂😂😂
להבה כחולהBir gün gezinirken ayaklarımın ucuna kadar gelen takvim yaprağını farkettim. Aldım ve az ilerdeki bank'a oturdum ve sadece okudum. Eksiksiz okudum. Anlamadığım yerini bir kez daha okudum. Aldım ikiye katladım ve cebime koydum. şu an kutularımın bir tanesinin içinde muhafaza ediyorum. Bu paylaşımımda sana olsun o vakit.
Vays hiç aklıma gelmemişti böyle birşey. Kütüphaneden aldığım kitapların arasına benden sonra okuyacaklar için ufak not sıkıştırıyordum eskiden :D Artık satın alıyorum kitapları. Güzelmiş kaptım bunu.
Hayır yok. Çünkü takvim insanların bulduğu aslında zamanı hiçbir zaman doğru göstermeyen bir araç. Önemli olan yaşadığın anın sayısal takvimini değilde sana hayata dair ne katmış onu hatırlaman.
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Bu gece bir takvim yaprağını bir kitap arasına saklar mısınız ya da güzel güne ait olan o günkü yaprağı saklama alışkanlığı varmı?
En İyi Cevaplar