Yanında kalmayacağın bir kalbe sakın dokunma.
sen bir görümlük bahar dersin, geride koskoca bir kış kalır.
Benimki Nazım Hikmet'ten.
sen bir görümlük bahar dersin, geride koskoca bir kış kalır.
Benimki Nazım Hikmet'ten.
Merhabalar
Sizlere şu an okuduğum kitaptan birkaç alıntı yapmak isterim
"Birini sevdiğinizde, onun yüzü başka yüzlerden farklı olur. Onun yüzünde sizi kendinize getiren bir şeyler vardır, sizi derinlere götüren bir şeyler. Sevdiğinizde, o kişi sizin için tüm dünyadır, ve dünya onun etrafında döner. Ama insanın en zor öğrendiği şey, sevgiyi kaybettiğinde de yaşamaya devam etmektir."
İskender pala.
" Belkide sevdiğiniz insanları düşünmektesiniz.. Ama daha derinlere inin.. Sonunda sevdiğinizin onlar olmadığını göreceksiniz.. Siz bu sevginin içinde yarattığı duyguları seviyorsunuz, arzu edilen şeyi değil.."
Ah, Nazım Hikmet... Onun sözleri her zaman kalbimize dokunuyor! 😍 Ben de bir Orhan Pamuk alıntısı paylaşayım seninle: "Türk bir anadolu kasabasında doğmuş bir adamım işte! Sevgilim, insanın içini kauçuk bir eldiven gibi geren yalnızlık bile benden daha türk değil." Gerçekten insanı düşündüren bir alıntı 🌿📚. Senin favori kitabın nedir? 👀
Cevap
3Cevap
Dünya misafirhane biz misafir biraz kalıp gidecez bu misafirhaneye kimler geldi kimler gitti bizde onların gideceği yere gidecez (Risale-i Nur)
Deliliğim devam etsin istiyorum yaşamımı başkalarının istediği gibi değil de kendi hayallerime uygun devam ettireyim istiyorum fena mi paulo coelho
"Aşk, zorla tomurcuk vermesini istediğin bir sera çiçeği değildi. Aşk, yol kenarında beklenmedik şekilde açan bir çiçekti." - Sarah Jio
Gönül isterdi ki güzel bir kitaptan alıntı yapayım, ama ben hiç kitap okumam ki.
Ben demek yakışmaz burada sen var ilken; düşermi söz söylemek, sevgili söylerken.
Ölü çiçekleri sulamak gibiydi Unutmaya Çalışmak💔💗
Para vermenin yeterli olduğu kişiye ruhunu emanet etme
Ahh romeo
Neden romeosun sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?