Zaten kabul olmuyor biraktm sogudum iyice hatta yatsiyi kilmiyorun bile
Namaz kiliyorum ama psikolojik sorunlarım var normal mi?
Zaten kabul olmuyor biraktm sogudum iyice hatta yatsiyi kilmiyorun bile
İmanın eksik II supheleniyorsun nokta yoksa yaradan senin sesini duyar da sen yaradana ne kadar sesleniyorsun nasıl sesleniyorsun o önemli acaba dediğin an iman biter inançsızlık başlar ki sende başlamış bence
Napim dualarm kabul olmuyor bn sadece sağlık istiyorum zaten namaz dan iyice sogudum bırakacağım. Her halti yiyen sereffffszz insanlar mutluyken bn mutsuzum demek ki bu hayatta günahkar okacaksn bunu öğrendim
Ne alakası var?
Demek ki sen bir şeyleri eksik veya yanlış yapıyorsun. Ki görünüşe göre düşüncelerinde baya bir yanlışlık var. Umarım bir an önce bu yanlıştan dönersin.
Ne gibi
Inanmıyorum artık
Vazgectigim şeyden hicbisey kazanmadm. Aksine diğer inanmayan insanlar kazanıyor bn hep kaybediym hep üzüntü hep hüzün hiç gücüm kalmadı. benim mutlu olmam gerekirken daha da kötü oldum. Demek ki Allah benim inqnmami istemiyor benim nasubimde inanmak yok demek ki yapacak bişey yok.
Hayır böyle düşünme.😞😞
Peygamber efendimiz doğmadan babasını, 6 yaşındayken de annesini kaybetmedi mi? Ona müşrikler türlü türlü eziyetler etmedi mi? Ya da Hz Yusuf kardeşleri tarafından kuyuya atılmadı mı? Halbuki en çok namaz kılan, en çok dua eden ONLARDI.
Bak ben de çok şey yaşadım. Çok dua ettim, ediyorum fakat gerçekten kabul olmuyor. Bir ara gerçekten senin gibi düşündüm, namaz kılmak, dua etmek çok zor geldi, kendimi boşlukta hissettim. Ama sonra düşündüm ben ne yapıyorum? Buradaki her şey yalan ama tek bir şey gerçek o da ÖLÜM. Ahirette ben aksattığım namazların hesabını nasıl vereceğim? Ne yapacağım?😰
Burada yaşayacağım 10-15 yıl için ahiretimi heba etmeye değer mi? Değmez...
Lütfen bu hataya düşme.
Dünya onların ahiret bizim olsun değerli kardeşim.💪☺
Dünya olmayınca ahiret boş. Bizi ahirete hazırlayan bu dünya. Bn bu dünyada sağlıklı olmadiktan sonra ahiretm için bişey yapamam ki?
Dünyevi işlerinden sıyrılıp kendini tamamen veremiyorsun ondan kaynaklanıyor bana kalırsa
Cevap
4Cevap
namaz kılmak dinimizde farz olan bisey zaten bu düşünceler için namaz kilmanda doğru değil ilk önce şu yanlis olan dusunceni değiştir
Dua etmek yerine kendini meşgul edecek hobiler bulman lazım namaz kılmak fiziksel olarak eğilmek kalkmaktan ibaret bu endorfin salgılamaz
Bu dusunce cok sacma.. Rabbim elbet bir gün cozum yolu gosterecektir sen istemeye devam et, dualarini et namazini kil
namaz kılmak yerine kendine hobiler bul. emin ol daha faydalı okur
Soruyu ve görüşleri okudum yemin ederim aynı ben
Doktora git
Sorunun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar