8. sınıfta tecavüze ugradım 2 kişiden o güne kadarda hep internetten tehtit aldım yardım edin lütfen ne yapabilirim?

Tecavüz olayından önce 1 defa 25 li yaşalarda birileri benim küçücük oldugumu bile bile 7. Sınıfta babamın kendi eliyle çektigi kazaklı bir fotografımı alıp işte videonu yaparım kimsenin yüzüne bakamazsın dediklerimi yap bilmem ne o sırada da annemin kanser olmasını ilk ben ögrenmem babamın sürekli iflas etmesi çok şükür şu an durumumuz çok iyi ama o günlerde yanımda kimseyi bulamadım çocukluk aklı işte gerçek sandım video yapabilecegini ki o zamanda net çeken fotografı telefon bile yoktu üstüne bide tecavüze ugrayınca bittim sarsıldım intihar ettim o olay gecesinde beyin kanamasından döndüm babamın o çaresiz aglayan gözlerini tekrar görmek istemiyorum ilerde evlenmemi tabikide isticekler o zaman ne yapcam bilmiyorum şu an üniversiteden mezun olucam tekrar biyer kazanıp yüksek lisans yapıcam inşallah ama ondan sonrası yok illa evlilige gidicek yol itilip kakılmaktan korkuyorum
8. sınıfta tecavüze ugradım 2 kişiden o güne kadarda hep internetten tehtit aldım yardım edin lütfen ne yapabilirim?