Tecavüz olayından önce 1 defa 25 li yaşalarda birileri benim küçücük oldugumu bile bile 7. Sınıfta babamın kendi eliyle çektigi kazaklı bir fotografımı alıp işte videonu yaparım kimsenin yüzüne bakamazsın dediklerimi yap bilmem ne o sırada da annemin kanser olmasını ilk ben ögrenmem babamın sürekli iflas etmesi çok şükür şu an durumumuz çok iyi ama o günlerde yanımda kimseyi bulamadım çocukluk aklı işte gerçek sandım video yapabilecegini ki o zamanda net çeken fotografı telefon bile yoktu üstüne bide tecavüze ugrayınca bittim sarsıldım intihar ettim o olay gecesinde beyin kanamasından döndüm babamın o çaresiz aglayan gözlerini tekrar görmek istemiyorum ilerde evlenmemi tabikide isticekler o zaman ne yapcam bilmiyorum şu an üniversiteden mezun olucam tekrar biyer kazanıp yüksek lisans yapıcam inşallah ama ondan sonrası yok illa evlilige gidicek yol itilip kakılmaktan korkuyorum
Cevabın nedir?
+1 yılbak guzel kardesim sanirim tecavuz olayinin ustundeki etkisini atmissin. evlilikte ne sorun yasacagini dusunuyorsun. seni gercekten seven birini buldugunda anlatirsin. ama aranizda kalmasini soylersin. gercekten seviyorsa sana destek cikar zaten. bu devirde bekareti olmadan evlenen kactane kiz var bilmiyor musun? allahin izniyle hicbirsey olmaz sen hayatina bak kendini iyi yerlere getir. su akar yolunu bulur. yasin daha 19 zamanla anlarsin burda soylenenleri. kendini hic uzme.
09 Yorumla- +1 yıl
Ya o insana anlattıgımda benim yanımda olmak yerine uzaklaşırsa öyle kolay yediremem kendime ben malesef emin olmadan söyliyemem ama ne kadar emin olsamda boşta çıkabilir
- +1 yıl
emin olmadan soyleme tabi. uzaklasirsa seni gercekten sevmemis demektir. birsey kaybetmezsin. hatta buyuk seyler kaybetmekten kurtulursun
- +1 yıl
Tabi öyle, haklısınız
- +1 yıl
bak boyle bacım cocuklarindan nefret ederim ne yapsan haktir. ama sen kafana takip dert etme intiharida sakin dusunme. olmesi gereken biri varsa oda bunu yapan kanini s* ktmin serefsizleridir. sen kafani rahat tut allaha sigin.
- +1 yıl
Yok asla düşünmüyorum ben kendime sahip çıktıktan sonra akademik kariyerimde tamamlandıktan sonra çok şükür kimse bişey diyemezde yapamazda tabiki bende o günü bekliyorum sabırsızlıkla
- +1 yıl
simdi akedemik dedigin tabiri ben pek bilmiyorum acarsan memnun olurum
- +1 yıl
Üniversitede ögretim görevlisi olmak diyim üniversite seviyesindeki ögrencilere hocalık yapıp kendime dahada fazla bilgi katmak istiyorum
- +1 yıl
insallah basarirsin
- +1 yıl
İnşallah
En İyi Cevaplar
+1 yılBu insanları ihbar etmeli ve dik durmalısınız tecavüz senin suçun değil.. Sen hakkını arayansin zalimlerin bu yaptıklarını yanlarına birakma.. Ki onlar serbest gezip bu işi bir daha yapsalar seninde ellerin pis olacak.. Bu insanlarla savaşın ve pes etmeyin..
03 Yorumla- +1 yıl
İlerde neyi kime nasıl anlatıcam bu devirde inanacak insan çok zor
- +1 yıl
Mutlaka size inanıp güvenen sizi siz olduğunuz için sevecek birileri vardir
- +1 yıl
Umarım karşıma çıkar kendileri
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok üzüldüm yaşadıklarına gerçekten :/ Allah yardımcın olsun senin canım umarım bu hayatta seni anlıcak biriyle karşılaşırsın.
02 Yorumla- +1 yıl
İnşallah sagolun
- +1 yıl
insanın başına Böyle menfur bir olayın gelmesi kadar kötü bir şey yoktur değil mi Düşünsene kendini o durumda tanımadığın birinin işini hallederken ki pozisyonunu ne yapardın
Bebegim senin bir sucun yok bu konuda kim seni asagilasin yahu? Sacmalama
01 Yorumla- +1 yıl
Kimse inanmaz ki bana biliyorum inanan insanda ben inandım ama bilmiyorum deyip çekti gitti hayatımdan kime neyi nasıl anlatıcam ki ben
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyden önce çok üzüldüm kötü olaylar yaşamışsın şunu asla unutma sen bir bireysin okudun aklın başında kimse sana istemediğin bir şeyi yaptıramaz şakın izin verme o zaman küçüktün yapamadın şimdi yapabilirsin
120 Yorumla- +1 yıl
Tek başıma konuşa konuşa yoruldum artık egitimimi tamamlicam ailemin istedikleri gibi bende istiyorum sonuna kadar ama yalnızlıktan sıkıldım konuşamıyorum kimseyle ne erkek ne kız
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Bak burda seni hiç tanımıyorum sma seninle konuşuyorum bu senin konuşup konuşmamayı istemenle alakalı sen konuşalım dedinde çevredekiler hayırmı diyor
- +1 yıl
İnsanlar çıkarcı yarın bir gün bunu yüzüme vurduklarında ne yapıcam yine kendi kendimi yicem gururum tükenicek girdigim ortamlarda duyulucak belkide
- +1 yıl
O zaman amaç sadece dertleşmekse içini döküp rahatlamaksa hiç tanımadığın kişilere anlat derdini dök içini rahatla
- +1 yıl
Birine sarılıp deli gibi anlatmak aglamak istiyorum 6 sene geçti yazın 7 sene olucak şiştim artık gerçekten
- +1 yıl
Eğer istersen bana anlat dinlerim ama sarılmana imkan yok istersen burdan ister özelden
- +1 yıl
şu an buna yok diyecek takatim yok ama benide yanlış anlamanı istemem gerçekten çok bunaldım içimde kendi kendime konuşmaktan
- +1 yıl
Ne anlamda yanlış anlaya bilirim seni bir yerde buluşup konuşmayacağız burdan yazıcaksın
- +1 yıl
Yoo hayır o mânada demedim zaten ama bikeresinde bunu yaptım konu apayrı yerlere geldi karşıda ki kişi yüzünden tedirginim o yüzden
- +1 yıl
Nasıl bir yere geldi?
- +1 yıl
Ben senden hoşlanıyoruma döndü bir anda dertleşirken öyle şak diye kaldım öyle engelledim kapadım hesabı bidahada bakmadım hiç
- +1 yıl
😂😂😂 o da güzelmiş dertleşmek başka sohbet başka
- +1 yıl
Ne bilim ben aptalın derdimi dinlerken hoşlanacagını hayır yüzümü dahi görmedi neyin hoşlanması anlamıyorum kendi kafasında ne kurduysa tabi
- +1 yıl
Şöyle düşün karşında çekingen bir kız var korkuları var ve üstüne üstelik bakire değil çabuk kanar kullanırım diye düşünmüştür
- +1 yıl
Ortada tek dertleşme vardı sohbet falan yoktu derdim oda degil ayrıca
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın 🤚🏻
- +1 yıl
Eğer dertleşmek konuşmak istersen bana yazabilirsin seni takip ediyorum eğer senin korktuğun gibi birşey olursada engellersin sorun çözülür
- +1 yıl
Pekala teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılüzülme kafana takma olan olmuş ama sen geleceğine bak şu akar yolunu bulur.
07 Yorumla- +1 yıl
Çıkmıyo aklımdan keşke çıksa bir yapacaklarımdan vazgeçmiyorum bu yüzden ama insan bikere bile olsa biriyle konuşup dertleşmeyi istiyo
- +1 yıl
haklısın ama dediğim gibi geçmişini çık düşünürsen sağlığın içinde iyi değil o yüzden sen o olayı unutup önüne ve güzel günlere bakman gerekiyor kendini mutlu edecek şeylerle uğraş
- +1 yıl
Dışardan görseniz hiç susmayan hep sohbet eden arkadaşlarıyla vakit geçiren biriyim zaten hepte mutluyumdur arkadaşlarım iyiykende kötüykende ararlar hep kendilerine güven verdiğimi düşünüyolarmış ama işte bide içi var bu kızın deseler keşke
- +1 yıl
sen söylemeden bilemezler bu gayet normal söylemeni gerektirecek bir durum da yok zaten tek yapman gereken unutman Buda taki sana biri gerçekten sevgisini verdikten sonra olur diye düşünüyorum ben ilerde unutursun merak etme yeter ki beynini kemirmesin artık.
- +1 yıl
Unutmam imkansız ama umarım beni yıpratmaz ilerde bu kadar beynimi kemiriyor aynen
- +1 yıl
yaşadığın şey çok zor bişey Evet ama dediğin gibi bir şekilde bunu unutman gerekiyor ya da unutturan birine ihtiyacın var onuda inşaallah bulursun çünkü uzulmenin ve daha fazla kendini yipratmanin senin için kötü olduğunun farkına varman gerekiyor
- +1 yıl
İnşallah çok haklısınız umarım zamanla aklımda yer etmez
+1 yılCiddi misin bu konuda ciddiysen iyi bir ceza avukatı arkadaşım var sana yardımcı olabilirim
10 Yorumlakimsenin seni itip dislayacagi yok tam tersi seni anlayıp sahiplenmesi lazım
014 Yorumla- +1 yıl
Herkes burdaki insanlar gibi yardım etmez bana belki onların karşısına böyle biri çıksa inanmicaklar ne malum ki
- +1 yıl
Anlamayan bana farklı yaklaşıp beni hırpalıyor ama insanları tanıyamıyorum ki öyle hemen
- +1 yıl
2 sene sevgili oldugum insan bile bana bir anda farklı davranmaya başladı bunu duyunca çok zor o yüzden güvenmem
- +1 yıl
Bencede öyle onun bir önemi yok ama ne bileyim ona baglıda kalmıyorum egitimimde karar alırken ama biyerde kendimi eksik hissediyorum işte
- +1 yıl
Duygusal baglılık saglam olur umarımda beni yarı yolda itelemez o her kimse
- +1 yıl
Haklısınız dogru zamanda emin olurum umarım
- +1 yıl
Umarım teşekkür ederim
- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven birisi çıkacak karşına, anlatacaksın, anlayış gösterecek. Göstermezse basıp gidecek.
00 Yorumla
+1 yılseni sevecek seninde onu sevecegin biri bir gün illa olacaktır
06 Yorumla- +1 yıl
Beni bunları ögrendikten sonrada sevecek biri lazım bunları bilmeden sevmeleri önemli degil gerçekten
- +1 yıl
bu durumu bir eziklik sorun gibi görme. sonuç olarak seni seven biri bunları görmez
- +1 yıl
Eziklik olarak degil ama bu yüzden laf söylenmesini istemiyorum o kadar. Görmicek birine anlatmış olurum inşallah
- +1 yıl
benimde eski konuştuğum kişi tacize uğramış önceden. sonra o kişiden kurtulmak için biriyle evlenmek istemiş ama nişanlıyken ayrılmışlar. aralarında bişeylerde olmuş üstelik. sonra biz tanıştık bana anlatmıştı. bunu sorun olarak görmemiştim ben. seninde karşına böyle biri çıkar merak etme
- +1 yıl
İnşallah 🤚🏻
- +1 yıl
inşallah
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah büyük vardır sana da bir güzelliği hiç merak etme..
04 Yorumla- +1 yıl
Vardır elbet ama aklıma geldikçe ne abdest alabiliyorum ne namaz kılabiliyorum bikere ramazanda alabildim abdesti çok şükür gittim namaza agladım durdum kılamadım namazı yattım secdeye agladım çıktım sonrada çıkaramıyorum aklımdan hiç
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim. s
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılmerak etme herşey bu değil seni seven biri çıksın hicbir şey olmaZ üzülme de Allah in hesabı var cezasını bulurlar
013 Yorumla- +1 yıl
Biri çok seviyo bende seviyorum diye güvendim söyledim tek yaptıgı 2 sene sonra ayrılınca bidaha kimseye güvenme yoksa benim gibi seviyorum ayagına yatar dedi beynimden vurulmuşa döndüm igreniyorum kendimden akşam dügüne gittim kuzenimin kız babasıyla dans etti babamda sarıldı belimden öpe kokluya yanımda durdu içim gitti
- +1 yıl
herkes onun gibi şeref yoksunu değil üzülme sende çok güzel gelin olacaksın
- +1 yıl
Umarım öyle olur başlarını öne egdirmek bu dünyada en son isticegim şey olur
- +1 yıl
2 seneye evlilik düşünüyor musun
- +1 yıl
şu an ön lisans bir bölümden mezun olucam sınava tekrar hazırlanıp 4 yıllık bir bölümden sonra tezli yüksek lisans yapıcam olabildigince uzatıcam egitimimi o güne kadar kendi hayatımı düzenlerim kafamda diye düşünüyorum tek başıma kalkamam altından evliligin o kadar erken
- +1 yıl
6 sene evlenmezsin yani benim o zamana çocuğum bile olur
- +1 yıl
Kendin için mi soruyosun yapma allah aşkına derdim evlilik degil ailemin onu istediğinde bunları ögrenmeden tamam diyebilmem sadece
- +1 yıl
Ailen öğrenmez merak etme seni seven biri hersye rağmen sever seni
- +1 yıl
İnşallah öyle olur
- +1 yıl
bu devirde gerçek sevmekte yok gibi işin zor ama sabret umudunu kaydetme
- +1 yıl
Sabrediyorum hayırlısı olsun
- +1 yıl
evliliği de çok ileriye atma bence karşına seni seven biri çıkarsa evlen yine okursun
- +1 yıl
Yok olmaz kendi maddi gücümü elimi almadan evlenmem asla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyerinde olsam o insanları ayartıp ortadan kaldırırdım ya..2 pislik temizlenmiş olurdu
06 Yorumla- +1 yıl
Yüksek lisanstan sonra annem akedemik kariyer yapmamı istiyo onuda tamamlayınca yaptırıcam bir o günler gelsin göstericem
- +1 yıl
Ama internetten tehtit edeni bilmiyorum hiç yüzünü biraz hatırlıyorum o kadar bulabilecegimi sanmıyorum ama digeri dogduguna pişman olucak
Cevap sahibi+1 yılşöyle yakalanmadan yapabilceksen çok güzel olur . mesajlar vs çıkıyor artık..
- +1 yıl
Zor çok zaman geçti 6 sene öncesinden bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılbende ilerde yapacakların için söyluyorum : D
- +1 yıl
İlerde bir yüksek lisansım bitsin o zaman bakıcam ne yapabilecegime
Ilk öncelikle allah yardimcin olsun.. Mahkemeye vermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiktirirsin eğer korkun buysa Allah o şerrefsizlerin belasını versin
15 Yorumla- +1 yıl
Diktirtmek degil mesele ben nasıl yalan söyleyip bir adamla ben ilk seninim dicem olmaz yapamam yediremem kendime ben söylerim o günde beni bırakırsa annemler dahi ögrenir rezil olurlar dayanamam onlara yazık olur kıyamam
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi bu senin kendi isteğinle yaptığın bişi değil ufakken haince bir şeye maruz kalmışsın eğer diktirirsen yalan söylemiş olmazsın millet kürtaj olup diktiriyor hem yanlış anlama ama artık çoğu kız kendi isteğiyle yapıp yapıp tecavüze uğradım diyor senide bunlarla aynı kefeye koyabilirler ya da daha sonra kesin yapmıştır derler
- +1 yıl
Diktirsem bile saglam olma ihtimalleri çok düşük yaptırıcam bigün ama güvenmiyorum ona, ona güvensem kendime güvenmiyorum bir başkasını kandıramam
Cevap sahibi+1 yılYa bu dediğim gibi kandırmak değil sen kendi isteğinle girmemişsinki ilişkiye niye kandıracaksın hem bu yolla evlenen çok kız var gerçekten tecavüze uğrayıp diktirip evlenen eğer iyi bir doktora yaptırırsan bu operasyonu bir sorun çıkmaz olmadı okuyormuşsunda kariyer yaparken karşına bu konuların umrunda olmadığı birisi çıkarsa onunla evlenirsin kafan rahat olur
- +1 yıl
Umarım öyle olur umarım
+1 yılİyi birine denk gelirsen bir şey olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Umarım gelirim
+1 yılinsllh troll bir sorudur
00 Yorumla
+1 yılolay nasıl oldu tam olarak
02 Yorumla- +1 yıl
tecavuz denince aklina ne geliyo
- +1 yıl
Sen tecavüzün nasıl bir şey olduğunu bilmiyor musun canım sana yaşanmış bir olayı anlatmamı ister misin
+1 yılsen kariyer yap bekarete bakan olmaz ozaman
07 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyle olurda beni bikez daha bir olay yıpratmaz
- +1 yıl
Emin ol olacak
- +1 yıl
Derdim evlenmekte degil bir erkekte degil ama ailem istedigi zaman tamam demek istiyorum
- +1 yıl
bunun için eğitimini iyi bir şekilde tamamlaman gerek
- +1 yıl
Biliyorum o yüzden devam edicem akademik kariyere kadar gittigi yere kadar devam ettiricem
- +1 yıl
aynen kararlı olman güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋🏻
+1 yıldüzgün birini bulursan mutlu olursun
02 Yorumla- +1 yıl
Çok zor ama umarım o beni bulur
- +1 yıl
kısmet
+1 yılMahkeye git
08 Yorumla- +1 yıl
Ailemin yüzünü düşüremem onlar yanımda dursa bile başkalarının laflarını yemelerini istemiyorum ben yedim yeterince 1 kişiden hala yutkunamadım
- +1 yıl
Aileni değil kendi geleceğini düşün. sana bu şerefsizliği yapan dışarda kalıp aynı şeyi başkalarına yapma ihtimalini düşün
- +1 yıl
Ailem olmazsa yanımda hiç bişey yapamam onlardan başka kimseye güvenemem ama bunlarıda onlara anlatamam
- +1 yıl
Nedeen anlamazlarmı seni
- +1 yıl
Anlarlar ama çok üzülürler çok yıpranırlar onlara zarar vermek istemiyorum
- +1 yıl
başkasını düşünürken kendine zarar veriyorsun.
Sana tecavüz eden şahsı halen görüyormusun - +1 yıl
Görmüyorum 2 sene önce karşılaştım alışveriş merkezinde tek başımayken dershanemin oraya geliyodu 2. Gün dayanamadım yakın erkek arkadaşlarıma söyledim rahatsız ediyo diye konuştular kendilerini kuzenimmiş gibi tanıttılar bagırdı durdu gelicek yanıma diye ama o sırada arkadaşlarını çagırmış beni alıp götürmeye kahvaltıya götürücem karışmayın deyip durdu zorla gönderdi arkadaşlarım
- +1 yıl
Şehir dışında okuduğum için karşılaşmamda zor artık çok şükür
+1 yılpolise gitmelisin,
05 Yorumla- +1 yıl
Ailem ögrenir yapamam onlar eve ekmek girmedigi zaman bile gözlerinden sakındılar buldular bir şekilde kıyamam
- +1 yıl
kıyamssan kıyarlar,
- +1 yıl
Bu saatten sonra kıymamaları için bekleyip günü geldiginde şikayet edicem ya da onlarında canını yakıcam
- +1 yıl
çok geç kalmış olmazsın umarım,
- +1 yıl
Umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılAileden biri miydi
010 Yorumla- +1 yıl
Hayır değildi
Cevap sahibi+1 yılAile dostu?
- +1 yıl
Gittigim dershaneden biriymiş ama ben orda hiç görmemiştim o olaydan sonra gidince karşılaştım bidahada gitmedim
Cevap sahibi+1 yılBabanın kendi eliyle çektiği Fotoğrafın onda ne işi var çözemedim
- +1 yıl
bir akşam saçımı düzleştirdim işte eskiden kuaföre çok gitmezdim küçüktüm diye annem götürdü fön çekildi akşam babam geldi yeni telefon almıştı çekti hepimizi tek tek öylesine profilime yükledim ilk kez fotografımı atıyorum diye ama sabahına o igrenç mesajları aldım
Cevap sahibi+1 yılBu olay tecavüze nasıl geldi
- +1 yıl
Bu olay internetten tehtite gitti tehtitle kamera açtırdı etti üstümü asla çıkarmadım ama naptıgımı anlatmak istemiyorum lütfen sonuçta çocuktum ve inadına inadına sürekli bana bagırıp çagırarak tehtitlerle aglaya zırlaya yaptırdı ne istediyse sonra bikere aradım dedim ben intihar ediyorum istedigine duyurabilirsin diye yok oldu başka bişey hatırlamıyorum tecavüz ise 1 sene sonra oldu ondan
Cevap sahibi+1 yılKamerada naptın
- +1 yıl
Sormayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılMast?
Diğer konusunda 517 cevap paylaştı. Muge anli ya git
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi