8 yaşında 2 kişi tecavüz etti defalarca, yoksulluk, dayak, okul kazanıp gonderilmeme dayanamıyorum artık ne yapmalıyım?

Inanın her defasında yasamak için çok sebep ürettim kendime ama olmuyor ve tecavüze uğradığımı kimse bilmiyor söylersem ailem beni maf eder hayatım boyunca ailemden dayak yedim sınır krizleri geçirdim 8 yaşından 16 yaşına kadar tecevüz psikolojisini atlatamadım. Simdi 20 yaşındayım halen sevgili yapmaya buluşmaya korkuyorum. evlenmeye korkuyorum. Universute kazandım 4 yıllık göndermediler gidemedim. aciktan yazıldım onu da bırakmıyorlar okuyayım. Ustune çocuğumun olmayacağını öğrendim. yumurtaliklarimdaki rahatsizliktan dolayı. Yoksulluk çektim aileme masraf olmasın diye bi esefomani 10 kere diktim. etrafimdakiler süslenip puslenirken ben öylece kaldım. benim zoruma gitmiyor ama üzülüyorum. bir ara kendimi öldürmeye kalktım annem geldi eve kaç kere kriz geçirdim hastanelik oldum doktor dedi panik atak var sende ileri düzeyde. simdi yine aile başkim var dışarı çıkınca sevgilin mi var kesin birisi var nereye gidiyorsun halbuki alakam yok. kisacasi kafayı yemek üzereyim artık ben. okul hayatım da hep alay edilen dalga geçilen kız oldum. simdi kendime bakıyorum bizimkiler iskilleniyor.
8 yaşında 2 kişi tecavüz etti defalarca, yoksulluk, dayak, okul kazanıp gonderilmeme dayanamıyorum artık ne yapmalıyım?