+1 yılAbim bir gün intihar ediyordu iki avuç dolusu ilacı içti ama midesi kabul etmedi kustu ağzından kan geldi ama bise olmadı. Of yine hatırladım kötü günleri 😶
57 Yorumla
Soran+1 yılİntihar ettiğini kimler biliyor peki
- +1 yıl
Bütün ailem biliyor önümüzde içti. Ambulans geldi ama hiçbir şey yapamadan gittiler
Soran+1 yılNasıl yani önünde? Herkes bakarken mi
- +1 yıl
Evet odasına cekilebilirdi ama bize kasten yaptı 😶
Soran+1 yılAnladım. Ölmek için yapmamış belli ki. Neyse ki atlatmışsınız. Sanırım o olaydan sonra ailecek onun üstüne titrediniz
- +1 yıl
Evet daha çok gözlem altına aldık ama o günler hemen unutulmadı
Soran+1 yılYine iyi yırtmış hastanede polisler tutanak tutabilirdi siciline işlenirdi intihar etti diye o zaman daha zor olurdu her şey
En İyi Cevaplar
arkadaşım etti ama kesin sonuç alamazsın ölmezsen yandın 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılÖlmezsek ne olur? 😄
Soran+1 yılÖylesi de hesaplı aslında öbür tarafta günahı onların boynuna 😂
Soran+1 yılTabi ki düşünücem alla alla 😂 neyse intihar etmek öldürür diyim de toplumsal mesaj
- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlarda intihara kalkışma oranı daha yüksek ama başarı oranı daha düşük
34 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü çoğu kadın gerçekten ölmek istemiyor, erkekler gibi sert yöntemler (ateşli silah, kendini asma gibi) denemiyorlar. Çoğunlukla ilaç ve bilek kesme
- +1 yıl
ne yapıyorlar peki amaç ne?
Soran+1 yılAmaç ne biliyor musun, dikkat çekme yani yardıma muhtacım beni kurtarın demenin farklı bir versiyonu veyahut da birilerinden intikam alma, ders verme niteliğinde. İnan çoğu bu psikolojide. Ama yaptıkları bu hata bazen hayatını kaybetmelerine neden oluyor haberlerde görüyoruz maalesef
- +1 yıl
dikkat çekme olarak bakmamak gerek. yardım çığlıkları onlar aynı zamanda. mutlu hayatından memnun birisi dikkat çekmek için intihara kalkışmaz. intihara kalkışan birisi en basitinden hayatı boyunca onun izlerini taşıyacak. Ayrıca pek çok genç kız cinsel tacizler ve yaşadıkları yüzünden de böyle şeylere kalkışıyorlar ancak beceremiyorlar kendilerini öldürmeyi çünkü yaşamak da istiyorlar. "Onlara nasıl yardım edilmeli?" asıl soru bu olmalı. çok kötü aileler var... çocuğun bir suçu olamaz.
+1 yılBen bir kutu uyku ilacı içmiştim 2 gün uyudum uyandım 😀
310 Yorumla
Soran+1 yılÖlmediğine şükretmelisin 😨
- +1 yıl
Evet şimdi şükrediyorum ama o zaman genemi hayattayım deyip çok üzülmüştüm.. yaşım 16 falandı.. şimdi hayatın kıymetini anlıyorum ama.. zaten kaç yıl ömür diyorum..
Soran+1 yılO yaşlar sıkıntı işte hep abi
- +1 yıl
Aynen 48 saat uyumuştum ölecektim neredeyse😀
Soran+1 yılKimse fark etmedi mi 😊
- +1 yıl
Hayır çünkü 7-8 kutu vardı azalanı farketmediler😀
Soran+1 yıl48 saat nerede uyudunuz peki arayan soran olmadı mı 😄
- +1 yıl
Baileme küstüm odadan çıkmadığımı ona yordular uyuduğumu bilmiyorlar..😀
Soran+1 yılÇok garip 🤔😄
- +1 yıl
Gerçek mi bu cidden? Lütfen doğru söyle. Ayrıca ilaç içtikten sonra hiç mi kusmadın ve hastaneye hiç mi gitmedin? Kaç tane ilaç yutmuştun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yıllar önce yaptıgım bi girişim tavsiyem asla ama asla yapılmaması gerektigi ölmektem beter bi girişim 2 defa denedim ilkinde çok yorgundum uykum vardı hapları agzıma doldurup içtikten hemen sonra uykuya daldım uykuda oldugum için ilkinde bişey hissetmedim gözümü açtıgımda yogun bakımda heryerimde baglı makinalar vardı ve hiçbiyerimi oynatamıyordum 1 yıl sonra yeniden denedim ama busefer içip uyumadıgım için ilaclarin etkilerini iliklerime kadar hissettim önce baş dönmesi yerin ayagımın altından gitmesi halisinasyon başıma balyozla vuruluyor hissi nefes almak için yalvarma ve yavaş yavaş görme kaybı ugultu Allah düşmanımın başına vermesin beni kurtarın diye annemle babama yalvardıgımı hatırlıyorum midem yıkandı gene yogun bakım bitti gitti ama ogünden sonra bidaa agrı kesici ilaçları bile dikkatlice içtim ve ölmek isteyenenin ben degil içindeki acılar umutsuzluk oldugunu farkettim hiçkimseye ama hicbirseye degmez arkadaşlar ben çok pişmanım Allah bana şans verdigi içinde mutluyum her şey geçiyor ama her şey şu an ozamanki depreyonum acılarım bitti aklıma bile gelmiyor şurda yaşayacagımız kaç yıl bu fani dünya için ebedi hayatı yakmaya degmez kalbi 2 kere durmuş ve öümün kıyısından Allahın kurtardıgı biri olarak geçmeyen hiçbir şey yok kimseye taşıyamacagı yük verilmez daha ölüme yaklaşırkenki o acıya dayanamadım cehennem ateşine nasıl dayanacagım? diyerek yepyeni bir hayat kurdum kendime sizde başarabilirsiniz yeterki inanın ❤️
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl14 yaşındayken denemiştim. Ama amacım ölmek değildi. Sadece ne olacağını merak etmiştim. Tabi bunda ergenliğinde çok etkisi var. Bir tane içtim, birkaç tane daha, ve birkaç tane daha. Toplam 7 tane. Umursamadım ve her zamanki gibi evde takılmaya devam ettim. Bir koltuğa oturdum ve televizyon izledim. Sonra uykum gelmeye başladı. Uyumamak için zor duruyordum ki annem benden bir şey istedi ve ayağa kalkmak zorunda kaldım. Ayağa kalkar kalkmaz direkt kustum. Uykum falan da kalmadı. Annemlerse sadece üşüttüğümü sandı. Özünde haklıydılar 😂
00 Yorumla
+1 yıl25 yaşındayım hayatım çoğu insanin hayalinde de öte
Çok iyi bir ailem var
Mükemmel arkadaşlarım iyi günümde kötü günümde hep yanımdalar hiç bir zaman yalnız bırakmadılar beni
Maddi olarakta cok iyiyim yediğim önümde yemedigim arkamda
Bu yaşta bile orta seviye arabam var
Halı hazırda işleyen bir atölyem var
Büyük bir ekibim var
İşlerde yolunda şükür
Bütün bunlara rağmen sanki büyük bir boşluğun ortasındayım
Ne için yaşıyorum kime yaşıyorum sonra ne olacak kocaman bir belirsizlik
Gün gectikte herşey daha da anlamsizlasiyor gun geçtikçe intihar fikri daha da mantıklı gelmeye başlıyor
Bir kac ay önce denemiştim olmamıştı
Bir kere daha denemek istiyorum ilaçla yapmayı planlıyordum yorumları okuduktan sonra vazgeçtim
şu an kendimi aşmak en mantıklısı gibi geliyor32 Yorumla- +1 yıl
bence yaşadıkça daha çok öğrencek insanoğlu ve yaşamanın daha berbat olduğunu anlayacak ne için yaşıyoruz ki 2 günlük hevesi olacak eşlerimiz için mi yoksa güzel bir hayat yaşamak için mi ikisinide yapamıyoruz bence şansımızı diğer tarafta deneyelim bu gece deniyecem o kararı verdim artık şu zavallı hayatım son bulacak beni şu hayatımda ne seven oldu ne anlayıp da dinleyen hayat çirkinlere gerçekten çok çirkin davranıyor öyle yapmacık tavırlarla umursamaya çalışanlar falan artık hepsine veda edicem bu yaratıklarla daha fazla yaşayamıyorum
- +1 yıl
Aklıma paulo coelho'nun Veronika ölmek istiyor adlı kitabı geldi. Belki ilgini çeker.
+1 yılYapmadım Yapmam ilaçla surunecegime intihar ederim 10 kattan atlarim😂😅😂😅
32 Yorumla
Soran+1 yılAllah sana 10. Kattan atlayacak cesareti vermesin hatta hiç intihar düşüncesi vermesin
Hiçbir şey ve hiç kimse için asla yapılmamalı Allah ın verdiği cana zarar vermemeli insan
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapmaya çalışanlar için de önlem alınmalı
- +1 yıl
yaşamanın artık anlamı kalmayınca ölümü denemek çok ta kötü olmuyor tabi derdi olmayan deridliyi anlayamaz
+1 yılbundan 2 sene önce bileklerime ve sah damarima jilet aticaktim sağ elin bileğine ne jileti artık abim birden çıktı engel oldu
30 Yorumla
+1 yılgeçen ay, ay sonu, bıçakla kendimi öldürmeyi düşünmüştüm, yanıma koydum ama vazgeçtim sonra , dayamadim gittim çamaşır suyu ne varya bir kaseye koydum içmeye calistim, ama ümit etmeye iyi hissetmeye çalışmıştım , sonra geri döktüm , ah yine istiyorum öyle bişey ama ciddiyim bu sefer
20 Yorumla
+1 yılBurdakiler size sesleniyorum hepinizi Allah korumuş insan hiç Meraktan yapar mı bunu dönüşü olmayan bi yol bu Allah aşkına yapmayın zaten insan zor durumda kalsa yapar bunu Kafa giderse yani o zaman gözün hiçbir şeyi görmeyince o an içinde bulunduğum durum geçsin herşeye razıyım dersin ben de o durumdayım sonum ne olur bilmiyorum ama eğer size cevap veremezsem bilin ki ben gittim Allah bizimle olsun hayırlı geceler 🤲🤲🙁🙁
01 Yorumla
+1 yılSalak gibi sabah 20 adet alerji hapı attım tabi 2-3 saat sırna pişman olup kendimi kusturdum ama nafile dehşet uykum var (yan etkisi uyku) şu anda 7 saat geçti umarım bu yaptığım ağtallığın sonucu kötü olmaz çünkü çok ani oldu düşünmeden yaptım ve pişmanım. Kimse bilmiyor yaptığımı ve bilmesinler de umarım birşey olmaz dua edin bebekler ❤️
21 Yorumla- +1 yıl
Hangi ilaçları içtin adı neydi yani
hayır ama 2. kattan atladım
118 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu sonrasında
Soran+1 yılZevkine mi atladın arkadaşım nasıl hiçbir şey
Soran+1 yılNasıl peki eğlenceli miydi? Yani havada kısa uçuş gerçekleştirirken neler hissettin
Soran+1 yılKonforsuz bir uçuştu diyorsun
Soran+1 yılFelç kalabilirdim diyorsun ama hayat bu diyorsun inişli çıkışlı diyorsun inişleri hızlı çıkışları zorlu diyorsun hayata 1-0 önde başladım ama gol yedim diyorsun kendi kaleme gol attım diyorsun kırmızı yemeden sıyırdık diyorsun ofsayta yakalanmadan duramadım diyorsun sahaya yabancı madde gibi girdim ama çıkamadım diyorsun yani öyle mi
Soran+1 yılÖyle değil diyorsun sen ne bilicen karışma benim işime diyorsun bas git ağzını yamulturum diyorsun yani
Soran+1 yılTabi espri yaparken dikkatli olmak gerekiyor diyorum yani herkes hoş karşılamayabiliyor diyorum
Soran+1 yılGörmek istemeyene yapacak şey yok diyor ve aradan çekiliyorum
Soran+1 yılİyi geceler 🤚🏻
+1 yılKimine göre hata kimine göre kurtuluş yolu...
1922 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o anlaşmazlık son bulsa orta yol bulunsa o zaman intiharlar olmazdı çünkü insanlar birbirini anladığı zaman yardım ettiği zaman bu kadar insan yalnız kalıp öldürmezdi kendini ama bugün biri "intihar edicem" dese onu ciddiye almıyoruz saçmalama diyoruz bu onu ölüme terk etmek gibi bir yaklaşım o daha da yaklaşıyor intihara. Saygılar
- +1 yıl
Tek sebebi yalnızlık değil bence çaresizlik, umutsuzluk, mutsuzluk çevrende ne kadar insan olursa olsun kalabalığın içinde de kendini yalnız hissedebilirsin kimisi maddi durumlar yüzünden intihar eder kimisi ailevi mevzular tecavüze uğrayan istismar edilen ya da dayak yiyenlere değinmiyorum bile bide son zamanlarda reddedilme ile edilen intihar girişimleri başladı bunların hepsine eften püften sebepler desek insanların duygu ve düşüncelerini dikkate almasakta hergün binlerce insan kendi canına kıyıyor kim her ne kadar çaresiz umutsuz mutsuz yalnız olursa olsun keşke intihar etmek için cesareti olmasa intihar cesaret işidir çünkü aslına bakarsan bizde hergün hayatımızın sevdiklerimizin kıymetini bilmeden dirhem dirhem bitiriyoruz kendimizi işte en büyük intihar bu bence haberin Yok ama gün gün ölüyosun
Soran+1 yılHer nefeste adım adım yaklaşıyoruz ölüme haklısın ama intihar düşünen birinin psikolojisi düzgün değildir zaten cesaret gerek ama ölüme cesaret etmek bence en manyakça şey. Dünyada 4 saniyede bir kişi intihara kalkışıyor ve sadece ülkemizde yılda ortalama 50.000 girişim oluyor 4000-5000 can veriyoruz her sene. Bu rakam artıyor sürekli bu konu üzerine araştırmalar artırılsa keşke çünkü iş işten geçince geride büyük acılar kalıyor bunlara önlem alınmıyor ona üzülüyorum. Zaman zaman öyle bunalıyorum ki ölümü ben de çıkış yolu olarak düşünüyorum. Ama sonra diyorum ki kendini öldürmek en büyük aptallık. Ama 7 milyar psikoloji var kim neyden ne kadar etkileniyor bilinemez
- +1 yıl
Psikoloji konusuna girersem sabaha çıkamam ben sadece şunu söyliyim 20 yaşında gençlerin 50 yaşında hissettiği bir ülkede yaşıyoruz bu sayı bizi şaşırtmıyor o yüzden ama bu insanların psikolojisi de durduk yere bozulmuyo kimse kimseyi dinlemiyo anlamıyo anlamak istemiyo televizyonu bir açıyosun dehşet haberler ananesini öldüren torun kızını Bodruma kilitleyip yıllarca tecavüz eden "baba" komşusunun bebeğine tecavüz edip öldüren şerefsiz ve daha bunların perde arkası var ve biz yaşananlar için hiçbişey yapamıyoruz yozlaşıyoruz yobazlaşıyoruz hergün kendi kendimizi eritiyoruz bazen insan düşünüyo intihar etsem falan sonra diyorum ulan otur oturduğun yerde sanki bütün ibadetlerin tam öbür tarafa gidince napıcan diyorum bide orayı düşünüyorum Zaten çok şükür yaşamadım öyle tam olarak intihar edicek şeyler Zaten cesarette Yok bende umarım bu oran azalır ve kimse kendi ölümünü kendi getirmez...
Soran+1 yılİsyan ediyorum şu an ulen. İsyeaaaaaaaaaannn.
İsyaaaağğğğğğğğğğğuuuaaaaaağğğğnnnnnnn hıaaaaaaaaa aaaağğğğğğğğğğğğğğığğğğğ
İsyanım bitmiştir.
20.03.2017 Pazartesi, 22:44- +1 yıl
Yavaş et sakin ol
Soran+1 yılYok içimden ettim zaten kimse duymadı 😔
- +1 yıl
Dertliyiz sanırım bu gece
Soran+1 yılDertliyim de derdim kimseyle işte öyle çıkmaz durum
- +1 yıl
Derdin kendinle yani
Soran+1 yılEvet kendimi yiyip bitirdim sadece kendi kafamda kurup oynadım kendi kafamda bitirdim. Aslında yaşamak istediğim her şeyi yaşadım bitti gibi bir şey oldu
- +1 yıl
Sende bendensin ben herkese iyi geliyorum da bir kendime iyi gelemiyorum işte yapcak bişi yok
Soran+1 yılSana da demek ki antidepresan niteliğinde biri lazım
- +1 yıl
Öyle biri var şu an zaten hayatımda onunla daha iyi olucam sanırım
Soran+1 yılNe güzel o zaman umarım çok mutlu olursun şunu da unutma ki; ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış..
- +1 yıl
Teşekkür ederim umarım sende çok mutlu olursun unutmam bu sözü...
Soran+1 yılYaz her yere yaz el ayasına yaz ayak tabanına yaz dirseğine yaz..
- +1 yıl
Tamam yazarım olmadı bide Recep İvedik'i bir daha izlerim daha çok aklımda kalır
Soran+1 yılEvet o tontiş ninenin her söylediği kulağına küpe olsun. Ama küfürleri next next yap
- +1 yıl
Ahahah tamamdır öyle yaparım
Soran+1 yılİyi geceler diliyorum geceme neşe kattın 😄👏🏻
- +1 yıl
İyi geceler sende benim geceme aynı şekilde :)
+1 yılEvet yaptım böyle bir hata jsjjsjdkk
19 Yorumla
Soran+1 yılKaç hap attın
- +1 yıl
3 tane
Soran+1 yıl3 öldürmez
- +1 yıl
Evet bsjskksks napiyim kutuda o kadar kalmis
Soran+1 yılSonrasında ne oldu?
- +1 yıl
Annem öğrendi kızdı falan
Soran+1 yılSana bir şey oldu mu peki
- +1 yıl
Hayır ydjdjdkkd 😂
Soran+1 yıl😄😄
- Sağlık konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılKızım o kadar kimyasal boya sürüyonuz tık yok ilaç ne yapsın size daaa
044 Yorumla
Soran+1 yılO kimyasalları yemiyoruz ama sürüyoruz. Yesek kim bilir nolur
- +1 yıl
Sürdüğünuz yer naylon değil sonuçta deri emiyor o pisliği :)
Soran+1 yılNereye emiyor ya bağırsak mı bu kana karışıyor sanki alla alla 😄
Soran+1 yılEn fazla deri kanseri oluruz herhalde yıllar sonra çıkıyor acısı çünkü
- +1 yıl
O değil erkeklere yazık yediriyorunuz dibine kadar. Nedir kızlardan cektigimiz
Soran+1 yılBaşladık yine ya abicim sev gitsin o zaman evlenirken suya daldır çek kafasını
- +1 yıl
Ooooo şiir gibi laf soktun kız valla utandım şu an
Soran+1 yılE yani abi erkekle evlenecek halin yok ya bir kız sevicen illa zorlama ya bu devirde boyasız kaporta yok boyasızı da beğenmiyonuz seçici olma 😄
- +1 yıl
Seçici değilim biraz uzak duruyorum gençliğimizi aşk ile ziyan ettik toparlamak lazım... işime odaklandim :)
Soran+1 yılYaa diyorsun.. tecrübe konuştu tabi ben nerden bilicem ben kimim ya havalara girdim bir de :)
- +1 yıl
Bende kimyasalı yeme potansiyeline giriyorum normaldir sorman :)
Soran+1 yılEh yani.. 😊
- +1 yıl
Benimki az zehirli tek şekerli olsun lütfen :)
Soran+1 yılTürk kızları Türk kahvesi kadar meşhur değil 😄
- +1 yıl
Kahveyi bilmem ama isterken o tuz kahveye nasıl giriyorsa artık orayı çok merak ediyorum :)
Soran+1 yılKız isterken o kahveden ölen damat var abi biliyor muydun dikkat et manyak gelenekleri olan bir aileye denk gelme evleneceksen
- +1 yıl
O kahveyi bana hiç bir güç iciremez ahanda buraya yazıyorum. İçsem küt diye giderim hayvan şey yapıyorlar :))))
Soran+1 yılİçmezsen çok büyük ayıp olur
- +1 yıl
Seninki kesin tuzlu olur belli zaten
Soran+1 yılYok ben sevdiceğime kıyamam
- +1 yıl
Merak ettim senin sevdiceği var mı fotosu
Soran+1 yılVar ama göstermem
- +1 yıl
Benden bile kiskaniyorsun yani oylemi vay be ne sevenler varmış :)
Soran+1 yılTabi kii dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğim ikinci şeyim o benim
- +1 yıl
Birincisi ne peki?
Soran+1 yılAilem
Soran+1 yılAma o da benim ailem olacak 🙏🏻
- +1 yıl
İnşallah bakalım düğün ne zaman söylede düğün arabasının önünü keseriz. Öyle kız almak kolay değil ;)
Soran+1 yılOrası muamma
- +1 yıl
Kanayan yara değildir umarim
Soran+1 yılHem de ne yara ama o konuya hiç girmesek
- +1 yıl
Benim için hiç sorun değil:) damat efendi gelecek isticek felan filan ohooo uzun hikaye. Bu yüzden uzak duruyorum. Evimi arabamı hallediyorum sonra birisi zaten olur herhalde. Kimsenin vaktini çalmak istemem
Soran+1 yılTabi sen önce kendi düzenini kur rahatına bak öyle en iyisi 👍🏻
- +1 yıl
Aynen az kaldı bakalım bundan sonrası sapitmadan tuzsuz kahve içmek :)
Soran+1 yılHakkımızda hayırlısı olsun
- +1 yıl
Amin.. o değilde en son yorum sanki cenaze haberi varmış gibi oldu :)))
Soran+1 yılYaşayan ölüyüz olur o kadar :)
- +1 yıl
Yok ya ben ölü değilim ama sana Fatiha okuyabilirim:)
Soran+1 yılbir Fatihanı alırım hatta mümkünse Yasin okuyup üfleyin 🙃 ⚰️
- +1 yıl
Doğru yerdesin Arapçam iyidir :)
- +1 yıl
nedir kızlardan çektiğiniz mi? keşke kızların erkelerden çektiği de "şiddet" yerine yüzlerine sürdükleri boya olacak kadar naif olsa. erkek şiddeti ve zorbalığını görmezden gelip kadını suçlamaya hiç hakkınız yok.
siz kadınlara güvenemiyorsunuz çünkü makyaj yapıyorlar, biz erkeklere güvenemiyoruz çünkü canımızdan korkuyoruz. bir de bu cümleleri kurmaya utanmıyor musun gerçekten? - +1 yıl
@theumbrellaacedemy kadina siddet nedir yaaa
- +1 yıl
e*kek denen varlığın nasıl bir varlık olduğunu gösteren şeylerden biridir.
- +1 yıl
@theumbrellaacedemy bu kadar on yargili olma bence
+1 yılİlaçlar bana etki etmiyor günde 13 ilaç içmişliğim var
23 Yorumla
Soran+1 yılNeden 13
- +1 yıl
İhtiyacım olmuştu
Soran+1 yılAnladım
+1 yılyakınlarda bir köprü var geçen hafta iki defa gittim atlayamadım. Şimdi piknik tüpü ile deneyeceğim başıma poşet geçirip öyle ölebilirim
10 YorumlaBişi olmaz ne kadar içersen okadar kusarsin akşam içtiysen sabaha kadar çıkartırsın ama öldürmez
00 YorumlaKesmeli işleri daha çok seviyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Sen sünnetçimisin, berberim yoksa cerrah mı..😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılben beceremedim tabi smnxndnsbjdnmsnbd
18 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya 😄 kaç tane attın
Cevap sahibi+1 yıl50-60 😂
Soran+1 yılHala aramızda olduğuna göre vitamin ilacı içtin herhalde 😄
Cevap sahibi+1 yılyok ay dolapta ne bulduysam ama iste dnbsnjbdnsjdsnbd
Soran+1 yılSonra pişman olup kusturdun öyleyse
Cevap sahibi+1 yılyok ya icip yattiydim
Soran+1 yılNasıl ölmedin öyleysee?
Cevap sahibi+1 yılbilmem
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlaçla degil ama kafama sıkacaktım geçen ay.
59 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin genelde kullandığı yöntem evet. Problem neydi ki
Cevap sahibi+1 yılOyle bir çıkamzın içindeyim ki. Onu çok seviyorum, oda beni seviyor fakat kavuşamıcaz. Ta ilk okuldan beri aşığız birbirimize. Ama şartlar, imkanlar.. çkj zor. Gemde aynı yerde oturuyoruz. Aramızda 900 metre falan var. En zoruda onun orda olduğunu bilip onu sarılamamak uzaktan görüp, gözlerine doya doya bakamamak...
Soran+1 yılÖlmek bir çıkış yolu değil ki... ölmek bitirmek de değil beynin yanılgısı
Cevap sahibi+1 yıltamam intiharı aklımdan çıkarttım ama dayanmak çok zor geliyor..
Cevap sahibi+1 yıl@cacodemon ayrılık çok zor be.. helede aşksan.. hemde ilkokul aşkın senin ilk ve sin aşkınsa çoj zor çoook.
Soran+1 yılSon olduğunu nerden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılOndan baskasını sevdigim gün olürüm daha iyi. Allah'a duam var. Eyer ondan başkasını severde onu unutursam o dakika al canımı.
Soran+1 yılSaçma olmuş biraz bu kardeş
Arkadaslar intihar etmek istiyorum ama Rabiza 20 mg gastren duo ısımı görürmü bunlar
00 Yorumla
+1 yılbenn sushgs
11 Yorumla
Soran+1 yılÖlme sakın
Ben öldüm
22 Yorumla
Soran+1 yılTekrar mı dirildin
+1 yılbeen
160 Yorumla
Soran+1 yılKaç tane attın?
- +1 yıl
12.
Soran+1 yılPekala sonuçta ne oldu?
- +1 yıl
hastahaneye zor yetistirildim
- +1 yıl
Yoksa ölücektim
Soran+1 yılYaaa deme. Üzüldüm şimdi. Sonradan pişman oldun değil mi
Soran+1 yılNe ilacı içtin peki
- +1 yıl
hayir
- +1 yıl
lutural
- +1 yıl
lustural
Soran+1 yılBu lustral intiharda popüler galiba herkes onu içiyor çünkü
Soran+1 yılHala yaşama tam anlamıyla tutunmuş değilsin o zaman. Problemlerin devam ediyor
- +1 yıl
Çok etkili bir hapta ondan
- +1 yıl
y oo bazı şeyler insan a güç veriyo ben yaptığım hiç bişi den pişman olmam her kötü bişi bir doğruyu gosgerir
Soran+1 yılDeğişik bir bakış açısı. "Hata yaparak öğrenme"
- +1 yıl
ewt
Soran+1 yılÖzgürüm diyorsun yani kimse beni sorgulayamaz diyorsun
- +1 yıl
aynn
Soran+1 yılSıkıntı yok kardeş diyorsun yola dewam benim hayatım benim tercihlerim diyorsun
- +1 yıl
ewt kardeş ayyn insan hata yapa yapa buyur 😊😊
Soran+1 yılKaderde varsa ölmek neye yarar üzülmek diyorsun 2+2 her zaman beş etmez diyorsun hayat virajlarla dolu bir yoldur kimi zaman hızlanırsın kimi zaman frene basarsın diyorsun yani
- +1 yıl
wwt aynn öyle diyorum salla gitsin 😁
Soran+1 yılVur dumana gel imana diyorsun salla gitsin acıları değmez diyorsun takma kafana hayat senin diyorsun
- +1 yıl
Maşallah laf ebesi gibisin
Soran+1 yılİki cümle teselli arıyoruz işte napalım 😔
- +1 yıl
Yok ya sakasina diyorum ama hep söylüyon ya han I o
Soran+1 yılYa daha neler söylicem bıraksalar da bırakın uleeeeeennnnnnn
- +1 yıl
sjsjs 😂😆😂😆😂
Soran+1 yılSjsjs diye gülmek gerçekten tatmin edici mi? Yok meraktan soruyorum
- +1 yıl
edici 😂😂
Soran+1 yılO zaman ödüllü soru gelsin mi
- +1 yıl
gelsin koc
Soran+1 yılKelebekler kaç gün yaşar?
- +1 yıl
1. 😈😈
Soran+1 yılYanlışşşşş
- +1 yıl
nasil
Soran+1 yılÖdül kazanamadın maalesef. Neler hissediyorsun?
- +1 yıl
Kaç gün yaşar cicim
Soran+1 yılDoğrusunu ben de bilmiyorum ama birkaç gün
- +1 yıl
Hayır ya herkez 1 gün diyo netten bak bir
Soran+1 yılHerkese bakarsan yanılırsın kız sen koyun musun sürü psikolojisiyle gidiyorsun
- +1 yıl
ama Mitoloji o yle diyo kız
Soran+1 yılYa elin artemisi poseidonu ne bilirmiş
Soran+1 yılKelebek besle evinde bak bakalım ne kadar yaşıyo
- +1 yıl
denedim
- +1 yıl
1 gün ondan bu kadar eminim
Soran+1 yılSen öldürmüşsündür kız nasolsa 24 saat yaşıyo diye 24. saatte sıktırmışsındır elinde cıvığını
- +1 yıl
canimiyim ben kiz
Soran+1 yılBeslerken ne verdin hayvana?
- +1 yıl
Hiç bisi
Soran+1 yılAl işte açlıktan ölmüş hayvan 😭
- +1 yıl
tamam ln
Soran+1 yılLn mı olmadı ablacım
- +1 yıl
tamam ulenmi diyim 😊😊
Soran+1 yılUlen de deme sana kibarlık yakışr 😊
- +1 yıl
banamı
- +1 yıl
erkek fatmayim kız ben
Soran+1 yılNiye ya öyle olmak hoşuna mı gidiyor
- +1 yıl
ewt aslimi inkar edemem
Soran+1 yılPekii
Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı. Ergenligimde öyle bir girisimim olmustu
15 Yorumla
Soran+1 yılKaç hap attın?
Soran+1 yılBunu kimler öğrendi peki?
Soran+1 yılPolislerin bilmesinden iyi ablacım. Sicil pırıl
tabanca varken kıvrana. kıvrana nie gebereyim 😂
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel mantık evet. Ama ölmüyoruz di mi
İntihar etmek öldürür.
(kamu spotu)
Brnim canim tatli yok.
00 YorumlaYapmam öyle bir şey.
10 Yorumla
+1 yılHiç yapmadım
10 Yorumla
+1 yılOlmadı ama bir kere ölümüne çikolata yedim
00 YorumlaSağlık konusunda 671 cevap paylaştı. Çok saçma bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende mi deniycen?
15 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYapma kızım ne derdin var allah dua et
Soran+1 yılEdiyorum zaten. Ama ben ölmek istemiyorum zaten vazgeçtim sayılır çünkü ailemin desteğini almak üzereyim
Cevap sahibi+1 yılİyi bak işte ne güzel abdest al namazlarını kıl abdestli yaz uyurken bildiğin duaları oku allahın izniyle hep huzurlu olursun
Soran+1 yılBaşka tavsiyen var mı
Sağlık konusunda 702 cevap paylaştı. Hayir
00 YorumlaSağlık konusunda 18b cevap paylaştı. çok şükür olmadı
10 Yorumla
+1 yılyıl olmuş 2017 hala intihar diyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYıl olmuş 2017 hala dünyada dört saniyede bir intihar vakasının olduğunu bilmiyor..
+1 yılCakiyla var 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılÇakı mı hmm 😄
- +1 yıl
Hihi 😄
+1 yılsacmalik
017 Yorumla
Soran+1 yılO an yaparken saçma olduğunu bile bile yapıyor insan sen onun psikolojisini nerden anlayacaksın
- +1 yıl
sorunu neymis onu doyel bu hayata kendinden baska onemli ne var
Soran+1 yılİlaç icenin gerçekten ölmek istediğini mi sanıyorsun sadece çaresizce yardım ve anlayış bekliyor etrafından tabi iş işten geçiyor
- +1 yıl
cok yanlis dusunuyorsun kesinlikle ilac icerek hem tollumda kendi degerini dusuruyor hemde kendisini tamamen degersiz goruyor kendini degerli goren birisi neden boyle bisey yapmaya kalksin ki
Soran+1 yılBirilerinin dikkatini çekmek için sadece onlara yönelik yapar
- +1 yıl
cok yanlis yol yakinken geri donsun birisi benim icin intahara kalkissa bu piskopat derim ya da onemliymissim der havalara girerim
Soran+1 yılO tarz değil. Anne ve baban mesela seni takmıyor sen de onlara ders vermek istiyorsun gibisinden. Aşk meşk değil konu. Üstüne titresinler istiyorsun
- +1 yıl
konusarak hallede bilirsin eger boyel biseye kalkarsan dizilerdeki gibi karsilamazlar daha da cok kizarlar yani o anlik kizmasalar bile bir hata yaptin diye suratina vururlar
Soran+1 yılKonuştum da böyle oldu zaten terslediler derdimi anlattım bir sektir git demedikleri kaldı
- +1 yıl
onlar deger vermiyosa sende kafana gore takil
Soran+1 yılBenim onların yardımına ihtiyacım var ya muhtaç olmasam zaten umrumda değiller anlıyormusun
- +1 yıl
ihtiyaclarini gider ozaman kullan
Soran+1 yıl20 ağrı kesici işimi görür mü
- +1 yıl
tümden yutarsan gorur gibi ama ilaclari karistirirsan dahada yararli olur
- +1 yıl
sonra pisman olursan eger parmak sal kus
Soran+1 yılYa sen de kurtarmaya mı çalışıyosun öldürmeye mi 😂 tamam sağol
- +1 yıl
aklina koymussun ne desem nafile sonunda kurtulursan ne mutlu bize
+1 yılSacmalik.
01 Yorumla