Hangi hap? Kalıcı bir etki bırakma riski ne, sonuç yüzdelik ifadeyle ne olabilir?
Soru da sağlık kategorisinde. :D
Soru da sağlık kategorisinde. :D
Hayattan zevk almıyodumartık anneme Bi yalan söyleyip okula gitmedim o gün annemler işe gidince keskin ni bıçak aldım elime batırmaya çalıştım olmuyor ağlayarak bıraktım bıçağı o sinirle elimi kesmiştim nike ay sonra jiletledim kendimi ama öyle küçük yaralarda değil çok derinden ve büyük yaralardı annem görmesin diye uzun kollu giydim üstüme elimdede vardı annem gelince görmüş hemen uydurdum Bi yalan annem ağlayarak yaralarımı temizliyodu öyle görünce annemi içim sızladı babam gelince eve anladı zaten jilet olduğunu ama annemi nasıl kandırdıysam babamı ikna etti jilet olmadığına yüzümdede vardı Bi kaçtane 4-5 ay sonra evdeki bütün ilaçları küçük Bi kaba koydum yavaş yavaş içerken kapı çaldı annemler geldi hapları yorganın altına saklayıp kapıyı açtım elim ayağım dolandı Bi kaç saat sonra yürek yemiş gibi yanına gittim annemin anlattım her şey o günde jilet attım karnıma gösterdim anneme sonra gidip yorganımın altında sakladığım haplar gösterdim Bi tokat yapıştırdı bağırmaya başladı sonra babam geldi mutfağa gitti annem Bi sigara yaktı otur şuraya dedi oturdum o bağırdı çağırdı ama ben sadece iç çekerek ağlıyordum ölmek mi istiyorsun Dedi o an evet diye bağırmak isterdim ama yapamadı babam tuttu götürdü elimden anlat bana niye yaptın diye ben ağlayarak tuvalete gittim en az 20 dk durmuşumdur çık hadi diye bağırıyolardı çıktım gittim yanlarına anneme dediğim tek şey hani dedinya az önce ölmek mi istiyorsun diye kafa salladı annem evet dedim sonra biraz daha konuştu peki bişey sorucam kolların jilet mi dedi evet dedim tebrik etti ayağı kalktı ben ne kadar sad mışım diye söylendi ağlayarak uyudum o gece zehir gibi Bi geceydi sabah uyandım ilaçları ve jiletledim saklamışlar kendime bişey yapmayım diyede abimi tuttular yanımda 2-3 gün bişey yiyemedim annem randevu almış psikiyatristten gittim antidepresan ve uyku hapı yazdı Bi kaç gün sonra o ilaçlarla intihar ettim annemler gelince uyandırmaya çalışmışlar uyanmıyınca hastaneye getirmişler uyanmam için 78 saatim vardı çok ağlsmışlardı annem le babam uyanınca gözlerini gördüm şişmişti hala hastanedeyim organlarım pert fazla Bi ömrümde yok istediğim oluyo ölüyorum.
Şu an iyi misin
İyi olduğunu söyle lütfen
Niye söyleyelim intihar mı edeceksin? :D Ben 2 kez denedim 2sinde de başarısız oldum :D:D:D Sonra salak mıyımd edim vazgeçtim. Değmez çünkü :) İnsanlar arkandan en fazla 1 ay ağlayacak sonra 40ın çıkınca devam edecekler sen ömrünü ve iki dünyanı da heba etmenle kalacaksın :)
antıdepresan iç uzerıne greyfurt ye dıger tarafta acarsın gözlerını kımse kurtaramazz :))
Cevap
4Cevap
Ben bir suru ilaci karistirmistim sonra kustum gecti bir boka yaramadi hapla ölünmüyor sadece kusuluyor
Herkeste aynı olmuyor mesela ben kusmamıştım kanıma karışmıştı
ben iki kere denedim ikiside aynı ilaçla antibiyotikti ilaç adını hatırlayamadım şimdi trufle miydi neydi
öldüm öldüm :))) aman kardeş sakın deneme buralara pek bir sıcak geleyim deme:D
şaka bir yana bu halta kalkıştığım gün tüm gün kendimde olmadan yatmışım kendime geldiğimde her yanımdanımda ateşler fışkırıyordu sanki
TeufeL sanırm etkisi beni benden alıyor oyüzden aynı ilaç :D
yaya arada atmadan duramıyorum bazen şeker niyetien çayın yanında kıtlama yapıyorum :D
yapan arkadaşım vardı. içtiğin ilaca göre değişir etkisi. kalp ilacı içersen yandın.
ben kullandım ve başma olmadık bir dert açtım... gözlerimden rahatsizim şuan...
yok 2 şişe hap içtim çok içtiğimden
bilmiyorum hiç dememee bahsettğiim 4 yıl oldu ama halen gözlerim iyi değil...
İntihar cozumden bir onceki şık tır.o kadar battiysaniz hapi gecin garanti degil.kimse zaten sicarken olmek istemez mide kesilikle atmaya calisacak.
Çok ciddi sorunlar olabilir senin amaç ne en kolay ölüm boğulmak oh miss :D
ben denedim x hapi %100 etkili diyen cikarmi aceba
zuhuhaakjbscgy adfxxxxxxxcvvvvvvvvgnjt rfadcfgfdsdsassassd hic gülcem yoktuu:D
gaz en iyisi kardesş...
hı?
mal mal gonuşma beya... ocağın gazını ac kapı pencere kapat sonra uyu
ama yapma kardaş bence ebedi cehennemde kaynıycaksın.
bos gonuşma beeya
Yav gençler bu yaşta insan ölümü düşünür mü ya?.:(
senin taaaaa kym. anladın geber o.ç.
Sen yapma :((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?