bende diyorumki js da erkekler tekrar takip istegi atmasalar kabul ettikten sonra bidaha bidaha. ya yeter niye atiyosunuz ikinciyi takip etmek istiyosaniz buyurun ama ben sizi takip etmek zorunda değilim diyesim geldi
hiç düşündün mü seninde kiz kardeşine annene ilerde evlenince eşine çocuğuna böyle mesajlar gelse ne tepki verirsin? kendine yapilmasini istemediğin hiçbir seyi bir başkasına yapma
Genel olarak sosyal platformlarda direkt karşı cinsten "tanışalım mı" mesajı almak istemsizce akıllara sorular yöneltir, bunlardan kısacası; "Bu beni nerden buldu?", "Neden bana yazdı?" gibi düşünceler olur bu yüzden de kimse hemen başta samimiyet biriktirmek için adım atmaz veya istekli bir şekilde tanışmak istemez. O yüzden herkes gelişigüzel bir tanışma ister (sınıf arkadaşı, iş arkadaşı, yolda karşılaşma, yardım ederken, bir projede, arkadaş ortamında) gibi yerlerde/zamanlarda tanışmak daha makbul olarak görülür. Bu yüzden neredeyse hiçbir karşı cins bu mesajlara geri dönmüyor -çoğunlukla kadınlar için geçerli, nadirense erkekler için- ama yine de zorla elbet tanışacak birisini bulabilirsin... 😊
En İyi Cevaplar