Simdi o benim açık resimlerime bakarsa bana günah yazılmaz dimi çünkü ben çok pişmanlık duyarak allah a yalvardım tövbe ettim o bakiyosa ona günah yazılıyodur dimi 😒?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın günah ve sevap kapısı kapanmaz hiçbir zaman, öldükten sonra bile. Yani şöyle diyelim, rabbim inşallah affeder sen bu kadar içten tevbe ettiğin için ancak bizde şöyle bir şey var, bir insanın bir iyilik yapmasına vesile olan yapan gibidir, kötülük ya da kötü iş yapmasına vesile olanda... ☺
Elhasılı normal şartlarda tabiki sana da günah gelir ona yol hazırladığın için ancak pişmansın ve rabbimiz affedendir, affetmeyi sevendir, bizleri de affeder inşallah.125 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraf larıma üzülüyorum sadece ben
- +1 yıl
Tamam işte yolladığın için pişmansın umarım diyorum çocuk her baktığında bu pişmanlıgından dolayı sana günah gelmez. Yani yollamışsın olmuş bir kere, artık zaten geçmişe bağlı kalamayız. Yoluna bakacaksın, bundan sonra yapmayacaksın, rabbimizin rahmeti bitmez sıkıntı yok inşallah.
Soran+1 yılAma içimde sıkıntı var o aptal çocukkk sanki hala fotoğraf larıma bakio gibi hissediyorum nasil kurtulcam bu düşünceden kafayı yiycem artık ya
- +1 yıl
Kardeşim benim seni anlıyorum. Bakıyodur belki bunu kabullenmelisin, silmemiş olabilir bu mümkün. Ancak bu düşünceden kurtulacaksın, unutacaksın. Her hatamızı ömür boyu çekemeyiz öyle değil mi. Artık sen unut yoluna bak. Olmuşla, ölmüşe çare var mı sen söyle*
Soran+1 yılTamam da ben çok rahatsız olmaya başladım artık bir çaresi yok mu bunun zaten yabancı erkek tek kocam görmesi gerekti beni öyle off bide başka kızla çıkıyor ama engelimi kaldrmış wp den it işte unutamamiş beni
- +1 yıl
Kardeşim o halde gideceksin oğlana yazacaksın. Bak... , ben dayanamıyorum. Fotoğraflarım eğer sende hala var ise siler misin lütfen rica ediyorum güzel günlerimizin hatrına, ben üzülüyorum, insanlığın varsa lütfen sil. De. Eğer insansa siler, ya da sildiyse sildim zaten daha önce diyecektir.
Ancak gavatına denk geldiysen o da senin şanssızlığın yanı bu mesaja , geçmişin hatrına silinir normalde ama sen nasıl bir kişi ile beraber oldun bilemeyeceğim.
Soran+1 yılYa ben o insanla hiç muhatap olmak istemiyorum o öldü benim için zaten konuşsam beni kandırmaya çalişcak it herif kimden yardım istiycem ben😞😞
- +1 yıl
Ya senin için öldü ama için huzursuz ona soracaksın falan filan. Silmez veya uğraşır diyosan sende çok yanlış insana güvenmişsin ya, fikir üret bir şeyler yapabilirsek yapmaya çalışalım kardeşim
Soran+1 yılGeçen sene fotoğraflarının hepsi var demişti oçç ya aklımda fikir varda olur mu ki
- +1 yıl
nasıl bir fikir var ☺
Soran+1 yılTabi ben nettekikere güvenmiorum
- +1 yıl
Nettekilere güvenmekten ziyade, yorumlarda fikrini okudum ama bu tutmaz. Çünkü neden tutmaz biliyor musun, adamın kalbini ya da doğru söylediğini bilemezsin. Senin onun bunun tehdit etmesiyle siler mi sanıyorsun, sildim der, yine kandırır ama bu çözüm değil. Sen onunla güzelce konuşmalısın, böyle tehditle falan filan kimse bu devirde kararını değiştirmez, isteyerek yapması lazım ☺
Soran+1 yılYa benle ilişkiye girmek istiyen bir it ne yüz göz olucam ya bu sefer iyice sarar bana
- +1 yıl
Tamam da bunu o diğer dediğin fikir ile halledemezsin kardeşim benim. Bak senin bu fikrini geçen ben bir arkadaşım için yaptım. Ama onda fotoğraf falan yok adam sadece rahatsız ediyormuştu eski sevgilisiymişti, sövüştük telefonda, falan filan en son adamı ikna ettim artık yazıp etmiyodu.
kıza abine anlatacam her şeyi falan filan demiş, feysten abisine mesaj atmış çocuk, kız abisinin şifreyi bildiği için mesajı silmiş, ben aradım kızın abisi olarak, mesajını aldım ne yaksınız siz olum, kız karrdeşimi rahat bırak yoksa seni falan filan iyi sövüştük. ancak onda fotolar yoktu, sende fotolar var. Bu da demek oluyor ki, adam sildim abi dese bile silmez bunu bilemeyiz o yüzden bunu isteyerek onun yapması gerekiyor anladın mı.
Soran+1 yılO bacım evladı istemişti hep fotoğraf bendwn onun yüzünden oldu bide unutamamiş ki beni engelimi kaldrmış it işte hala resmlerime bakiyo ya kafayı yiycem bana çok küfr hakaret etmişti zaten ben konuşmak istemiyorum onla iyice sinirlendrr
- +1 yıl
Anlıyorum ama başkası konuşsun o halde. Ama söverek falan filan konuşursan adam sildim dese bile silmez. Bunu isteyerek yapması lazım anlıyor musun beni sen.
Soran+1 yılNerdeyse 1 sene oldu peki ne dememiz lazım birine aratsam annesiyim diye konuşsa mesela çok rahatsız oluyor bu durumdan nişanlısı var dese olurmu
- +1 yıl
Ama şöyle bir şey var kardeşim, senin dediğin gibi kötü bir insansa bu kişi, fotoğrafları silmesine rağmen, sırf seni mutsuz etmek için silmediğini söyleyebilir sildiği halde.
Bununla birlikte, eğer vicdanı varsa, arama ile değil whatsapptan konuşun derim ben, bak çok üzgünüm, evleneceğim ancak bu vicdan azabı beni çok yoruyor, fotoğraflarım hala duruyorsa siler misin güzel günlerimizin hatrına ltüfen falan diceksin. Silmem derse yapacak bir şey yok kardeşim unutacaksın ya
Soran+1 yılHiç muhatap olmak istemiyorum onla bana çok kötü şeyler yaşattı eğer yazarsam iyice üstüme gelicek salak çocuk benim dediğim olmaz mı?
- +1 yıl
Diyorum ya böyle kötü anlatıyorsun o çocuğu, silmiştir belkide ama sırf seni huzursuz etmek için silmediğini söyleyebilir o zaman böyle gıcıksa.
Yazarsan güzelce neden üstüne geliyor, sen nasıl bir canavarla birlikte oldun. Vicdanı hiç mi yok.
Senin dediğini de deneyebilirsin ama yine işte sildim der silmez eğer canı istemiyorsa bu konuda onun isteği şart maalesef.
Soran+1 yılYa kendisi benimle ilişkiye girmek istiyodu ama olmadı şindi bir kızla çıkıyor ama ben onla konuşmak istemiyorum iyice canımı sıkar diye
Soran+1 yılZaten hiç bir zaman bana sahip olamicak ki baktıkça onun morali bozulur
- +1 yıl
Morali bozulmaz ancak sen bilirsin kardeşim konuş işe yararsa, ancak kendi istemedikten sonra silinmez benden demesi ☺
Soran+1 yıl2 sene geçti ya
- +1 yıl
Olsun sen bir dene şansını beni de haberdar et.
En İyi Cevaplar
tövbe ettim kapandı konu deme tövbe etmeye devam et tövbenin sonu da sınırı da olmaz umarım silmiştir internet ortamına yayacak cesarette değildir zaten salaklık yapmış olur böyle birşeye yeltenirse
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet paylaşamaz zaten hatta kapandıpımı biliyor oda içinde az allah korkusu varsa silmiştr inşallah iy
Soran+1 yıl1 sene olcak yakında
Soran+1 yılBidw üstüne ondan sonra birsürü kızla çıktı bu it inşallah silmiştir oçç geçen sene hepsi var diyodu mk iti
- +1 yıl
göz boyamak içindir o söyledikleri birazcık cesareti varsa yapsın bakayım ne yapacaksa bunları yaymak ayrı suç şantaj tehdit ayrı suçtur ki sanmıyorum yemez böyle şeyler dediğim gibi uçmuştur onlar çoktan sende pek kaale alıp onun söylediklerini kafanı takma derim için rahat olsun
Soran+1 yılYa ama beni unutamamiş wp den engelimi kaldrmış it olu it
- +1 yıl
sen takıntı haline getirme bence bu karşı tarafı o engel kaldırmışsa sen engelle hatta normal olarak da telefondan engelle ne sms ne de çağrı bırakabilsin dediğim şekilde tehditlere maruz kalıyorsan yapacağın iş belli adli mercilere gideceğini ve bunu yapmaktan bir an olsun çekinmeyeceğini karşı tarafa hissettir göz boyamak öyle olmaz böyle olur manasında lafını esirgemeden konuş yeri geldiğinde
Soran+1 yıl1 sene olcak nerdeyse ben heryerden engelledim onu artık uğraşmaz herhalde demi
Soran+1 yılAynen bir bok yapamaz zaten
+1 yılCok zaman gectiyse resimler silinmistir bile. Cok buyuk bir gunah degil yaptigin ama tovbe ettiysen de kabul olur diye dusunuyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılEttim hemde hergün allah a yalvariyorum beni affet diye hemde zina da etmedim ama yabancı erkeğin benim I resimlerime bakması rah ediyor beni
baktikca sana da gunah yazilir bence cunku senin bedenin.. ama belkide silmistir fotolari baska kiz bulmustur
03 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kızla çıkıyor şimdi ama içimde huzursuz luk var
Soran+1 yılİnşallah öyledir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
15Cevap
Ben de aynı durumdayım, ve tövbe ettim ediyorum da hatta bunu bi hocaya sordum tövbe etmişsen Allah affeder dedi sen elinden geleni yapmışsan silemiyorsan kafaya. Takma tövbene devam et inşallah affeder Allah bizleri hem tövbe yapmayan o kadar hatalı insan var tövbesiz ölüyorlar, ztn herşeyi hocalar, imamlar bile dörtdörtlük yapamiyorlardır kimisi günah işledikten sonra tövbe ettin mi, etmedin mi ona bakar Allah ve tövbe edenleri çok sever ben eski sevgilimi engelledim öyle kaldı yani neredeyse 1 sene olacak benim resimlerimi napıcak çoktan silmiştir ben çünkü söylemiştim sil diye emin ol onunla irtibat kurmadığın sürece gereksiz bulup umudunu kaybeder ve siler illaki, eğer evlenirse mutlaka sileceklerdir bence bu durumu yaşayan çok var aynı hatalar, aynı günahlar.
00 YorumlaDiğer konusunda 879 cevap paylaştı. seni tehdit etmedi mı onları kullanıp şantaj yapmadı mı hayret valla 😮
112 Yorumla
Soran+1 yılTehdit etti mal beyniyle tabi ben yemiyince kesti ümidini
Soran+1 yıl2 ay sonra 1 sene geçmiş olucak ama içimde bir sıkıntı var 😞😞fotoğraf larıma bakmasını istemiyorum hakkım haram olsun ona
Soran+1 yılBaşka biriyle çıkıyor ama wp den de engelimi kaldrmış mal beyinli allah a hep dua ediyorum inşallah fotoğraf larım silinir o itin telefonundan
Soran+1 yılİşte ben ailemden kimseye anlatamam napcam içim içimi yiyor çevrenden kimseye anlatamam bana bir yol göster
Soran+1 yılBeni aramiyor ama wp den engelimi kaldrmış ben ona yazıyım diye ama yazmadım ben kimsem de yok
Soran+1 yılŞu an başka biriyle çıkıyor * aklı bendw salak çocuğun fotoğraf larımı silmedi gibi gelio bana ya
+1 yılNE KADAR APTALSIN CANIM NE KADAR APTALSIN :s:d
o allahla senın aranda ne bilelim biz?02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kibar olsan keşke kızsın bide ya yazık!
- +1 yıl
sanki hiç küfür etmiyosun
+1 yılcehennmde dal odun yoktur herkes atesini burdan goturur. k. b da gerckler
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum da ben ama tövbe ettim diyorum ve allah ta beni affett i buna inaniyorum zaten o hataya bir daha düşmem eminim
- +1 yıl
insallah
+1 yılOndan öte eğer yüzün filan görünüyorsa her yere paylaşırsa sen o zaman düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm görünmüyor ayrıca hiçbi yere atamaz 5 yıla kadar hapis cezası var o köpek te korlak zaten yapamz
- +1 yıl
O zaman günahını düşünme artık bu tarz şeyler büyük günahlardan kaçınmak için yapılır aslında biri ile zina yapmak yerine mastürbasyon yapmak veya film izlemek vb veya karşılıklı biri ile senin yaptığını yapmak
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişmanlık iyi bişi ama böyle şeyleri baştan düşünmek lazım :( günah konusunda Allah'ın işine karışılmaz sen tövbe etmişsin tövbene sadık kal gerisini boşver (öff bende yapmıştım aynı şeyi oluyo böyle şeyler)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha yapma sakın atıyosan kapalı halini at büyük günaha girersin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa çok yanlış zaman da çıktı karşima kardeşim
- +1 yıl
Tamam dert etme tövbe et bir daha yapma Allah büyük affeder üzme kendini
Soran+1 yılAma hala resmlerime bakiyo sanki öyle hissediyorum içimde sıkıntı var
- +1 yıl
Yapacak bişey yok bunun için
Soran+1 yılNeden yokmuş birine arıtıcam son çare
- +1 yıl
Hem adama foto atıyosun hemde yapcak bile yok diyorum neden yokmuş diyosun ne yapabilcenki adam bakar yani ülkemizin erkekleri belli sonuçta
Soran+1 yılYa kız mı kalmamiş o kardeşim öldürcem en sonunda ha
ifşa etmesin senide pişmansan sen rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılİfşa edemez büyük suç bide zaten korkağın teki götü yemez öyle bişy yapamaz
Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Sana da yazılır sonuçta onun günaha girmesine sebep oldun
04 Yorumla
Soran+1 yılAma tövbe ettim diyorum
Soran+1 yılYazılmaz kes sesini ya o kardeşim istemişti hem
+1 yılKuran oku burada vaaz bekleyeceğine
00 Yorumla
+1 yılyanacaksın cici kızzz
06 Yorumla
Soran+1 yılbir tane daha ya tövbe ettim diyorum? Zina etmedim sonuçta
- +1 yıl
yanacaksıııııın 😈👿👿😈👹👹👹👺
- +1 yıl
sen tövbrni ettiğiysrn bir daha da tekrarlama sen gerisini allaha bırak
Soran+1 yılBunu sen bilemezsin namaza da başladım 1 sene oldu o işi bırakili hem allahın katında günaha batıp tövbe eden kul daha değerliymiş
- +1 yıl
bak sen daha iyi biliyorsun ozmn strese girme
Soran+1 yılTamam sende damarıma bastın😊
Ins silmistr canim
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah nerdeyse 1 sene olcak
Günah be canım😞
Üzülme bir daha da yapma.01 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok pişmanım inşallah o itin telefonuna virüs filan bulaşır ya da bozulur da silinir fotoğraf larım
+1 yılEvet
20 Yorumla- Diğer konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılAllah tövbeni kabul ettiyse bir şey olmaz
00 Yorumla Yazılır dıye dusunuyorum
00 Yorumladua et seni ifşa etmeisn internete. atmasin
02 Yorumla
Soran+1 yılAtamaz o. çç 5 yıla kadar hapis cezası var
+1 yılNe zaman oldu bu olay
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene oldu
- +1 yıl
Hmm o kisiye rica et silsin fotolari olmazmi?
Soran+1 yılYa muhatap olmak istemiyorum ben o itle birine aratmam lazım böyle sert konuşcak biri ama kimsem yok
- +1 yıl
İstersen bu iyiligi senin icin yapabilirim
Soran+1 yılNetten kimseye güvenmiyorum
- +1 yıl
Abin yoksa eger yani
- +1 yıl
Neden guvenmiyosun
- +1 yıl
Olabildigince yardimci olurum aynisi bir tanidigimin basina gldide ondan
yazik olmus
00 Yorumla
+1 yılćoktan internette paylasmistir
01 Yorumla
Soran+1 yılYa kes sesini paylaşamaz sende kızdrmak için konuşuyon hapis cezası varr
+1 yıltabikide. keşke yapmasaydın
00 YorumlaEvet
00 YorumlaDiğer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Niye atıyorsun ki
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSanada yazılıyordur
00 Yorumla insallah resimleri cümle aleme yaymaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYayamaz ne yayması be
+1 yılYazilir o ruspu oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılKes sesini mall
+1 yılallah bilir
00 Yorumla
+1 yıliflah olmassin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa kes sesini allah biliyor içimi sen kimsin ki