ayrıldığım sevgilim öyle söyledi sevgim azaldı sana karşı oda zamanla biticek dedi. ilgilenmezsem yazmazsam özlemez mi :(
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler bir başka seyahatte tekrar buluşmak dileğiyle diyor.
Yani sevgim sana karşı tükendi artık seni eskisi gibi kendime yakın bulmuyorum benden sana hayır gelmez diyor.021 Yorumla
Soran+1 yılkimi seviyorsun diyorum kimseyi sevmiyorum Allah kuran carpsın ki diyor yalan söyleme diyorum ölüm cıksın ki yok kuran üzerine yemin ettim kafan basmıyor mu kaç kere söyledim yeter kimseyi sevmiyorum sevmekte istemiyorum dedi
Soran+1 yılilişki kavramından soğudum kimseyi takip etmiyorum eklemiyorum dedi. ablama belki whatsapppda vardr dedim olsada birbirini eklerler dedi. ya arakadaşı tanıştrdıysa öyle konuşuyorlarsa dedim. yinede eklerler sosyal hesaplardan dedi.
Soran+1 yılbaşkası var mıdır sizce :/
Soran+1 yılistemiyorum kimseyi sevmiyorum sevmekte istemiyorum dedi.
Soran+1 yılsbah 8 akşam 8 calışıyorum birini sevmeyi bırak telefonları bile acamıyorum calışıyorum dedi.
Soran+1 yılondan bulaştı hep kendiside takıntılı pskoloğa gidiyor ilaç alıyor
Soran+1 yılgidicem zaten en sonunda :(
Soran+1 yılilaçlar işe yarıyor mu
Soran+1 yılsinirlendirmiyor demi. ama onda obsesif kompulsif bozukluğu vardı. kötü bişey mi
Soran+1 yılbana sevgili olduktan sonra söylemişti soğucaksın belkide ama irsi dedi. bende niye soğuyayım hastalık bu doğal bişey dedim. ama zor yani böyle insanla olmak herşeyi takar senide hasta eder benide öyle yaptı valla
Soran+1 yılyok devam etmicemde sadece pişman olsun istiyorum o kadar yani kimki o engelliyor beni heryerddn
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek bitirmişse ister ilgilen ister ilgilenme o bitmiştir bırak gelir o sonra ama o ilişki bir daha dikiş tutmaz
127 Yorumla
Soran+1 yılkimi seviyorsun diyorum kimseyi sevmiyorum Allah kuran carpsın ki diyor yalan söyleme diyorum ölüm cıksın ki yok kuran üzerine yemin ettim kafan basmıyor mu kaç kere söyledim yeter kimseyi sevmiyorum sevmekte istemiyorum dedi
- +1 yıl
Sen bırak onu biraz gezsin rahat rahat ama bir daha eskisi gibi olmazsınız 😂
Soran+1 yılolmayım istemiyorum barışmak sadeceengelimi acsın bütün heryerden en son smsle ve telefonla konuştuk :(
- +1 yıl
Sende hala istiyorsun ama
- +1 yıl
Telefonla mı ayrıldınız
Soran+1 yılbiz ayrılalı baya oldu ocağın 28 inde ayrıldık o sürecte 1 ay boyunca ara ara konuştuk iyi misin daha da diye yazardı bende yazardım
- +1 yıl
Ya kuzum sana birşey deyim mi kısmetinse elinde sonunda senin olur kasma ben önceden
- +1 yıl
Çok kasardım şimdi rahatım kaderimde yazılı gün belli kişi belli razı olacaksın ne gelirse
Soran+1 yılne bileyim ya seviyordum :/
- +1 yıl
Bazen istediğimiz gibi olmuyor işte bazen öyle yaşanması ilerde senin iyi ki böyle olmuşun oluyor biliyor musun ben çok dedim iyi ki bunu yaşamışım iyi ki bu kızla kötü ayrıldım filan diye
Soran+1 yılzaten takıntılı birisi annesine hasta illene ailem diyor her dakika
- +1 yıl
O yüzden takma değmez yAni üzülmeye değmez evlenmeden kimse için üzülme evlendikten sonra da üzen birisi ile evlenmezsin hiç üzmemiş olur seni
Soran+1 yılzaten bende hasta olucam bu gidişte onun gibi takınyı hastalığı var pskoloğa gidiyor ilaç kullanıyor
- +1 yıl
Sende de mi var ondan
- +1 yıl
Yoksa onda mı
Soran+1 yılonda var obsesif kompulsif bozukluğu. onun yüzünden bende öyle olucam diye korkuyorum.
- +1 yıl
Olma sakın dünyanın en saçma en kötü hastalığı o arkadaşın işi de zor biliyorum
- +1 yıl
Bu gönül işinde bu arada yaş kaçtı
Soran+1 yılannesi börek yapmıştı bikere nasıl olmuş aşkım demişti güzel olmuştu demiştim 1 saat gecti üstünden harbi aşkım güzel olmuş demi bak doğruyu söyle dedi. sonra birgün abim öğrendi sevgilim olduğunu abimle gidicez param yok aşkım abine cikolata filan alıp gitmek lazım dedi. nerden bulacaksın bu saatte dedim. yarın oldu bana yazdı aşkım bu aralar ailemin durumu kötü diye sen onlara mı kzdın dedi. bir günde işe gitmiş bana yazdı o sana asılan cocuk geldi mi dedi gelmedi dedim ama nasıl ısrar ediyor gelmedi diyorum arıyor illene aşkım yemek yiyorum bak sonra konuşuruz diyorum ısrar ediyor takıyor. onun 22 benim 25 yaşım
- +1 yıl
Takıntı hastalığı çok kötü bende vardı işte ben zor kurtardım paçayı sürekli sorarsın kaç tane kız kaçtı çok bunaldı kaçtı bende inat yaptım bu hastalık yüzünden etrafımda kimse kalmadı demek ki suç bende dedim yendim
- +1 yıl
Yoksa evliliğinde çok sıkıntı çeker o arkadaş
- +1 yıl
Ama sen takma kafana rahat tut kafanı ben müsade isteyim yarın malum iş günü çalışılıyor yarın erken kalkılıyor diye uyumam lazım 😂
- +1 yıl
Sen daima Gül sakın takma
Soran+1 yılonun gibi olmak istemiyorum gece bile hep uyurken aklına geliyormuş konuşmalarım filan zaten sevgili olduktan sonra bana söyledi soğucaksın belkide benden ama söylemek zorundayım dedi ne var bunda oda hastalık kabul ederim seni niye soğuyayım dedim ve kabul ettim 5 ay filan cıktı ama hep tartışma cıkıyordu pskoloğa filan giidyordu hatta bikerede yanında gttim :) iyi o zaman teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Yüzünden gülücükler hiç solmasın ben buralardayım böyle sıkıntı oldu mu anlat ya insanlar konuşa konuşa anlaşırmış 😊
Soran+1 yılsağolasın valla içim rahatladı teşekkürler :)
- +1 yıl
Her zaman beklerim 😛
+1 yılAzalmış ve bitmeye yüz tutmuş illa ki sana döner gelir özler ama bu sözlerin telafisi çok zor
08 Yorumla
- +1 yıl
zamana bırak canım benim su akar yolunu bulur kendini fazla yıpratma hayırlın ise olur zaten
Soran+1 yılkuran üzerine o kadar yemin etti ama yinede inanmıyorum sevgiliykende inanmazdım benim için herşeyi yapardı ama haklı cıkardı. şimdide inanmıyorum nedense
- +1 yıl
Vicdanına göre konuşuyorsun canım çünkü ondan dolayı
Soran+1 yılilişki kavramından soğudum kimseyi takip etmiyorum eklemiyorum dedi. ablama belki whatsapppda vardr dedim olsada birbirini eklerler dedi. ya arakadaşı tanıştrdıysa öyle konuşuyorlarsa dedim. yinede eklerler sosyal hesaplardan dedi.
- +1 yıl
hiç belli olmaz canım benim ufacık bir şüphe mahveder insanı
Soran+1 yılvardır o zaman whatsappında :(
- +1 yıl
evet canım malesef
Arayıp sorma bırak biraz seviyorsa dayanamaz o adım atar
12 Yorumla
Soran+1 yıl7 gündür yazmıyorum etmiyorum :(
- +1 yıl
Üzülme demiycem üzüleceksin agliycaksin ve bir gün bakmışsın artık umrunda değil taviz verme bak bende eşimle 2 yıl konuştuk ayrıldık barıştık hep o peşimpeşimden koştu sonra bir çekildi bu sefer ben koştum baktım kaçan kovalanır bir kestim aramayı 1 hafta zor dayandim ama bana döndü sende öyle dene kaybedecek bişeyin yok
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
10Cevap
artık başka birisi var seni tınmıyorum ıfakdan yoluna bak diyor bu laflara cevap vermıyonuz mu siz bana dicrk birisi varya ohooo
012 Yorumla
Soran+1 yılzaten inanmıyorum sevgiliykende inanmıyordum ona haklı cıkıyordu hep her konuda ama bu konuda inanmıyorum
Soran+1 yılen son carşamba konuştuk bidaha yazmadım
Soran+1 yıldönme sakın dedim emin konuştu dönmicem dedi :/
Soran+1 yılonun umrumda değildir :/ aklıma geliyorsun ama gözden ırak gönülden de ırak misali oluyorsun dedi.
Soran+1 yılevinin oraya gelip izlesem mi acaba onu :D yakışıklıda değil neden bu kadar taktım bilmiyorum şişman :(
Sevgim azaldı diyorsa kesin sevgisi azalmamış demektir -_-
19 Yorumla
Soran+1 yılnerden anladınız
- +1 yıl
merahaba ne demek bu yani? benimkisi de eskisinden daha az dedi yani tamamen bitti mi demek oluyor?
- +1 yıl
Hahahaha karşıma cikti pardon ama neden öyle yazmissiniz azaldi diyorsa azalmadi vs? Benimkisi öyle dedi de gel tekrar deniyelim dedim oda hislerim eskisi kadar yok azaldı dedi
Soran+1 yıl@elagozlu8085 öyle dediyse gerçekten bitmiştir. Çünkü bana söylemişti. Kaç kere yalvardım barışmak istemedi. İyi ki de ayrılmışım daha dürüst düzgün birisi çıktı karşıma evlendim.3 senedir evliyiz ☺️
Soran+1 yılYaşlandık 5 sene daha 🤣🤪
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur bazen böyle demek ki sevmemiş zorlama kırılırsın !
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltamam da kardeşim seni sevmiyor neyini anlamıyorsun aradığım sen değilsin diyor işte uzatma bence :( bazen sevdiğini hissedersin sanırsın ama o değildir anlarsın ve kaçarsın fazla ypratmadan yavaş yavaş ya da birden ! açık sözlüymüş açıkça söylemiş işte seni de pek kırmak istemiyor anla !
böyle dediyse hiç uğraşma daha o kafasında bitirmiştir
01 Yorumla
ayrılıyorum ama üzülmeni istemiyorumun kibar hali
013 Yorumla
Soran+1 yılbiz onla coktan ayrıldık ocağın 28 inde 1 ay boyunca arkadaşça konuştuk hep ben üstüne gttim tartışma cıkarrtım oda bıktım yeter uzatma yıprandındık 2 kere ayrılıp barıştık sevgimin bitmesine sen mecbur ettin dedi.
Soran+1 yılpatavatsızlıklarımdan ayrıldı cok sevsemde ayrılırım sevgide biyere kadar kendimi üzemem senin yüzünden yine ilaça başladım dedi zaten takıntı hastası
Soran+1 yılsen neden kaybediyorsun biliyor musun anlamadan dinlemeden sinirleniyorsun tartışıyorsun ben kaç kere ayrılmıştık cok sevdiğim için geri döndüm normalde dönmezdim benim için değil iler ki ilişkilerin için kendini düzelt dedi :/ kendiside sorunlu zaten herşeyi takar anne kuzuus
Soran+1 yılnasıl özür dilicem ki en son carşmba konuştum Allah cezanı versin bildiği gibi yapsın seni dedim. aynı şekilde seninde kendine iyi bak dedi. tamam sende bb dedim
Soran+1 yılya sinir etti işte en son öyle zaten gecen pazartesi heryerden engellemişti. ablamlada konuşmuşlar cok üstüme geldi 3 haftadır beni rahatsız ondan engelledim demiş. salak ya. o günün sabahında da yazdı bana o zaman niye yazıyorsun demi. iyi misin dha da yazmış uyuyordum o sırada sonra yine yazmış.
Soran+1 yılo 22 yaşında ben 25
Soran+1 yılbenden büyük duruyor ama ergen gibi tavırları var :D neyse iyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıradaki gelsin diyor şair.
124 Yorumla
- +1 yıl
Soğumuş o zaman senden.
Soran+1 yıl7 gündür yazmıyorum zaten sövüp kapattım telefonu. dönme sakın dedim dönmicem dedi
- +1 yıl
Önüne bak hayat bitmedi, her seven evlenemiyor malesef, yeni insanlar tanı.
Soran+1 yılemin konuştu o beni sinir etti dönme sakın dedim dönmicem dedi
- +1 yıl
Ne güzel işte.
Soran+1 yılnesi güzel :/ emin konuşuyor benden ayrılanların hepsi geri döndü ama bu dönmicek herhalde gururlu biraz zaten.3 ay peşimden koşmuştu sonra sevgili olduk. önceden diyordum ki karşılık vermesem aşkına ne olur diyordum bir şekilde unutmaya calışırım önceki tecrübelerimde unuttum alışkınım dedi
- +1 yıl
Ya bişey sorucam senden soğumuş burada hemfikiriz demi? Dönse ne dönmese ne tamam az çok anlayabiliyorum bitmiş bir ilişki az çok bişeyler yapmaya çalışılmış bir ilişki ama hayat bitmedi.
Soran+1 yıl2 hafta önce cok seviyordu ama :/ sonra burdura gtti gece 12 den sabah 7 ye kadar kavga ettik sonra dediki cok azaldı sevgim sana dedi neden dedim bu kavga etmelerin bu konuşmaların beni bıktırdı yeter dedi.
- +1 yıl
İyide neden hiç bitmeyecek gözüye bakıyorsunuzki anlayamıyorum. Duygu ve düşünceler değişebilir.
Soran+1 yılsen neden kaybediyorsun biliyor musun anlamadan dinlemeden sinirleniyorsun tartışıyorsun ben kaç kere ayrılmıştık cok sevdiğim için geri döndüm normalde dönmezdim benim için değil iler ki ilişkilerin için kendini düzelt dedi kendiside sorunlu zaten herşeyi takar anne kuzusu.
- +1 yıl
Herşeyi takma biraz daha olumlu bak o halde çok çabuk güvenmeyin.
Soran+1 yılgüvenmiyordum zaten sevgiliyken bu sefer de güven biraz bana inan diyordu inanmıyordum kanıtlıyordu hep o cıkıyordu haklı
- +1 yıl
Eski ilişkilerinle yeni olacak ilişkilerini kıyaslama, zararlı çıkarsın yeni insanlar tanı, tanış anlat, dertleş.
Soran+1 yılevet yani doğru söylüyorsun ama anılarımız cok vardı yani bana cok değer veriyordu her dakika yazardı işten 8 demi cıkcam dakikasında saatinde yazardı herkesi silerdi benim için telefonun kurcalardım
Soran+1 yıldoğum günümde yazmıştı o zaman ayrıldık. yarım saat telefon elinde beklemiş alarm kurmuş tam saat 00.00 da kutladı ilk o
- +1 yıl
ilk defa bu kadar çok değer verdi diyosunda bu son değil diyorum işte bende
Soran+1 yıltecrübe bunların hepsi demi benim gibisini zor bulur o ama
- +1 yıl
bilmiyorum yaşadıklarımdan örnekler vermeye çalışıyorum tecrübemi denir yenilen kazık mı bilemem. Doğru diyorsun senin gibisini zor bulur önüne bak yeni insanlar tanımaya çalış.
Soran+1 yılçünkü diğer sevgilileri onu hep aldatmış parasını kullanmışlar. ben ne aldattım onu ne ettim nede parasını kullandım ben ödüyordum hesabı bazen bazende ikimiz ödüyorduk yani paranın lafını yapmazdım. o kadar insan varken o zamanlar onu tercih ettim adamdır diye. herkes söylüyordu sen cok güzelsin o cocuk sana uygun değil diyorlardı. tamam yani adamdı ama acık sözlülüğüm yüzünden beni yarı yolda bırakmamalıydı.
- +1 yıl
Çok adapte olmuşsun bu konuya, İnsanlar; doğar, büyür ve gider. Bu şekilde bakıyorum bu konuya ben.
Soran+1 yılneyse Allaha havale ediyorum onu :)
- +1 yıl
Sevindim, iyi bak kendine :))
Soran+1 yılteşekkür ederim sende :)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevmiyorum snei demek
03 Yorumla
- +1 yıl
kimseyi sevmiyormus o zaman
Soran+1 yılbeni kandırmak için mi dyordu acaba genelde hep abdest alır geceleri dua okur uyurdu.
Sevgisi bitmiş ışte neyisini anlamiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılayrılmaya yer aramış git başımdan diyo (:
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz onla coktan ayrıldık ocağın 28 inde 1 ay boyunca arkadaşça konuştuk hep ben üstüne gttim tartışma cıkarrtım oda bıktım yeter uzatma yıprandındık 2 kere ayrılıp barıştık sevgimin bitmesine sen mecbur ettin dedi. ayrılmamın sebebide cok tartışmamız ve acık sözlülük yapıp ailesine laf söylemiş gibi olmam 2 kere ayrılıp barışmıştık öncesinde. yıprandık artık bizden olmaz üzülemem dedi.
- +1 yıl
sende uzunle
Yazma hiç sanmıyorum döneceğini
05 Yorumla
Soran+1 yılcok üstüne gttim zaten uyardı kaç kere beni engellicem yapma yeter dedi geldikçe en sonunda englledi beni her yerden smsle ve telefonda konuştuk en son. ablamada söylemiş 3 haftadır üstüme geliyor diye engelledim demiş
Soran+1 yılyazmıyorum 7 gündür oda yazmaz artık zatn :( sen neden kaybediyorsun biliyor musun anlamadan dinlemeden sinirleniyorsun tartışıyorsun ben kaç kere ayrılmıştık cok sevdiğim için geri döndüm normalde dönmezdim benim için değil iler ki ilişkilerin için kendini düzelt dedi kendiside sorunlu zaten herşeyi takar anne kuzusu
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçıklamaya hacet yok çok net.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızım akıllo oll bırak böyle tipleri kaldırma bir tarafını
Soran+1 yıl7 gündür yazmıyorum zaten sövüp kapattım telefonu. dönme sakın dedim dönmicem dedi
Eşşek gibi özler kaçan balık büyük olur
118 Yorumla
Soran+1 yılyazmıyorum 7 gündür ben yazdıkça kacyor cünkü tartışıyorum uzatıyorum diye soruları
Soran+1 yılbana hepsi geri döndü ama bu dönmicek gibi ablamda öyle söyledi 1 ay olur 1 sene olur erkekler geri döner dedi.
Soran+1 yıleskiden cok sevdiklerim vardı ama sonradan döndüler ben istemedim onları cevap yazmıyordum yazıyorlardı en sonunda laf söylüyorudm
Soran+1 yılengelimi acsın yeter ya heryerden engelledi :(
Soran+1 yılcok üstüne düştüm sanırım ondan ablamada söylemiş 3 haftadır rahatsız ediyor tartışma cıkıyor ondan engelledim demiş.
Soran+1 yılya benim anlamadım 2 hafta önce cok seviyordu sonra baya tartıştım galiba cok azaldı sevgim dedi :/ cabuk biter mi kavga edersen insan sıkılır soğur mu 2 hafta içinde
Soran+1 yılAynen birden kızıyorlar sonra iyimser hale bürünüyor bir kötü oluyorlar bir umursamaz bir kafaya takıyorlar dengeszler
Soran+1 yılbaşka kız olsada gelir mi aklı başına
- +1 yıl
merahab canim... kesin döner mi hepsi? benimkisi de benden ayrildi ve 2. kez denizelim diye teklif etmeme ragmen kabul etmedi. hisslerim eskisi kadar yogun degil azaldi dedi :( bölye biri bile döner mi ki? zamanla hissleri hepten gitmicek mi
artik seni sevmedigini soyluyor. yazma ki ozlesin
00 Yorumla
+1 yılÖzlese dahi sıkar dişini oturur vesselam
00 Yorumla
+1 yıladam zaten git demiş
01 Yorumla
Soran+1 yılbiz onla coktan ayrıldık ocağın 28 inde 1 ay boyunca arkadaşça konuştuk hep ben üstüne gttim tartışma cıkarrtım oda bıktım yeter uzatma yıprandındık 2 kere ayrılıp barıştık sevgimin bitmesine sen mecbur ettin dedi.
ayrilik konusmasi girizgah
01 Yorumla
Soran+1 yılbiz ayrılalı baya oldu ocağın 28 inde ayrıldık o sürecte 1 ay boyunca ara ara konuştuk iyi misin daha da diye yazardı bende yazardım
bitti anlıyormusun.
01 Yorumla
+1 yılBitir o iliskiyi
06 Yorumla
- +1 yıl
Eee tamam iste istemiyo kimseyi. Neden ustune gidiyorsun
- +1 yıl
Yahuu senin sorunun ne? Kiskanclik krizlerimi geciriyorsun
Soran+1 yılevet başkası var mıdır ki :/
- +1 yıl
Olabilir. Ama bence yipratma kendini bitir kortul
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!