Sevgilim gözümden düştün dedi, sevgisinde azalma olmuş mudur?

Dün arkadaşımla bir yerde işimiz vardı tesadüfen sevgilimde oralara yakın yerdeymiş bana söylemişti. Eski sevgiliside onun bulunduğu ortamın hemen bir aşağısındaki yerdeydi arkadaşımla hızla geçerken eski sevgilisinin yanında onu görür gibi oldum şapka takılıydı arkası dönüktü ama giydiği şey rengi aynıydı. O yüzden biraz şüphelendim arkadaşım kesin oydu gördüm tanıdım diyip durdu o kadar gaza getirdi ki işte yaz sor bilmem ne. Arkadaşımında kötü anlamda yaptıgını pek zannetmiyorum yine böyle olaylar yaşamamı istemiyordu. Bu arada normalde sevgilime gerçekten güveniyorum o muhteşem biri bir anda nasıl öfke yaşadıysam tepemde arkadaşım zaten susmuyodu. Mesajda ağır konuştum sonra işte orda olmadığını ispatladı meğersem aynı beyaz üstten başkasında da varmış gördüm. O değilmiş ve bana gözümden düştün dedi. Direkt gözlerim doldu ondan böyle bir cümle hiç duymak istemezdim. Normalce sorsaydın cevaplardım bu bir sorma şekli değil suçlama dedi. Akşamına yine kendisi konuyu kapatalım seni çok seviyorum dedi ve iyi konuşuyoruz o cümleyi anlık sinirle mi söylemiştir yoksa bana olan sevgisinden azalma olmuş mudur gözünden düşmüş müyümdür?
Sevgilim gözümden düştün dedi, sevgisinde azalma olmuş mudur?