Ne düşünüyorsunuz?
youtube.com/watch?v=9nvLwFStnoI&t=0m40s
youtube.com/watch?v=9nvLwFStnoI&t=0m40s
videoyu izledim adamın açıklamaları mantıklı ama çok net kaynaklar var bu konuda tartışılmaz bile saçmalık.
Cinler insanları sıkar bu gerçektir misal güçsüz bırakır üstüne çıkar daha bir sürü şey doğru olabilir.
ama bir cin cebrail kılığına giremez.
Ergence paylaşımlar yapmayın arkadşlar
Cevap
9Cevap
O adamın boynuna taktığı o şey ve videoyu yayınlayan adamın nicki herşeyi anlatıyo zaten tartışmanın lüzmu yok
adamın nick i islama cevap :D konuşanda boynunda hac olan bir misyoner neyini tartışıcaz :D
Evimdeki herşeyi siz icat etmediniz.Aldığımız bir şey varsa sizden çalmadık.Parası neyse verdik.Çaldığımızımı düşünüyosunuz?
Buz dolabı almakla misyoner ilmi almak aynı şey değildir.Başımıza diktiğiniz diktatörlere çoook minnettar kalın bunlar onlar sayesinde
Dinimiz olan islamı hristiyanlardan öğrenicek değiliz komik şey seni :D Biz sana hristiyanlık öğretiyomuyuz :D
Şu cinler ve melekler bir bana gözükmedi anasını satayım. Yoksa direkt İsa Mesih diye haykıracağım. Kendimi dağlara vuracağım.
Şeytan insanlara hak yemeyin, adil olun, kadına eşit davranın, köleliğe karşı olun gibi direktifler verseydı zaten şeytan olmazdı.
İpini koparan ergenler başlıyor gene. Allah yardım Etsin..
videoyu izlemedim ama, bunu duymak bile üzücü, ne hale geldik
boğazlama olayını neden bugüne dek duymadım bence bu saçmalık
sen doğru oldugunu nerden biliyorsun ? ordamıydın ? inandırıyorlar sizi sizde insanları ikna etmeye çalışıyorsunuz çok yazık
boğazını sıktığını nerden biliyorsunuz ? hiç bir arkeoloji kazısı böyle fiziki bir olguyu etkileyip kanıt bırakmaz neye dayanarak inanıyorsunuz açıkça söyleyin. biz melek eziyet etti demiyoruz boğazını sıkmadı diyorum farkındaysanız çünkü biz inandığımız kitapta buna göre inandık siz nasıl inanıyorsunuz neye dayanıyorsunuz
bu saçmalık melek boğazlama falan diye bir şey yok çarptırılmış şeylere inandığınız çok açık
sen benim ne eğitimi aldığımı nerden biliyorsun ? boş boş konuşuyorsun kanıt göster bana kur-an da cebrail muhammedi boğazladı gibi bir ifade yok !
. Melek O'na:
-"Oku" Dedi. Hz. Muhammed (s.a.s.):
-"Ben okuma bilmem", diye cevap verdi. Melek, Hz. Muhammed (s.a.s.)'i kucaklayıp güçsüz bırakıncaya kadar sıktı.
-"Oku" diye emrini tekrarladı. Hz. Muhammed (s.a.s.) yine:
-"Ben okuma bilmem..." cev�bını verdi. Melek emrini tekrarlayıp üçüncü defa Hz. Peygamber (s.a.s.)'i sıktıktan sonra Alak S�resi'nin ilk beş �yetini okudu.
link
boğazlamak nerde kardeş ?
melek kavramı dünya üzerine geldiğinde değişiklikler yaratır bu dünyaya uygun olmadığı için fiziki anlamda güçsüz bırakacak kadar sıktı demek onu etkisiz hale getirdi,kendi gücünü gösterdi demekti.boğazladı diye çirkin bir kavram yoktur kur-anda. işinize göre çarptırıyordunuz.
sizin inandığınız şeye gelirsekte bir cin bir insan üzerinde fiziki olarak güç uygulayamaz bunu bile bilmiyormusunuz da tutturmuş boş boş konuşuyorsunuz ?
Peygamberimiz "Neyi okuyayım?" diye sordu.
Cebrail (A.S) Peygamberimizi, nefesi kesilinceye kadar sıktı. Peygamberimiz kendisini ölecek sandı.
Bundan sonra Cebrail (A.S) bırakıp Peygamberimize "OKU!" dedi.
Peygamberimiz "Neyi okuyayım?" diye sordu.
Cebrail Aleyhisselam, Peygamberimizi tekrar nefesi kesilinceye kadar sıktı. Peygamberimiz kendini ölecek sandı.
Kaynak: link
bir cin bir insana fiziki anlamda böyle birşey uygulayamaz hiçbirşey bilmiyorsanız biraz cinler üzerine araştırma yapın. meleklerin dünya şartların uygun olmadığını farklı boyutlar nedeniyle etki gösterdiğini anlamak bukadar zor mu ? boğazını sıktı diyorsunuz kafanızdan uydurmuşsunuz.
benim neye inandığımı neye inanmadığımı nerden biliyorsun ki ? benimle ilgili birşey bilmeden benim üzerime konuşamazsın ben senin söylemlerinden seni yargılıyorum. git biraz araştır melek kavramını ve cin kavramını.
korku farklı bir boyut sende bir melek görsen ürkersin sonuçta Muhammed peygamberde bir insan
hiç bir cin ya da şeytan ya da ifrit ya da sizin inancınıza göre lilith mi diyeyim bilemedim neyse artık insan kılığına giripte bir kula gel sana din getirdim diyemeez
ay hala saçmalıyorsun güzel kardeşim benim aldığım eğitim,diplomayı sen rüyanda bile göremezsin. neye inandığın beni ilgilendirmiyor bilmeden konuşma
okuduğun şeyi yanlış yorumluyorsun çünkü ! bilgisizsin kafana kazımışlar inanmışsın hep aynı laflar oturup 2şey tartışacak kapasitede ve bilgide değilsin sadece ezberletilenler kadarsın çok yazık
ne yorumu ya ne sen nediyosun bunun nesine yrum geerkli yorum olunca noluyor cebrail o zaman onu sıkmadı mı oluyor asıl sizlere yazık kullandıgınzız nerdeyse herşey hristiyan icadı ama her nedense hristiyan icatalrını kullanmayı atsanız 2013 yılında evlerinizde mum ışıklarıyla kalacaksınız
mumuda putperestler icat etti haberin olsun
hristiyan icadı derken ? olaylar maddiyatla ilgili gerçekten ezberletilenleri söylüyorsun çok yazık.hangi üniversitede hangi eğitimi aldın ? hangi şirkette çalışıyorsun ? sen insanlık adına ne ürettin ? hristiyan icatlarını para vermeden mi kullanıyoruz biz. hristiyan icadı dediğin herşeyde insan gücü olarak kullanılmış zavallılar var onu napacaksınız peki ? bu arada kullandığımız herşey hristiyanı geç illuminatiye hizmet eden büyük aileler şirketlerle bağlantılı yani hepsi şeytan icadı
ne kadar iki yüzlüsünüz onu diyorum hem dersiniz gavur bunlar hemde icatlarımızı kullanırsınız böyle insanlarsınız sizler işte sizlere ambargo uygulasak hristiyan icatlerını müslümanlar kullanmayacak diye altınızda mum ısıgı kalır anca :DD sana diyorum yazan açık hala daha kabul etmiyorsun peygamber dediğin şarlatana görünen bir cin başka ötesi yok
yaz burdan yazacak birşeyin varsa nekadar cahilmişsin bravo hayatımda daha bir kere gavur icadı diye bir kelime kullanmadım benim kaltime yükselebilecek bir insanda değilsin belli ama azcık çalıştır o beynini yaradan kullanılsın diye vermiş sana onu
hristiyan değil hepsi şeytan icadı oluyor illuminati mantığını biliyorsan eğer biraz okuma yazman varsa araştırdıysan merak edip ortada hristiyan diye bile birşey kalmayacak neyin derdindesin sen neyi icad ettin ilkokul mezunu zihniyetinle :D
Hadi neyse seninle ne kadar tartısmam anlamazsın çünkü kendi kafanda betimleiğin islama inanıyorsun arapça kuran okuyan adamlara dinini anlatıyorsunuz gerçekten ilginç islam hakkında bilgisi olanlarla tarstımayı tercih ederim.. daha peygamberim dediği adama nasıl vahiy geldi onu bilmyen ismen müslümanlarla gerek yok tarsıtmaya
:)) ezberini aştım çünkü kafan bulandı hristiyan icadı sandıgın herşeye bir dikkat et yüzyüzede kimseyle bu tartışmalara girme bariz alnında ilkokul mezunu yazıyor :D kıyamam yazık :D bilip gibi konuşmaya çalışıyorsun
o insanlar tarikat onların bizim dinimizde yeri yok bukdr cahilsin işte cidden ilkokul terksin herhalde :))
benim islamda yerim olup olmadığını Allah karar verir demiş mi kuran da laiklerin yeri yok dememiş
demiş mi tarikatın yeri yok demiş
ama takıldım ben senin hristiyan icadı cahilliğine :DDD Allah aşkına bak dokunma bundan sonra pc ye lilith seni kendi tarafına çekmesin ahahaha :D
Müslümanların çoğunlukta yaşadıkları yerlerde barış,huzur,mutluluk çok az görülen birşeydir. Ya hergün bir İslami toplumda bir terör olayı olmakta,ya bir iç çekişme olmaktadır.Ve işin ilginç yanı ise bunlar olurken bunları gerçek Müslüman yapmaz,İslam bu değildir diyerek Hristiyan dünyasını suçlama eğilimine giderler.Onlara göre İslam topluluklarında terörün,şiddetin,yoksulluğun,aciziyetin sebeni Hristiyanlarmış.
Ne ilimde ne bilimde adı olmayan müslümanların,hala gelişme adına hiçbirşey yapmamasıda manidardır.Nerde canlı bomba,nerde açlık sefalet,nerde savaş,nerde baskıyla yönetilen bir halk,nerde cahil,eğitimden uzak insan varsa orda bakıyorsun müslümanlar var,peki bunların hepsi tesadüfmü
nerde yaşıyorsun sen hangi ülkede ?
kaç yaşında hristiyanlığa geçtin ve hangi millete aitsin aile kökeni olarak ?
olmayan Müslümanlar varsa yoksa geçmişten günümüze kadar Hristiyanlara karşı yaptıkları silahlı harplerle övünmektedir.Tek dedikleri şey ceddimiz Osmanlı sizi nasıl süründürdü nasıl Osmanlının Müslümanın kölesi oldunuz diye övünmekteler.Tek gurur duydukları şey budur.Örneğin Haçlı seferlerinde sizleri nasıl ezdik yok ettik kestik biçtik,ikiz kuleleri nasıl bombaladık uçurduk,Malatyadaki Hristiyanları nasıl boğazlarını kestik,kiliseleri nasıl bombaladık,İncil okuyanları nasıl dövdük,gibi insanlık
insanlık suçları üzerine seninle tartışamam çünkü böyle bir ahlak anlayışıyla büyümedim desteklemediğim birşeyi savunacak değilim.osmanlı benim ceddim değilim !
ama bence gerçektende iyi araştırmalısın ikiz kuleleri amerika kendi kendine bombaladı.
hiç bir müslüman ülke kötü niyetli kendini müslüman sanan insanlar bile onu yapabilecek düzeyde değil
benim inancımda hoşgörü vardır şiddet yoktur.
sen müslüman bile saymadığım insanları bana anlatıyorsun
Türkiye de yaşayıp yaşamadığını merak ettim yaşıyorsanda nasıl bir yerde yaşadığını pek nezih bir yerde yaşıyor gibi durmuyorsun çünkü kbakma ama kandırılmış doldurulmuş bu beyne kaç yasından enjekteye basladıklarını merak ettim
diplomanıda merak ettim ama ünv diploman oldugunu sanmıyorum
işte dediğniiz tek şey bu hemen başkalarını suçlamak bunları müslüman yapmaz müslüman yapmadı her nedense hep böyle oluyor tek dediğniiz bu suçu başkalarına atmak islam ülkerindeki yolsuzlukları bile bizim üsütümüze atıyorsunuz bu sadece işin içinden sıyrılmaktır başka birşey değil
desteklemediğim kendini müslüman sanan insanlar oldugunu belirttim farkındaysan bunu bir müslüman yapmaz vicdanı el vermezden girmedim konuya,hiç birinde yapacak çap yok o müslüman zanneden örgütlerde
ve iyi araştır amerika gerçektende kendi kendini bombalayıp tüm dünyadan izin aldı onlar bizi bombaladı ülkelerine giriyoruz diye
yüksek okulda okuyorum.. merak etme bizzde din adamları teologlar hepsi okumuş meslek sahibi insanalrdır din adamlıgının yanında meslek sahibi insnalardır ordan burdan gelen bağışlarla yaşamazlar hemen işte tek bildiğiniz nasıl yıkadılar beynininizi bundan başka birşey yok... insanların dinini seçmesine bile tahammülnüz yok buna bile karşısınız müslüman ülekerde hrsitiyan olabilir ama seçemezsiniz mantık bu
Karamanlı türkleri bilir misin ? sırf müslüman değiller diye 200 bin karamanlı türk hristiyan zorla yunanistana sürgün edildi sizler rumsunuz diye hristiyan olmayı millet değiştirmek sanan bir zihniyet
ve bir gecede 10 bin gagavuz türkü ortadan nasıl kayboldu hiç bunları okudun mu ? bunu da deme sakın amerika yaptı diye
yok ben beyninn yıkandıgını konuşmalarından anladım hep aynı şeyler üzerinde durdugun için ezberin bukadar.
meslek yüksek okulunda mı okuyorsun
ordan burdan gelen bağışlar hep aynı kişilre döner öyle tarikatlrda yani gerçek müslümana bile değmez emin olabilirsin.açlıktan ölenede değmez çnk onlar müslüman değiller ama siz onları görüp sürekli onlrdn yola cıkıp yorum yapıyorsunuz cnk baska bsynz yok
etnik köken olarak türk değilim. o yüzden ezberinde baska seylere yönel.
Ben ezbere falan çalmıyom senin dinin ezbere çalıyor varsa yoksa.. ne oldugun umrumda değil ama tek bildğim birşey var islam ülkelerinde hristiyanlık yayılırken müslümanların tir tir titrediklerini görmek çok güzel :DD örneği mısır lübnan endonezya türkiye kazaksitan :DDD
belkide türksün ama bu soruyu görünce verecek bir cevabın olmayınca sıyırılabilirsin çünkü kimse bana cevp vermedi bugune kadar :D
iftardaydım kusurma bakma cevaplıyorum sırasıyla slav kökenliyim. hristiyanlıgın yayılmasıyla bir zorum yok istediği kadar yayılsın insanlar özgürce inandıkları sürece beni neden baglasın ki zorlama olmadıkça ve iftira olmadıkca baskalarına
ama senin tek derdin hristiyanlık olmş inan bana dünyada cok büyük oyunlar dönüyor yeni dünya düzeninde hic birimizin yeri yok bence bunu farketmelisin
boşnak mısın ? evet inancım olacak elbette tek derdim önem verecem inancıma farkındayım çok büyük oyunlar döndüğünün ama hiçbiri benim inancımı yok edemeyeccek
ne gerek vardı ki bunca hakarete şimdi niye insanca yazısıyoz ? çok mu hoşuna gitti mesela saldırırarak kfür ederek yazısmak bu şekilde en baştan yazışamaz mıydık ? sen bana beyni yıkanmış dedin gerici vb bende sena ona benzer gerek var mıydı ?
hayır boşnak değilim ama yakın bişeyler hep bildiklerinizden.
küfrleşmedik farkındaysanız hakaret ettik cnk insanların sinirleri geriliyor siz boğazlanmak diyorsunuz ben melek kavramının yaydıgı enerjiye bağlıyorum bunu farklı bakıyoruz farklı görüyoruz.
üstelik illuminatinn hedef aldıgı ilk din hristiyanlk ve yanlarna cook cook büyük kitleler çektiler bile.
evet bende aynen bunu yazdım zaten. hiç bir dinin yeri yok.
hayır canım rus değilim slav kökenliyim atalarımda islamiyetten hiçbir zaman vazgeçmemişler dillerinden vazgeçselerde baskılara rağmen öldürülselerde müslümanlıgı bırakmamışlar
pekala şuan evden cıkmam gerekli akşama döndüğümde eklerim sizi konuşuruz detaylıca iyi akşamlar
Bunun Hakkında onlarca video var, Sentez için diğerlerinide dinlemek gerek.
cut.
Hiç izlemem bile böyle saçma bişey yok..
Seytan cebrail gibi gozukemez bu bir kesin..
Şeytana inanıyorsunda Allaha mı inanmıyorsun
Muhammede bir şey gözükmedi, yalan dolan
Bence hersey palavra :(
O, ne gördüm diyorsa doğrudur
tövbe tövbe ne diyorsun sen
Bu adamı döverler orada. Arapça konuşuyor zaten.
Adamın cesaretini taktir ettim ama
maho ne diyosa o, adam yalan söyleyecek değil ya.
Cebrail, Muhammed'i boğazlamış bu videoya göre
O zaman diyorsunki, İslam dini, bir cin dini?
Sadece güldüm :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar