üstüne cok gittim ve konuşmalarımdan bıktı beni takip etmeni istemiyorum bıktım yeter kavga cıkartmandan dedi engelledi. sadece telefondan engellemedi. beni takip etme benide sinir etme sende üzülme sevgili değiliz artık hesap verme zorumluluğum yok dedi. sinir gecip engelli kaldırmaz mı 5 gün oldu :(
Cevabın nedir?
+1 yılBende tam olarak aynı durumdayım. Bugün 26 gün oldu. Bekliyodum siniri geçince kaldırır diyodum ama kaldırmadı. Bu saatten sonra da kaldırmasın istemiyorum.
026 Yorumla
Soran+1 yılsonradan dank edicek ama biz o zaman olmıcaz cok seven mi kaldı bu zamanda
- +1 yıl
biran önce dank etsin lütfen 🙏😂
- +1 yıl
hak ettiği tepkiyi göstermek istiyorum
Soran+1 yılhepsi döndü benim hayatımdakilerin dönmez dediklerim bile ama bu dönmez benim ki belki seninki dönebilir cünkü baya ben üstüne gttim aynı şeyleri yaşamak istemez
- +1 yıl
benimkide dönmez tek nedende egosu. çok egoludur kendisi. ölse dönmez yani. hem hayatında yeni biri vardır belki de kim bilir
Soran+1 yılbaşka hesapların varsa oradan takip etsene
- +1 yıl
birinden engel attı birinden de arkadaşlıktan çıkardı. kapandı kapılar. içim yanar içim kanar da iiiisssyyaaann. 🏃🏃
Soran+1 yılfake hesap ac :) benim heryerde var swarmda bile actım hemde ilk okul arkadaşının fakesini bugün istek gönderdim herkesi kabul etmiyor kızları filan uzun zamandır görüşmüyor zaten ilkokul arkadşıyla benimde yakon arkadaşımdı fakesini actığım kişi tesadüfen cıktı ortak arakdaşımız
- +1 yıl
iyi fikir aslında. sende her yerden ulaşmışsın bir şekilde helal. 👏 ama ben zaten onu görüyorum arkadaşlarımın hesaplarından. naptığını nerelere gittiğini falan biliyorum yani. önemli olan onun beni görmesi. kendimi ona nasıl gösterebilirim. arkadaşımın hesabından resim atma fikrini verme o kızla resim paylaşamam. hiç sevmezdi onu. ki haklıda bir yandan.
Soran+1 yılbenim kinde ablam ekli hemde yakın arkadaşım ekli konsere gitceğimiz gün tanışmışlardı. ekledi sevgilim yakın arkadaşımı. ablamda sevgilimi eklemişti. anca ablamda ya da kankim fotoğraflarımızı paylaşırsa öyle görür yoksa beni mümkünü yok göremez.
Soran+1 yılkeşke sanada fikir versem başka ama fikir yokki başka :(
- +1 yıl
evet haklısın. o zman bişey yapamıycam beklemeye devam. gelirse geri göndercem gelmezsede kendi bilir artık ne diyelim
Soran+1 yılnasıl birisiydi kızlarla filan görüşüyor muydu
- +1 yıl
bir sürü yazan kız var. yanımda kaç defa aradılar falan. rehberinde de çok kız var. ama bir kızla görüşse başka biriyle görüşücek karakterde değil çok iyi biliyorum. mesela benleyken biriyle konuşmuş olsaydı direk söylerdi ben bunu böyle yaptım diye anlatırdı. saklamazdı yani asla. ama benleyken bir kızla konuştuğunu da görmedim şahit olmadım. bir ara benle buluşucağı zaman beni beklerken eski kız arkadaşı masaya gelmiş sonra biraz konuşmuşlar kızı göndermiş kendisi anlattı bunu. bende bişey söylemedim
Soran+1 yılyalan söylemesin başka kızlar varsa rehberde konuşuyor olabilir üzülme ama öyle bence yani
- +1 yıl
gerçekten tanısan bu nasıl rahatlık dersin. konuşsaydı mesajları bile silmezdi o şekilde uzatırdı telefonu al bak bunla bunla konuşuyorum derdi o şekilde rahat yani
Soran+1 yılama senden ayrılmış :( sen ne kadar sevgili oldun onla
- +1 yıl
iki senedir tanışıyoruz ama sevgili falan değildik. bir buçuk aydır birlikteydik. ayrılmada şu şekilde oldu bir iki defa tartışmıştık hep o yazdı o adım attı barışmak için. en sonki tartışmada ben hiç hoşuna gitmeyecek şeyler söyledim. sonra o geceden sonra konuşmadık. bir süre sonra dayanamadım bu seferde ben yazim hatalıyım sonuçta dedim. yazdım konuştuk biraz. sonra işte neden yazmadın yeni mi aklına geldi falan gibisinden tavır yaptı. kırıcı konuştu. anlaşılan mesaj beklemiş benden göremeyincede epey sinirlenmiş. o tavırlı ve kırıcıydı bende gururlu ve tavırlıydım haliyle konuşma bitti ve bir yere varamadık. ertesi gün bir baktım engellenmişim diğerine baktım arkadaşlıktan çıkarmış. bana göre engellemek ya dikkat çekmektir ya da çocukluktur yani. neden engellediğini bir türlü yediremiyorum kendime. herkes engeller o asla engellemez öyle bir hal sergilemez diye düşünürdüm. hayla öyle bişey yapmasına anlam veremedim ona göre bir davranış hiç hiç değil vallahi bak
Soran+1 yılerkekler neden öyle yapıyor bende anlamıyorum tamam ben cok üstüne gittim uyardı engellicem diye beni engllemesi doğal ama belkide başkasıda vardr o kadar yemin etti yinede ben inanmıyorum. seni engllemesi doğal değil bence sacma bir tavır takılmış seviyorsa engellememi banada koydu böyle davranması
- +1 yıl
ahaha teşekkür ederim ya dertleşmek iyi geldi valla. 🙏 seninki sana kızdığı için engellemişse geri kaldırır engeli sinirinin geçmesini bekle. ama eğer haklıysan bekleme boşver. haksızsan bekle kaldırınca konuşur halledersiniz inşallah. 🙏🙏
Soran+1 yılO haklı çünkü üstüne gttim belkide başkası vardr bilemedim kimseyi takip etmiyorum eklemiyorum istemiyorum kimseyi dedi. takip ediyorum fakelerden ama belki whatsappda vardr diye şüphe ediyorum 😕 sevgiliyken kimse yoktu whatsappında bakıyordum teline ama belki sonradan bulmuştur numara kankisi ayarladıysa 😔
- +1 yıl
Yok be bence bulmamıştır birini. Sen kendini bil kimseyle muhattap olmadan bekle biraz gelirse geri seni seviyo demektir ama baktın gelmiyo sende vazgeçmeye başla artık. ben öyle yaptım kestim umudumu. zaten gelsin diye beklerken farkında olmadan vazgeçiyo insan.
Soran+1 yılVazgectikten sonrada geliyorlar tipi pek düzgün değil zaten ama belli olmaz yani erkek milleti başka kız varsa da benim kadar sevemez. Özelden yazayım mı sana
- +1 yıl
olur
Soran+1 yılTakip ettimde mesah gönderilmiyor 😕
- +1 yıl
bende ettim şimdi bidaha dene istersen
En İyi Cevaplar
+1 yıl5 gün nasıl dayanmış o bn 1 gün bile zor dayanıyorum kızgın oldugumda
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 kere ayrılıp barışmıştık oda hep patavatsızlıklarımdan en sonunda başka konunda konuştum ağır sen düzelmezsin artık dedi. sil beni heryerden dedi. tamam silerim 2 gün sonra dedim ve sildim faceden o gece profil fotosunu değiştrmiş rakı içerken foto koymuştu. ertesi günde instagramdan engelledi beni takip etmeyim diye yazdım bravo ne cabuk sildin diye beni gördükçe üzüleceksin dedi. konuşmadık cok tartışım zamanlar oldu. doğum günümde kutladı ilk saat tam on ikide sonra arkadaş gbi konuştuk son 3 hafta cok üstüne gttim engelledi :( acmaz demi bir daha en son telde konuştu carşamba günü cok sevgim azaldı sana karşı sen mecbur ettin senin yüzünden yine ilaca başladım dedi.
- +1 yıl
Yinede belli olmaz ama böyle olduysa yani bitmiştir büyük ihtimal bnce.
Soran+1 yılevet ama sadece engellimi acsın pişman olsun istiyorum ama o olmaz herhalde cünkü 2 kere ayrıldığımızda söyledi bunu bana dediki ben dönmem normalde ama seni cok sevdiğim için döndüm demişti
- +1 yıl
şimdi aslında ikinizinde huyunu suyunu aranızdaki iletişimi bilemediğim için pek bir şey diyemiyorum ama bu seferde ayrıldıysa belki başkasını sevme ihtimali olabilir karşısına istediği gibi yakın bir kız çıkarsa falan seni unutuadabilir olmazsa yine sana yazadabilir
Soran+1 yılbenden önce ilişkisinde aldatılmıştı 2 senelik sevgilisi aldatmıştı 3 ay sonra öğrenmiş. bana anlatmıştı 1 sene boyunca kimseyi sevmedim sana güvendim daha yeni yeni toparlıyorum senden hoşlanıyorum demişti. sadece kamuran diye yakın arkadaşı vardı bir kızla tanıştırmış kız burdurdaymış 1 ay filan konuşmuşlar sonra anlaşamayıp bitirmişler uzak demişler o kızda sevgilisi var şimdi. izmirde oturuyor oda bende. nisanda bitirmişler bu ilişki. ama bilmiyorum benden sonra olur mu belki olur. bana kimseyi sevmiyorum aşıkta olmak istemiyorum dedi. çarşamba günü başkası mı var dedim. kuran üzerine yemin ederim ki ölüm cıksın yok dedi. yinede kafam karışık
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 yıldır engelliyim ilk 4 sene engelimi 2 3 ayda bir açardı sevgilisi olduğu halde ama son 1.5 senedir hiç açmadı 😃
135 Yorumla
Soran+1 yıl2 kere ayrılıp barışmıştık oda hep patavatsızlıklarımdan en sonunda başka konunda konuştum ağır sen düzelmezsin artık dedi. sil beni heryerden dedi. tamam silerim 2 gün sonra dedim ve sildim faceden o gece profil fotosunu değiştrmiş rakı içerken foto koymuştu. ertesi günde instagramdan engelledi beni takip etmeyim diye yazdım bravo ne cabuk sildin diye beni gördükçe üzüleceksin dedi. konuşmadık cok tartışım zamanlar oldu. doğum günümde kutladı ilk saat tam on ikide sonra arkadaş gbi konuştuk son 3 hafta cok üstüne gttim engelledi acmaz demi bir daha en son telde konuştu carşamba günü cok sevgim azaldı sana karşı sen mecbur ettin senin yüzünden yine ilaca başladım dedi.
Cevap sahibi+1 yılaçar ama ilişkiniz düzelir mi bilinmez belki hemen yeni arayış içine girer yeni sevgili yapar belkide evlenir. erkekler böyledir. ama şundan emin ol ki bu ilişki bitmiş tekrar başlarsa bile yürümez
Soran+1 yılevet yürümez barışmaz ama sadece engellemi acsın istiyorum o kadar :(
Cevap sahibi+1 yılboşver açmasin en iyisi bu ben 5 senedir engelliyim 😃
Soran+1 yılbaşkasını sevmedin mi ondan sonra
Cevap sahibi+1 yılyok olmadi hala yalnızım
Soran+1 yılben hepsini unuttum bunu unutamıcam sanırım 1 ay oldu ayrılalı.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun Insallah en kısa sürede unutur hayatına devam edersin. seven sevilmez. bizdede öyle oldu ne yazıkki
Soran+1 yılsözde seviyordu cok :( kuran ı kerim üzerine yemin etti o kadar inşallah carpılır
Cevap sahibi+1 yılinanma insanlar nankördur maalesef hep böyle boşver beddua etme elbet karşına daha iyisi çıkar bana inan
Soran+1 yılo kadar dua ediyorum diyor yanında dua taşıyordu ama yalan yerine yemin ettip tövbe demişte olablr Allah görüyor abimle bile tanıştrmıştım rezil oldum abime. Zaten küçük 22 yaşında bende 25
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı buymus zaten istemez çevrede dedikodu olur senin ondan büyük olman en hayırlısı buymus belkide ondan kurtuldun?
sen nerde yaşıyorsun o nerde yaşıyor
Soran+1 yılbenden büyük duruyor ama aileside biliyor sanırım onlarda isetmiyor artık beni cünkü gece vakti cok aradım ondan kavga cıkmıştı ayrıldık. ikimizde izmirde oturuyoruz. haftada bir görüşüyorduk ilk başta haftada 2 gündü sonra azalttık soğuruz diye birbirimizden
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun bu nedenle olabilir ne diyeyim. bendede aynı sorunlar oluyordu üzülüyorum senin adına tez zamanda toplarsin kendini Insallah
Soran+1 yılama ilerde evlenir ya da sevgilisi olur o zaman görür yani ilahi adalet şaşmaz teşekkür derim inşallah
Cevap sahibi+1 yılelbet birgün değerini anlar ama o zaman senin için bitmiş olur
Soran+1 yılevet eskisi olmam unuttum mu tam unutturum ömür boyuda affetmem ölene kadar
Cevap sahibi+1 yılInsallah unutacak ve önüne bakacaksin sana inaniyorum yaparsin sen
Soran+1 yılneler neler oldu unuttum hayatımda 1.5 senelik sevgilim bile aldatmıştı unuttum tabi aldatlınca insan üzülüyor ama mecbur unutuyor
Cevap sahibi+1 yılbu yaşananlar bizi üzse bile hep tecrübe sahibi oluyoruz bu şekilde acı ceksek bile seni çok iyi anliyorum beni gorsen perişan haldeydim senin gibi ayrıldığım zamanlar
Soran+1 yılevet doğru söylüyorsun ama artık kimseyle uğraşmıcam hep ben üzülüyorum bıktım :) çok seven kaybediyor
Cevap sahibi+1 yılbende öyle söylüyorum seven kaybediyor senin yine sevgilin oluyor benim oda yok 27 yaşında saplama gibi geziyorum bu gidişle de zor yani:)
Soran+1 yılben cok yıprandım bunla konuşurken 3 ay boyunca başkasıyla sevgili olmuştum o cocuklada 1 ay cıktım sonrada onada anlattım benle konuşurken başkasıyla mı sevgili oldun dedi. evet hoşlandım öyle ayrıldık dedim. sonra sevgili olduğumuzda bunla ayrıldığım cocuk bana geri dönmeye calıştı 1 ay sonra yazdı etti ben cevap vermiyordum sonra yine yazarken gördü kavga ettiler
Cevap sahibi+1 yılsen sevgilin varken böyle birşey mi yaptin? valla eğer sevgilin varken başkasına yazdiysan sen mutlu olamazsin o çocukta sana geri dönmez ki dönse karalteri zayıftır.
Soran+1 yılhayır sevgilim değildi o zamanlar ben cast ajansa gtmiştim o zaman görmüş beni eklemiş faceden. gecen sene ocakta eklemişti yazmıştı cevap yazmamıştım 1-2 kere daha yazmıştı zaten o zamanlar kimseyle konuşmak istemiyordum. sonra haziranda yine yazmaya başladı eylüle kadar. tesadüf o ki bir tane ortak arkadaşımız cıkmıştı sormuştum onu nerden tanıyorsun diye ilkokul arkadaşım demişti benim kankim oluyor 4 sene aynı sınıftaydık dedim. eyülde gezmeye başladık tarih yerlri geziyorduk.1 ay filan denedim bunu üzülmeyim diye. bunla temmuzda konuşuyorduk ama pek takmıyordum yani o zamnda başka cocuk cıktı karşıma misafirlikte tanışmıştık cocuk bana acıldı sevgili olduk cocuk kz düşkünü cıktı ayrıldık. sonra işte bunla sevgili oldum istemiyordum gezmeye gidince eylülde baya kaynaştık benim için cok uğraştı herkesi sildim. telefonuna bile baktırıyordu sevgili olduk. sonra eski sevgilim ayrıldığım bana geri dönmeye calıştı dışardan yazdı faceden cevap vermedim.
Soran+1 yılsonra sevgilim gördü kavga ettiler
Cevap sahibi+1 yılşimdi anladım olayı her eski sevgili yazabilir yani normaldir ama cevap vermediysen bunu buyutmemesi gerekirdi. senin çok karışık iliskin olmuş ama bir mutlu olamamışsin demekki yanlış insanlar çıkmış karşına. eski sevgilin hangi şehirde ayni şehirde misiniz
Soran+1 yılcevap vermedim ama sevgilim niye yazıyorsun dedi. kavga cıktı. aynı şehirdeydik hepside aynı şehirdeydi sevgilierim. bikere İstanbul'da oldu oda 2012 senesinde
Cevap sahibi+1 yılbu eski sevgililer her zaman insanın başına bela olur bak sende olmuş allahtan 1 tane sevgilim oldu oda beni görse yolunu değiştirir umarim sende atlatirsin bu günleri
Soran+1 yılinşallah ama içim içimi yiyor başkasını bulduysa diye :(
Cevap sahibi+1 yılbulacak belkide bulmuştur bile sanmam artik sana dönsün
Soran+1 yıliçimi karattığınız valla
Cevap sahibi+1 yılama böyle dünya hayati sevse zaten gitmezdi demekki bir gelecek düşünmedi
Soran+1 yıleevt başkası olmasında düşünmesin yeter ki
Cevap sahibi+1 yılolur oda olur kendini alıştır alıştır ki önüne bak
3 yıldır engelliyim bu ne azimdir ya yazasım var 😂
012 Yorumla
Soran+1 yıl2 kere ayrılıp barışmıştık oda hep patavatsızlıklarımdan en sonunda başka konunda konuştum ağır sen düzelmezsin artık dedi. sil beni heryerden dedi. tamam silerim 2 gün sonra dedim ve sildim faceden o gece profil fotosunu değiştrmiş rakı içerken foto koymuştu. ertesi günde instagramdan engelledi beni takip etmeyim diye yazdım bravo ne cabuk sildin diye beni gördükçe üzüleceksin dedi. konuşmadık cok tartışım zamanlar oldu. doğum günümde kutladı ilk saat tam on ikide sonra arkadaş gbi konuştuk son 3 hafta cok üstüne gttim engelledi acmaz demi bir daha en son telde konuştu carşamba günü cok sevgim azaldı sana karşı sen mecbur ettin senin yüzünden yine ilaca başladım dedi.
Soran+1 yılya başkasıyla cıkarsa :( dönme sakın dedim dönmicem dedi
Soran+1 yıl3 ay peşimden koştu 3 hafta boyuncada denedim gezmeye filan gidiyorduk hep cünkü önceki kişliler beni cok üzmüştü sonradan sevgili olduk bunla baş ilişkinin başında söyledi aslında cok tartışmayalım bir ilişki yıprandı mı kötü oluyor demişti. kendisi benden kıskançtı aslında ama engelliyordu kıskançlığını beni kaybetmesin diye ama ben cok kıskandım uzaktan kuzenlerini bile kskanıyordum kimle konuşuyorsun diyordum 2 dakika gec yazsa bile hep kimle konuştuğunu gösteriyordu
- +1 yıl
İlişkilerde bu kıskanma olayınıda anlamıyorum tamam insan kıskanabilir bizimkiler bokunu çıkartıyor afedersin biraz özgür bırakın birbirinizi herşeyden haberin olucak insan sıkılır be seni özlemesine fırsat ver boğma adamı bütün ilişkiler için söylüyorum sanki kapanda ilişki yaşıyor millet üf
Soran+1 yılkaybettim onu :(
Soran+1 yılonun gibi kimse değer vermedi bana :( cok da yakışıklı değil herkes sen güzelsin diyorlar ama güzellik yetmiyor ki
Soran+1 yılya görseniz bunu mu abartınız dersiniz renkli gözlü sarışın kilolu bende renkli gözlü sarışın zayıfım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
+1 yılSildiyse bosver daha ne umursuyorsun ki sende onu engelle. kaldırma g. tunu
210 Yorumla
- +1 yıl
Istemiyorsa usteleme olmayacak demek ki. Sende önüne bakmalisin
Soran+1 yılseviyorum ama :(
- +1 yıl
Bazen sevmek yetmiyor canim 😔
Soran+1 yılçok seven kaybediyor erkekler böyle hemen unutuyorlar
- +1 yıl
Bir bakmissin birini bulmuş acı ama gerçek bunlar canim fazla umursama erkekleri kalbinide yorma. Kendini uzme
Soran+1 yılevet bulurlar yani beklerim belkide vardır
- +1 yıl
Diyorum ya ciddiye alma. Üzülme de. Hasta olursun sonra 😔
Soran+1 yıl2 senedir sevgilisi vardı bunun aldatılmış bana anlatmıştı 3 ay sonra öğrenmiş aldatıldığını. sonra takıntlık hastalığı cıkmış bunda ilaç filan kullanmaya başlamış pskoloğa gitmiş. gerci hala da gidiyor kullanıyor ilaç. bana yazdı 3 ay boyunca inanmıyordum hoşlanıyorum senden 1 senedir yeni yeni toparlanıyorum kendime yeni yeni gelmeye başladım daha önce kimseye güvenmiyordum dedi. sadece gecen nisanda yakın arkadaşı burdur da kz ayarlamış orada yakın arakadaşı okuyor ünvde 1 ay görüşmüşler konuşmuşlar uzakta olucak diye bitirmişler. zaten ondan sonra benle sevgili oldu eylülde. bilmiyorum yani pek sevgili peşinde konuşmıcak gbi ama başkasında huzur bulduysa bilemem benden ayrılanlar hep birisini buluyor sonra.
- +1 yıl
Bazi erkeklerin o kadar farkli davranışları var ki. bir ay konustum 3 sene çıktım 5 sene geçti biz böyle düşünüyoruz duygusal olarak bakiyoruz ama onlar öyle değil. Sen en iyisi olsanda akılları hep baska kizda olur. Seni silip suanda engellediyse baska bir kiza ilgi duyuyor veya konuşuyor olabilir. Sende onu unutmaya calis bence
diger yorumlarini da okudum da adami delirtmissin resmen yani. uzun bir sure kaldirmaz bence, sen de kendi yoluna bak artik
014 Yorumla
Soran+1 yılbenden önce ilişkisinde aldatılmıştı 2 senelik sevgilisi aldatmıştı 3 ay sonra öğrenmiş. bana anlatmıştı 1 sene boyunca kimseyi sevmedim sana güvendim daha yeni yeni toparlıyorum senden hoşlanıyorum demişti. sadece kamuran diye yakın arkadaşı vardı bir kızla tanıştırmış kız burdurdaymış 1 ay filan konuşmuşlar sonra anlaşamayıp bitirmişler uzak demişler o kızda sevgilisi var şimdi. izmirde oturuyor oda bende. nisanda bitirmişler bu ilişki. ama bilmiyorum benden sonra olur mu belki olur. bana kimseyi sevmiyorum aşıkta olmak istemiyorum dedi. çarşamba günü başkası mı var dedim. kuran üzerine yemin ederim ki ölüm cıksın yok dedi. yinede kafam karışık
Soran+1 yılablamda öyle söyledi olsa var der niye sen uğraşsın dedi. intihar ederim diye belkide söylemedi.
Soran+1 yılsosyal hesaplardan kimseyi eklemiyor. kendiside söyledi ben sormadım kimseyi takip etmiyorum eklemiyorum istemiyorum kimseyi dedi. ablama dedim ki, ya whatsappda konuşuyorlar arkadaşı tanıştıysa dedim. öyle olsa yine ilk sosyal hesaplardan eklerlerdi birbirini dedi.
Soran+1 yıl2 senedir sevgilisi vardı bunun aldatılmış bana anlatmıştı 3 ay sonra öğrenmiş aldatıldığını. sonra takıntlık hastalığı cıkmış bunda ilaç filan kullanmaya başlamış pskoloğa gitmiş. gerci hala da gidiyor kullanıyor ilaç. bana yazdı 3 ay boyunca inanmıyordum hoşlanıyorum senden 1 senedir yeni yeni toparlanıyorum kendime yeni yeni gelmeye başladım daha önce kimseye güvenmiyordum dedi. sadece gecen nisanda yakın arkadaşı burdur da kz ayarlamış orada yakın arakadaşı okuyor ünvde 1 ay görüşmüşler konuşmuşlar uzakta olucak diye bitirmişler. zaten ondan sonra benle sevgili oldu eylülde. bilmiyorum yani pek sevgili peşinde konuşmıcak gbi ama başkasında huzur bulduysa bilemem benden ayrılanlar hep birisini buluyor onsra
Soran+1 yılcok acık sözlüğüm patavatsızlığım yüzünden kıskançlıklarımdan ailesine laf söyler gbi oldum ondan bizden artık olmaz çok svsem de bitiririm ilk önce aile gelir sevgide biyere kadar dedi.
Soran+1 yılevet öylede içim içimi yiyyor başkası vardr hayatında diye
Soran+1 yılpeki niye engelledi beni. sinirlendiği için mi beni takip etmeni istemiyorum yazma dedi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyi yapmis aferim haketmissin. HEr erkek onu ornek almali
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen anca üstüne git ustune cik iyi katlanmis sana ben olsam dalardim yani
Soran+1 yılsevsen bile vazgecerdin demi
+1 yılBeni bütün heryerden engelledi son olarak telefon kalmıştı ordanda engelledi ama sonradan telefon engelini kaldırdı arıyorum arıyorum açmıyor meşgule atıyor mesajlara cevap yazmıyor
00 YorumlaO da benim gibi huzur arayanlardan demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay peşimden koştu 3 hafta boyuncada denedim gezmeye filan gidiyorduk hep cünkü önceki kişliler beni cok üzmüştü sonradan sevgili olduk bunla baş ilişkinin başında söyledi aslında cok tartışmayalım bir ilişki yıprandı mı kötü oluyor demişti. kendisi benden kıskançtı aslında ama engelliyordu kıskançlığını beni kaybetmesin diye ama ben cok kıskandım uzaktan kuzenlerini bile kskanıyordum kimle konuşuyorsun diyordum 2 dakika gec yazsa bile hep kimle konuştuğunu gösteriyordu
Soran+1 yılyoğun değildi ama son zamnlarda soğutma işinde calışıyormuş sabah 8 akşam 8 de calışıyormuş
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla
02 Yorumla
+1 yılHak etmişsin
03 Yorumla
- +1 yıl
Sevmemiş seni hiç sadece takılmış sana öyle anladım bu yazdıklarından
+1 yılEngeli açtı mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim beni heryerden engelledi nefret ettiğiniz kişinin sonradan engellini kaldırır mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler