Bu adam 8 yıl İran’ın Cumhurbaşkanlığını yaptı. Sekiz yıl boyunca devlet bütçesinden maaş almadı, sadece öğretim görevliliği maaşını aldı! Kendisi için özel emeklilik yasası çıkarmadı ve eski mesleği olan öğretim görevliliğine geri döndü. İran eski Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın bu fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Helal Olsun?
?
Bir dönem iran cumhurbaşkanlığı yapan Ahmedi nejad bakın nasıl bir yaşam biçimi seçmiş?
Kardeş güzel bir paylaşım anlayana tabi diyecem ama nafile anlamazlar çünkü ülkemizde bir isim vardı 50lerden sonra Mustafa Bülent Ecevit namı değer karaoğlan bir gün maden çöktüğünü tvden öğrenir ve sefertasına yemek alır arabasına atlar madene gider madenci kıyafeti giyer işcilerle 3 gün boyunca maden içinde göçük arasında insan arar ve sonra ankaraya döner o 3 günü ücretsiz izin yazar kendine maaşından düşürür bir detay daha o dönemde evini satıp seçimlere katılır başbakanken hastayken dahi başbakanlık konutunu kullanmaz kiradaki evine gider asansör olmadığından katları yürüyerek çıkardı ve o dönem başbakandı bu ülkede ölümüyle geriye bir emekli maaşı bir palto bir kasket bıraktı eşine yorum sizin arkadaşlar birşey daha işsizlik maaşı ihtar kıdem gibi birçok yasa onun çıkardığı yasalardır emekçiler için
İran'dan nefret ederim fitnenin başıdır ama bu adam Türkiye ziyaretinde Türk halkının karşısında oturarak konuşamam diyip TRT ile röportaj yapmıştı gerçekten takdir etmiştim.
Elin adamina bak bir de bizim adama bak yolsuzluk hirsizlik ne ararsan var
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sanırsam eski foto bu ama neler yaptığı belli sonuçta dini geçtim insan olması önemli yolsuzluk yok bişey yok üstüne maaş bile almamış Eli öpülesi adam
En İyi Cevaplar