Kızlar soruyor admini, hukuksuz yere soruyu kaldırmış. Ben de tekrar paylaşıyorum ama daha kibar olarak.
Reisinin elinde çok fazla İran Türkünün ve diğer ırklara mensup laik seküler gençlerinin kanı var. Iki sene önce laik devrimlerde, Reisi ne gibi canilikler yaptı peki; Türk kadınları başta olmak üzere türban takmayanları katletti, tutukladıkları kız ile erkek çocuklarına ( içlerinde Iran Türkleri de) var tecavüz etti. Hat da bir tane Türk çocuğu, bu yüzden hayatını kaybetti. Ayrıca İran Türkleri dinci rejim kurulduğundan bu yana sürekli zulme uğruyor ve Türkçüler idam ediliyor.. Ancak Laiklik, er geç İrana gelecek ve ermenileri destekleyen bu gerici rejim yıkılacaktır. Şöyle ki Büyük Azerbaycan Türk Cumhuriyeti, İran'daki işgal edilmiş topraklarını alarak kurulacaktır. Türkiye 'de suriyelileri gönderebileceğimize pek inanmıyorum. Ama İran 'daki laik kıvılcımı ve İran Türklerinin savaşçı ile Türkçü ruhunu iyi bildiğimden; Büyük Azerbaycanın kurulacağına inanıyorum.
Yorumun niye kaldırıldıki bende çok sinirliyim az önce biri Zafer partisine ve Atatürk’e iftira attı yine soyları tükenmiyo bu…. neyse şimdi ağzımı bozmayım utanmadan bize hakaret ediyolar arapların ölmesinede hiç üzülmüyorum beter olsunlar
Chpliler ve DEMLİLER, DEM karşıtı görüşleri kaldırıyordur. DEMLİler, Atatürkle benceleri kaldırıyordur. Zira benceler, denetimden geçiyor yayınlanmadan önce. Bir de şeriatçı ortakları da vardır ve bunlar da arap inancına aykırı görüşleri hedef alıyorlar.
Keşke hiç üye olmayaydım bana Atatürk düşmanları cahil saygısız ergen İngiliz uşağı dediler moda şikayet ettim bunda bişey yok dedi demekki işlerine gelince var işlerine gelince yok
Oysaki kendileri böyle. sEVR PROJESİNDE, hilafet ve saltanata dokunulmamış. Bu bile, tek başına ingilizci olduklarının kanıtı. Araştır ve bilimsel olarak cevaplarını verip engelle. Ben böyle yapıyorum, bunlar laftan anlamaz. Kemalist iktidar geri gelirse, hepsinin başını ezeceğiz
Benim anlamadığım İdlib'de 33 Türk askerimiz elin arabının toprağında körü körüne şehit olunca 1 gün bile yas ilan edilmedi bu ülkede. Bu ortaçağ ideolojisine sahip olmak dışında vasfı olmayan şahıs ölünce neden yas ilan ediliyor?
En İyi Cevaplar