Sen manyak misin? benim gibi eli kolu tutan hamile olmayan adam namaz kılmıyor. Sen kalkıp o halinle namaz kiliyon. Kendine eziyet ediyon. Bebeğe de. Korkma kilmasan günaha girmezsin
Ne biliyim bacak birleştirmek yerine , ayrık otursam sorun olmaz diye düşündüm. Secde de dirsek seccadeye deymesi gerekiyor. Biraz daha serbest ve kollarımı da düz yerine rahat olacak bir şekilde koysam o zaman da da bir sıkıntı olmaz. Çünkü hareket ediyorum ve doğumda da bu çok yardımcı olacak.
Ne biliyim bacak birleştirmek yerine , ayrık otursam sorun olmaz diye düşündüm. Secde de dirsek seccadeye deymesi gerekiyor. Biraz daha serbest ve kollarımı da düz yerine rahat olacak bir şekilde koysam o zaman da da bir sıkıntı olmaz. Çünkü hareket ediyorum ve doğumda da bu çok yardımcı olacak. Hem hayır, hemde yardımcı bana namaz. 🙏
hamilelik durumu özel bir durum oturarak kılman konusunda oturarak kılmanda bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum... sonuçta bebek zarar görebilir bu daha büyük günah olur... hocaya bir danış tabi fetva verecektir...
İnancına saygısızlık etmek gibi bir niyetim yok lakin saçmalamayıp oturduğun yerden yaparsan ileride çocuğun duacı olur. Çocuğun başına birşey gelmesin.
Dinde kolaylık vardır. Rahatsız ediyorsa oturarak yap. Bu ibadetinin hayrını azaltmaz aksine arttırır. Allah kuluna kolaylık sağlayınca , kulu bundan faydalanırsa Allah mutlu olur, sevinir.
niye açık olan biri namaz kılamaz mı? İnandırmak zorunda değilim fakat, yorumunuzda sahtekar damgası vurulabilecek bir ifade var. İllaha kapalı mı olmak gerek, dinine bağlı olman için.
namaz kılıyorsun cok güzel ama acik halini dekolteni özellikle herkez goruyo basinin acik olmasini demiyorum yanlis anlama ama göğüs dekolteli profil foton
Giyim tarzımın ya da herhangi bir dış etkenlerin namaz kılmama engel olmayacağını ve her ikisinde de farklı günah ve sevaplara erişilebileceğine dikkat çekmek isterim.
Bacaklarımı daha ayrık otursam, rahime baskı yapmasa bide secdede daha rahat ve geniş alsam bu konuda sıkıntı yaşamam en azından bir, bir buçuk ay daha.
🙏 Annesini bırakmayan sadece o'ydu. Annesine hep güç veren o'ydu. Annesi tökezledi, annesine küfredildi, annesine vuruldu ama Allah annesini kurtardı. Eğer bir gün yaşadıklarımı anlayacak yaşa gelirse, sadece Allah'ı sever ona aşık olurdu. Bizi sadece o korudu. Bize hep o yardım etti. Umarım hayırlı bir evlat hepimize nasip olur.
Bu türden bir cevap bir başka arkadaşa vermiştim fakat size de vermeliyim diye düşünüyorum. Günah ve sevap kısmı her zaman farklı şeylerdir. Eğer ki sen, bir günahı işlediysen diğer sevabı yapmayacaksın diye bir şey yok. Namaz farzdır. Ben daha öncesine kadar kılan bir insan değildim. Fakat çok büyük zorluklar yaşarken, namazda buldum huzuru. O secdeye kafamı koydum mu rahatladım, orda ağladım. Kuranda zalimlere olacaklar yazılmıştı onu okurken damla damla gözyaşım döküldü kutsal kitabımıza... Giyim tarzım ya da yaşam tarzım, bunları yapmama engel olamaz , olmamalıda. Hiç bir günah, beni namazdan ayıramaz. Giyimle, din ölçülemez😊 Saygı ve sevgilerimle...
En İyi Cevaplar