Belki çok basit bir soru lakin herkes dünyanın yalan olduğunu söylüyor ben buna katılmıyorum dünya olduğu yerde kalıyor ölen göçen insan oluyor. Bir detay daha var ama bu lafa dair onuda sizler yorumlayın.
gerçek dünya ahiret olduğu için öyle deniyor. herkes burada ölecek onun için burada olen için yalan dünya. ama ahirette sonsuz yaşam var orası gerçek dünya olacak benim gorusum bu yönde .
Dünya nasıl yalancı olsun? :D Dili mi var dünyanın? :/ İnsanlar yalancı tabii ki. Dünyaya suç atmayın boşa, o da güneşi ve ayı döndürme peşinde, çabalıyor.
Hayır can dünya yalan değil hiç bir zaman yalanda söylemez doğum var yaşam var sonra ölüm var der. lakin insanlar dünyanın içine ettikleri pislettikleri yetmiyormuş gibi birde yalanlarına dünyayı dahil ederler.
Basit bir soru insanlar kolay olan hayatı zorlastirabildigi kadar zorlastiriyor yalan ohanet parasi olanin hep kendini üstün görmesi vs. vs. yani insanlar
Ne alaka takip etme, özeli açma konusu? Ben de anlamadım. :D Bunlar ne biçim kişiler ya. :D Böyle yaparsanız, kızlar açmaz özeli. Az anlasalar karşı cinsten, sıfır ama yok bunlarda. :D