Sevilmek için şerefsiz karaktersiz sapık bir erkek olunması gerektiğini öğrendim. Yalancı sahtekar olunması gerektiğini öğrendim. Teşekkürler kızlar.
Siz ne öğrendiniz?
Siz ne öğrendiniz?
Arkadaşlar tüm herkezin yorumlarını görüşlerini okudum aslında herkezde aynı şikayet ama farklı açılardan bakarak degerlendiriliyorlar. Dogru olanı kimse sevmez çünki dogru insanın aynasıdır ve ayna görmek istemez kendisini. dürüst , iyi niyetli insanlar genelde yanlızdır. insanlar dogar ve yetiştikleri ortamın ve çevrenin şekline bürünürler kimse oldugu düzenden memnun degildir, insanları çevre ve yaşantılar farklı karekterler bozar. türk toplumunda erkek ve bayanların iletişimi maalesef çıkarlara göre şekilleniyor bundan dolayıda bakış açıları hep birkaç noktada toplanıyor,, cinsellik, rahat yaşam özenti ve menfaatler bunlar kadınlar ve erkekler için degişmez kural , tabiki aralarda temiz, düzgün, vicdanlı, onurlu, olanlarıda var. kıyametin alametlerinde geçen toplum ahlakı bozulacak kadınlar erkek sayısını geçecek ve yönetecekler. evet aynen bu devirde git gide bunları görüyor ve yaşıyoruz. bizim zamanımızda konuşulan konular bu kadar ayaklar altına düşmez bu kadar müstehcen konuşmalar olmazdı. buralarda bayanların ve erkeklerin sordugu sorulara baktıgınızda apacık sapkınlık derecede sorular var tabiki etki ve tepki oluşuyor ve konuşmalar bence çogunu rahatsız ediyor ya da bananecilik oluyor.
birisini tanıdım, yaşı ufaktı batmıştı babası öldükten sonra yaşantısı bozulmuştu ve geçmiş yaşantısını özlüyordu 17 yaşında büyük erkeklerle oluyor ve para alıyor başkalarından aşagı kalmamak için yapmalıyım diyordu, vicdanın rahatmı dedigimde içince herşey normal diyordu çekip çıkardım hayatın yeni bir temiz sayfa ile dogru gitsin dedim , ihtiyacını karşıladım, kurtardıgımı sandım bir ögrendimki yaptıgımda yetmemiş hala devam ettigini zaman zaman arayıp söylüyor ben hayatına müdahale ettigim için görüşmüyor benimle ama insanları küçük görmeye devam ediyor zaman zaman arayıp para istiyor gönderiyorum geçenlerde aradı gece yarısı zorla yaptılar dedi üzüldüm agladım neden nerdeydin dedim önemli degil dedi, niye gittin dedim cevap yok canın yanmadımı dedim yanmıştı , o yüzden aramıştı, sustu. sonra bir kere bulaştınmı herşey normal geliyor ve hissetmiyorsun diyor. buna çok nasihat ettim dinlemedi, çünki güzel süslü yaşam ve eglenme özenti vardı.. insanın en büyük düşmanı kendisidir
kimse yaşadıgı ortamı kendi istememiştir şartlar ve beklentiler yapmaya mecbur etmiştir, yalan söylemek, kandırmak , allah insana vicdan ve temiz düşünce versin ve karşısına elini tutacak çıkarsız insanlar çıkarsın. dogru yoldan ve dürüstlükten ayırmasın. uzun oldu umarım düşüncelerimi dogru anlatabilmişimdir.
Valla bunu anlamak için kazık yemediğine şükret :D yani siteden anlamış olman daha iyi. Bazı erkekler saf duygulanıyla kadına yaklasıp kadının agzına tükürmesi ile öğreniyor :) Uygulamalı olarak yani. Bu yüzden Sevdiğin kişiye bile fazla kaptırmamak lazım kendini :)
Ne öğrendim dedm amcam yaşındaki heriflerin pedodili olduğunu, kızlarla sırf cinsellik, ev işi makinası vs olarak gördüklerini, kendilerini sutten çıkma ak kaşık zannedip karşı tarafın sıfır hatası olması gerektiğini, akıllarının cinsellik dışında hiç bir halta basmadığını, Akp yalaklarının çok olduğunu, dindar ayağına yatıp kızlar gogus popo ile soru sorduklarında orlarda cirit attıklarını falan
herşeyine tamam ama akp yalakları demen sacma ha akplide değilim ama burda akpli kadar aksi görüştete aynı oranda insan var
diğerlerine gelince akılları cinselliğe basan erkekler yakısıklı olunca nedense kızlar görmezden geliyo
Neresi saçma? Bu konuda konuşmayacağım cidden benim için beyinsiz hepsi. Allah aşkına biri mesajdan sutyrn bedenin ne diye sorcak yakışıklı diye oda söyleyecek? Ben engellerim ayak numarası soranı bile engelliyorum. Bu yuzden genelleme yapma
siyaset kısmı sacma diyorum genelleme yapmasakta istisnalar kaideyi bozmuyor
Biri canını yakmış anlaşılan
Canımın yanmasına gerek yok oda oldu elbet ama sorunun nedeni bu değil
Cevap
9Cevap
interneti sırf sanal +18paylaşmlar icin kullanan insanların varlığını öğrendim, bir de sırf bu amaç yüzünden kızlarla sevgli olma cabasinda olan eziklerin pislik iğrenç insanların varlığını,
kız adamın niyeti bildiği halde seviyorum diyosa demekki pislikler iğrenceler seviliyor
bir bok ogrenememis bir erkegin varlığını öğrendim az önce
sana birsürü soru atarım kızların ağladıgı erkeklere bakarsın
mal cok burda
Demekki yanlış öğrenmissin herkes kendisi gibi hak ettigini bulur bunu unutma 😉
cok yanlis, neyi hak ediyor dürüst olan bir insan aldatilmayimi?
karsindaki seninle oynuyorsa nerden haberin olacak.
insanlar cig süt emmis diye bosuna dememisler. bana bekarim hic evlenmedim diyen serefsizin 2 cocugu ve 2 defa bosandigini kendi gözümle gördüm. istedigin kadar dürüst ol karsindaki hassiyetsiz duygusuz biri oldukdan sonra.
sana cok örnek veririm burda kıza kalkıpda sevgili olalım demedim hatta kendileri yazıyo dürüst oluyoruz bişeyimizi begenmiyolar yakısıklı olsam zengin bilmem ne olsam olmasam nolcak sanki nikaha alcaz
sorun gerceği bilipde aşığım diye dolaşmaları
bu site sanal. gerçeklikle karıştıran sensen bu kimsenin suçu olamaz
burdakiler gercek hayatındaki olayları soruyor değilmi?
Kızların genelinin kaşar olduğunu. Ve chp yi destekleyenlerin yarım akıllı olduğunu :)
haha güzeldi
Kim kızdırdıysa gelsin özür dilesin ya bu ne sinir:(
defolsunlar gitsinler oınların dertleri belli
İnsanların içlerinde ne kadar başka kişilikleri sakladıklarını.
yaa masum dediğimiz kılzarın yalanları gibi
en azından taklit yapılmasa
Sevilmek icin oro spu olmam gerektigini ogrendim. Tesekkurler erkekler
sen erkeklerin orspuları sevdiğini mi sanıyosun?
Burda sorularda görüyoruz değer verdikleri kızların ne olduğunu
ne için değer verdiklerini bilmiyomusun
Sen bu sitede askin ne oldugunu öğrenmeye calisiyorsan bir kere orda hata yaparsin. Burasi sanal alem. Durustude var olmayanida. simdi sen birine kizmisin belliki... Kafana uymuyorsa takilma reyiz
biri basmış damarına herkes öyle değil burda emin ol
yüzde 95 öyle ve sadece burası için değil
BAŞKALARINA göre kendini şekillendirmemeyide öğrenirsen adam olursun..
görende adamları cok sevdiniz dicek
valla adam olanı seviyorum
şu kendini bir halt sanan erkeklerden hep uzak durdum öyle arkadaşlarım dahi yok çünkü öylelernin amacı hep farklı hep.
şunu kime sorsak seninle aynı cevabı veriyo ama icratleri sıfır
genelleme yapma istersen
bu dünyada o... lar kadar edepliler de var.. ne istediğini bilenler
size sorsak düzgün erkek denk gelmez dersiniz yani her erkek kötü
benim çevremde kötü insanlar yok
karakterersizlerden uzağım daha mutluyum ADAM dediğim kişiler çok
Sor bakam burda kaci senin gibi dicek
başkaları beni ilgilendirmiyor ki
istisnalarda kaideyi bozmuyor
erkek içinde kadın içinde olabilir böyle insanlardan. Ks Sistem isminde sevgilim var, biraz ilgi gösterince hemen karşılık veriyor, bende bunu öğrendim :)
Bu çok iyiydi işte 😈
eyvallah kardeşim
Abi harbiden öyle hislerime derman oldun
Mutlu olmak için ırıspı olmak gerektiğini öğrendim dünya sürtüklere güzel
Fotoya bak söze bak tobe estagfullah :)
Başka nereye atlıyor musum ki:)
Sözü okuyunca helal olsun harbi kız dedim kızmış birşey dedim. Fotoyu gordum tüü ayağı kaymks dedim :))
ol senin tutan yok nereye kadar?
Yaş doğru ise geç ogrenmssn
abartı yaşım yok ğye oldugumda 26 yasındaydım
Sitede adam akıllı insan evladı yok yanlış ogrenmissin
yanlış öğrenmedim bunu gercek hayattada gördüm
tamam kiymetlinin değerini daha iyi anlaman lazim
kimin?
aaa haci beni anlattin yaaa
Dostum umursamaz olmalıydın
Hayir
Kaale Alma Dostum..
Ha şunu bileydin...