Bunlarin hepsini bulut depolamaya yukledim ama günü geldiğinde piyasaya yaysam başıma iş alırmıyım?
Hepside masum masum tipler ilerde anne olamasinlar istiyorum
Bunlarin hepsini bulut depolamaya yukledim ama günü geldiğinde piyasaya yaysam başıma iş alırmıyım?
Hepside masum masum tipler ilerde anne olamasinlar istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anlaşıp hepsi beraber sana dava açsa bir daha dışarıyı göremeyebilirsin.
paylasirsam ama dimi
Evet
Milletin anneliği sana mı kaldı aw ayrıca siz kendi analarınızı sütten çıkma ak kaşık mı zannediyorsunuz kim bilir ne ○rospuluklar yapmıştır senin anan da sen dünyaya gelmişsin
hahahah nude atanlardan biri kudurmus fkkdkskkdjd
Ben buradan birine sümüğümü bile atmam
oyleyse helal sana
Başına iş alırsın tabii ki yasal olarak suç sonuçta
ya anne olmalarida etik degil ama
Manyaklığın kaçıncı seviyesi bu bilmem de tabi ki basına iş alırsınnnn
anonim paylasacam
Eee diyoruz hicbiri temiz degil diye Allah onlarin cezasini versin igren ler bunlarla evlencegimize yalniz kaliriz daha iyi bunlardan anne mi olur
Sıkıntılı iş ve kanunen suç. Herkese yaymak yerine doğrudan bir hedefe (örn; evleneceği kişiye) atmak riski daha çok düşürür aga.
Kızlar görün nasıl ruh hastaları ile konuşuyorsunuz
ruh hastaligiyla ne alakasi var aq smmdmdm
Çok umrundaydı kızların zaten. İlerde birileride senin kızının ifşasını yayar etme bulma
adlarini falanda biliyorum en azindan anne olmasinlar yeterli benim baba olmaya niyetim yok zaten
Niyetin şimdilik yok 10 yıl sonra duvara tırmanacaksın. Hayat seni o yola 50 yaşındada olsa sürükler sonra eziyetini senin çocuğun çeker ama
ee simdi yakisikliyiz 10 yil sonrada sporu birakmazsam hala yakisikli olurum dmdmkdk
Senin daha ne dediğimi anlamıcak kadar kafan çalışmıyor şu an kızlar yüzüne bakmıyor diye yazıyorsun öyle yoksa ayağının altına serilirsin kızların. Senin çocuğun olur yüzde 99 kızına da başka erkekler öyle yapar ilerde
Şu an kizlar yuzumemi bakmiyor skskksjdj
aynen bakmiyorlar bana nude atanlarda babasinin hayrina atti. reelde bulustuklarimda param icin bulustu dimi 🙂
Nereden buldun?
Hem onları yakarsın hemde kendini
Ne gibi ifşa nude mu
evet
Neee delirdin mi knk yapma uyma şeytana
ya anne olmalari daha kotu degilmi boyle kizlarin
Tasvip etmiyorum ama kendi tercihleri. Biz karişamayiz onlar kötü diye sen demi kötülük yapcaksin
maalesef
Ne attılar ki çıplak foto mu
evet
Yasal olarak suç işlersin ve hapse girersin. Yapma resimleride sil karsktersizlik yapma
İnsanlar hata yapabilir sen hiç mi hata yapmadın biri senin en saf halinde yaptigin hatalarla seni vursa hoşuna gider mi
Hapise girersin.
nasil yakalanacam ki
Yaydigin ip adresleri yeter. Ulasilirsin hesabi silsende girdigin pclerden vs heryerden bulunman kolay
Bence yalan söylüyorsun
bir tane kanit atsam burada dogru soyluyorsun diyecekmisin?
Söz diyecem
Demek ki yalan söylüyorsun kanıtlamadığına göre 20 dk oldu hâlâ bir şey yok