Sağlık Sizceee hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce hangi diş macunu daha iyi ben önceden paradontax kullanıyordum şimdi black brilliant kullanıyorum sizce? Sizceee hangisi? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serdarekici Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl selamlar.ağız hijyenini sağlamada diş macununun pek bir etkisi yoktur. önemli olan iyi bir fırça ve doğru bir teknikle düzenli olarak fırçalamaktır. aşağıdaki yazılara göz atmanızı tavsiye ederim.saygılarımla.diş fırçası seçimi >> dissagligim. com/en-iyi-dis-fircasi/diş fırçalama tekniği >> dissagligim. com/en-etkili-dis-fircalama-teknigi/ 1 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. .Günlük olarak sabah ve akşam 4 dakika düzgün bir şekilde, fırçala da ne kullandığın hiç önemli değil.https://www.youtube.com/watch?v=2mhwjVaOkv4 1 0 Yorumla
petitoprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 619 cevap paylaştı. Sensodyne iyidir 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar