Aslında İkiside güzel tabanca. Şu an bende iki tane var ikiside ruhsatlı Birisi Blow F92 diğer ise Zoraki 917 T. Ama şu An 21 yaşında olmadığım için gerçek tabanca alamıyorum. 21 yaşına girdikten sonra almak istediğim tabanca Glock 17 gen 4 veya Beretta 92 FS. Blow F92 yi almamın sebebi Beretta ya benzemesi. Ama yine de şu an Bir tüfek almak istiyorum. Özellikle de piyade tüfeğine benzeyen sivile serbest fişek sıkan şarjlörlü tüfekler var. Tüfek olarak bana soracak olursanız benim alacağım AKSA CROSSFİRE CF 12 modeli.
Tabanca tavsiye etmem.. Kardeşinin yaşı gençse tabancayı yanına alıp sağa sola götürür, arkadaşlarıyla şakalaşır falan Allah korusun.. Tüfekler daha çok ilgimi çekiyor benim.. Eğer amaç atış yapmaksa tüfekle daha isabetli atışlar yapar. Hem de boyutları büyük olduğu için üstünde taşımaz ve gereksiz yerlere götürmez.. Yapılan sporun ciddiyeti korunmuş olur..
ikisi de 5 para etmez bunların.. CZ-76 al.. asıl efsane odur.. Asla tutukluk yapmaz AK-47 gibi atım yatağı özel ikili alaşımdan yapılmıştır.. Bunların fiyatları neler?