Avukatlarin etiketi var ama bahti yok. Öğretmenler havada kapiliyo karaborsa yani 😀
Cevabın nedir?
+1 yılbence avukat daha cekicide millet bize bakmaz bu burnu havada falan filan diyodur. ogretmen olunca soyle garanti yine ayni calistigi okulda muhtemel bekar erkek ogretmenlerde oluyordur orada bir etkilesim oluyor gibi gibi. 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bee avukati hakimi doktoru esnafi iscisi isadami hepsi ogretmen diye deli oluyo
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılkızlar hukuk okuyorum deyince hemen bir böyle dikkatlerini çekiyorum bilmiyorlar ki mezun olunca fakir olacam :D avukatlık bitti ama millet hukuk okumayı hala çok iyi bir şey sanıyor ona gülüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılZihinlerdeki etiket de hizla tukeniyor merak etme
- +1 yıl
:D bu zamanda işletme bitiren işssiz kalmaz ama bizim sığır milletimiz etikete önem verdiği için tamamen cok yanlış yollarda yürüyor. kpss atamalarında a grubunda neredeyse tüm uzmanlık ve müfettişlikte hukuk ve iibf mezunu alınıyor. hukuk okuyan sadece hukuk sınavında başarılı gösterir ama ikdisat işletme , muhasebe gibi alanlarda işletme okunmadığı sürece evde çalışmayla olacağını düşünmüyorum :) ama tabi işletme okuyanlarda laylaylom olduğu ve ders çalışmadıkları için onlarda işssiz geziyorlar. hukuk okununca cok iyi olduğunu sanıyorlar bu devirde :D bürokrat bir tanıdık yoksa hsyk ya zaten girmen hayal
Soran+1 yılBen hem hukukcu hem iktisatciyim 😀
Meslekle alakalı olduğunu sanmıyorum tanıdığım tüm avukat arkadaşlarım evli.
00 Yorumla
derlerki avukatla evlenme canı sıkınca boşuyo doğrumu ki 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılDonuna kadar alir zaten milletimizin bir don fantazisi var. Ozellikle adamin donunu da istoyolar 😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
36Cevap
+1 yılAvukatluk ciddiyet isteyen bir meslek olduğu için ister istemez bunu normal yaşantıyada yansıtıyorlar ama bu evde kalacaklarını göstermez biraz fazla seçiciler ondan evde kalabilirler.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum mühendis kizlaroda almiyolat herkes öğretmen peşinde 😢
10 Yorumlayok öyle bişey aha ben doktorum bizim burda hemşire çok ben dahi evde kaldım
08 Yorumla
Soran+1 yılDoktor evde kalmaz atma sakir din kardesiyiz 😂😂😂
bizim toplumda kizlar doktor doktor diye aklini kaciriyo
Soran+1 yılSen kendini iyi saklamissin devam et 😂😂😂😂
- +1 yıl
ben kendimi daha hazır hissetmiyorum ama baba olmayı çok istiyorum önce sevmek ve sevilerek evlenmek istiyorum bağzı bayanlarla tanışıyoruz diyorum ki biraz birbirimizi tanıyalım sora evlilik düşünelim hayatımızı yaşayalım diyorum o ise hemen evlilik istiyor bende yok diyorum gidiyor
Soran+1 yılSen doktormusun gercekten? O bağzi diye yazilmaz bazi diye yazilir. Bana pek inandirici gelnedi
Soran+1 yılAvukatim
Haha hiç güleceğim YÖK tu 😂😂😂ticaret işi diyorsun yani 😂
00 Yorumla
+1 yılKim demiş evde kalıyor diye. İnsanlar evleneceği kişiyi çevresinden seçer avukatın çevresi bellidir yalancı dolandırıcı :)
03 Yorumla
Soran+1 yılAvukat degilsin demi? 😂
- +1 yıl
Hayır elhamdulillah programcıyım
- +1 yıl
Benim çevrede hep bilgisayar Benimde işim zor :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAvukat kızla evlenecek adamın mangal gibi yüreği olması lazım ama onun da miladı dolmuş. :D
Av. Gizli Üye00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayin arkadaslar ya ogretmenlik artik bitti ablam 8 senedir atanamiyor puani cok yuksrk olmasina ragmen atananda hic gormedim cevremde nedense
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAvukat ismini duyunca amudakalk gibi geliyor bana :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılMeraklanma evde kalmazsın olmazsa bana kaçarsın :D
+1 yılavukat mı hemen evlenelim bana bütün anayasayı öğret önümüze gelene dava açıp milyonları kıralım :D
00 Yorumla
+1 yılDaha yaşın kaç ki 30 falan ol da ondan sonra söyle bunları.
00 Yorumla- Diğer konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAvukatlar daha feminen ve güçlü oluyor, tek sebebi bu. Ve benim gibi onları seven erkek de bayağı çok.
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı öğretmen daha cazip zaten şu an bir de avukat fazlalığı var ülkede eskisi gibi etiketi de kalmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen fazlalığı yok mu?
- +1 yıl
öğretmen fazlalığı da var olmaz mı devlet stratejisizliği ile ünlü öğretmenlik rahat bir meslek 3 ay tatil hafta sonu tatil evlenecek adam çocuk yapacaktır çocuklar ile eğitimci olarak ilgilenebilirliği falan derken cazipleşiyor işte
+1 yılÇünkü öğretmenlerin işi yari donem ve tatili çok evlenip anne olsa ilgisiz kalmaz.😊
00 Yorumla
+1 yılYok artık mesleği bile evlenmek için mi seçiyorsunuz
012 Yorumla
Soran+1 yılSonradan pisman olmayin diye dedim size de iyilik yaramiyo 😂😀
- +1 yıl
Evlenmek güzel bişey ama daha önemli şeyler var farkındaysan?
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Mesleğinde mutlu olmak, kendine olan saygın?
Soran+1 yılbir kere her meslek mutluluk getirmez. Ben meslegimi seviyorum gelirim iyi bu bakimdan sıkıntı yok. Ama hayat bundan mi ibaret?
Hayata baslamadan profesörü olmus gibi konusuyosunuz 😁- +1 yıl
Hayat evlilikten mi ibaret?
Soran+1 yılEvlilik cocuklar aile ve mesai sonrasi hayat bence hayatin en degerli kismi
- +1 yıl
Evli ve mutsuz kadınlarla dolu bir ülkede bunu söylemek için biraz salak olmak lazım
Soran+1 yılSen mutsuz kadinlar arasindaysan o senin sorunun herkesi oyle sanmak icin de baya salak olmak lazim
- +1 yıl
Ben mutsuz değilim çünkü evliliğe muhtaç olmayan biriyim. Hangi mağarada yaşıyorsun? Ülkeye göz at biraz. Mutlu kadınalr istisna.
Soran+1 yılO anlattigin senin cevren. Benim cevremdekiler gayet rahat ve mutlu
- +1 yıl
Benim çevrem değil tatlım, Türkiye'den bahsediyorum.
Avukatlarda da batil inançlar oluyormus ogrenmis olduk.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz de insaniz 😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılhmm, ilginç.. beklentiler nedir ki evde kaldınız D:D
08 Yorumla
Soran+1 yılSadakat durustluk yakisiklilik ve denk maddi imkanlar
Cevap sahibi+1 yıltamam, birçok avukat var böyle
Soran+1 yılBen niye goremiyom?
Cevap sahibi+1 yılAvukatlar genelde maddi imkanı olur içlerinde düzgün ve yakışıklısı da vardır elbete. Bu sana denk gelmediyse şayet bikaç seçenek var, ya çok kendi halinde kapalı birisin pek görünmüyorsun veya çok havalısın biçogu seninle ugrasmak istemiyor veya düşündüğün gibi güzel birisi degilsin
Soran+1 yılBoanmaya gelen azgin kadinlara hayir diyemeyen erkekleri napicaz?
Cevap sahibi+1 yılanlamadım yazdığını ve konuyla alakasını...
Soran+1 yılAvukatlar bosanma davasi icin gelen kadin muvekkillerin birinci derece hedefidir. Direkt yataga atmaya calisirlar adami. Onlarin da canina minnet. Sonra avukat erkekler sadakatsiz oluyo iste bundan
Cevap sahibi+1 yılbarolar birliği başkanı ve eşi de avukat olan komsumuz var. her yıl avukatlar arkadaşlarını davet eder bahçede, yemek verirler. Biçoguyla sohbetim olmuştur. Bahsettigin adiliğe hepsinin düştüğüne inanmam ki bizati biliyorum dediğim gibi...
+1 yıladliyede donla gezip önüne gelene verirseniz...
namuslu erkekler sizi almaz tabii..
bu soru avukatların %80 düşünerek cevaplanmıştır.03 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaa!!!
- +1 yıl
aslında bence de oha..
ama haklımıyım onu söyle?
Soran+1 yılDegilsin
Avukat var avukat var..
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
+1 yıl:) ee oretmenlerın 3 ay tatili var
02 Yorumla
Soran+1 yılBizim de paramiz var 😀
- +1 yıl
paran sende kalsın :) avukatlar biraz dişlidir. zaten bir kadınla herhangi bir tartışmada haklı çıkmak imkansız birde bu konu ustune okuyup diplomalı biri olunca erkekleri korkutabilir
+1 yılÖğretmen olucam ama evde kalmayı düşünüyorum 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kiz cocuk istemiyon mu?
- +1 yıl
Şimdilik hayat böyle iyi..
Avukat daha ulaşılmaz bir keree
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle saniyolar zaten
Soran+1 yılSonra kaliyoz böyle tursumuz kuruluyo 😂
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. öğretmenim kimsede kapmadi
11 Yorumla- +1 yıl
ne öğretmenisin?
Mesleğe göre yavşaklık yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler yavsaktir evet kesin bilgi 😂
Soran+1 yılO nasi bisey?
+1 yılSen beceriksizsen onlar ne yapsın yani.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeceri nasi oluyo abi 😀
- +1 yıl
Tavlanmayı bekleme sen tavla abisi
Soran+1 yılÖyle iyi olmuyo yaa denedim. Onun sana asik olup senin pesinden kosmasi lazim
- +1 yıl
Çok beklersin
Avukatlar neden evde kalıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılIstenmeyen meslek 😁
Soran+1 yılBilmem sence?
Farklı bir bakış açısı.
00 Yorumlaogretmen olmak dedigin kadar kolay olsaydi keşke
00 Yorumlameslekle alakali oldugunu dusunmuyorm
02 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKız olmadığım halde ben de evde kaldım
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi avukatsin?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSen niye kaldin yaaa kiyamam garibim. Tabi karilar da anladi artik her avukatta para olmadigini kaldiniz tabi 😂😂😂
+1 yılAğır ceza avukatı olmak istiyorum 🙄🌺
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yüzünden evde kalıcaz 😂😂
09 Yorumla
Soran+1 yılBen naptim kiz 😂
Cevap sahibi+1 yılBöyle deyip aklında olmayan erkeğinde aklına sokucaksın😂cidden avukatlar bulamıyor mu ya. Sınıfta hiç yakışıklı da yok meslektaşımızla evlenelim 😕
Soran+1 yılOzellikle de avukatlar hakimler istemiyolar avukati 😂 ama sana bir tüyo niyeyse doktorlarin bir meraki var hukukcu kizlara😉 sadece ordan bir sansimiz olabiliyo
Cevap sahibi+1 yılKocamın en son yapmasını isteyeceğim meslek doktorluk olurdu 😂
Ama sağol 😊
Soran+1 yılAyni benim kafadansin. Butun kizlar doktor doktor diye deli olurken ben mesgul olurlar diye istemezdim. Bir cok da doktoru red ettim 😁
Cevap sahibi+1 yılİşleri zor gün boyu milletin ağız kokusunu çekiyorlar. Hayırlısı olsun umarım aradığın gibi bir eşi bulursun 😊
Bu arada ne kadar maaş alıyosun 😁😂😂
Soran+1 yılOrtalama 5500.
Cevap sahibi+1 yılMezun olalı kaç sene oldu? Bir de kendi büron mu var?
K bakma daha 1. sınıfım merak 😄
Soran+1 yılKurum avukatligi
+1 yılOgretmen kadin aileye bagli geliyor herhaall
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Avukatlara güven olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılSizin kadar degil
Soran+1 yılBiz tornadan mi ciktik?
öğretmen atanıyo da :D
00 Yorumla
+1 yılBuda ayrı bir düşünce tabi 😁
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılöğretmen eş candır :D
00 Yorumla
+1 yılÖğretmenlik tam bayan mesleği
00 Yorumla
+1 yılavukatlar çok yalan söylüyor ondandir
02 Yorumla
Soran+1 yılKulliyen yalan 😂
- +1 yıl
itiraz ediyorum hakim bey/hanim
Bide hemşireler 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYok kiz, hemsireler öğretmenlerden sonra en cok talep gören meslek. Bayiliyolar hemsireye
Soran+1 yılEn cok da kaynanalar bayiliyo hemsirelere 😂😂
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. hakim ol sen de
010 Yorumla
Soran+1 yılHakimi hakimden baskasi almaz 😁
Soran+1 yılHakimlerin de çoğu ogretmen istiyo 😂
Soran+1 yılAyni şey
Soran+1 yılAdliyede kimi bulucan?
Soran+1 yılO kadar okuduk gidip katip mi alalim?
+1 yılPeki :D
00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. Yaa he he
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde mi kaldın kız?:)
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende avukat istemem
013 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Bir evde iki hukukçu olmaz 😂😂
Soran+1 yılIyi lan biz de doktor aliriz. Doktorlarin meraki var zaten hukukculara 😂😂😂
- +1 yıl
Doktorlar belki alır bak mantıklı 😂😂 bende doktor alabilirim
Soran+1 yılDoktorlar eve gelebiliyo mu ki? 😂
- +1 yıl
Gelemiyo mu 😱😱 yok ya en iyisi öğretmen ahxhxjcjf avukat birini düşünürsem eğer tek şart koşarim ona 😂😂 bu da fazla dava ile ugrasmayacak 😂😂 evde canı sıkilmayacak kadar çalışacak , çocuğu ihmal etmeyecek kadar da calismayacak 😂😂 bir kaç dava yeterli ona 😂😂
Soran+1 yılAlmazlar seni 😂
- +1 yıl
O niye 😢😢
Soran+1 yılSart Mart ne saniyosun ki sen kendini? Kizlar direkt kirmizi kart gosterirler.
Hem o kiz pahali cantalari nasil alacak sen 5 bin 10 binlik canta almiyosan ona?- +1 yıl
Avukat olunca 10 binlik çanta mı takmak gerek bilmiyordum 🙄Bence çocuk haklı eşim çok yorulmasın, canı sıkılmasın fazla diyor 👍
Soran+1 yıl@minaaay180 kadinlarin çoğu mesleki cevresinden etkileniyor. Mesela bir arkadas cmk aldigi icin 5 binlik cantasi olan bir baska avukat kadin tarafindan asagilanmis gelmis agliyordu. Kizin aklinda sadece kendisini laf arasinda incedem asagilayan kadinin cantasinin markasi kalmis. Cok ilginc gelmisti bana. Marka aklinda yer edinmis. Bu bazen toplumsal bir statü gostergesi gibi algilaniyor
- +1 yıl
Çok tuhaf 😐
- +1 yıl
Pahalı çanta derdinde olan biri ile asla evlenmem , hayatta para kazanmaktan daha önemli şeylerde vardır , sen bu kafa ile daha çok evde kalırsın , kalmasan da gerçek mutluluğu elde edemezsin yazık
+1 yılinsan olsnlar
00 Yorumla
+1 yılDogru dedin :)
00 Yorumlapeki kanka
00 Yorumla
+1 yılAvukat mısın :)
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çenen çoktur o yüzden kimse yaklaşmıyor :D
Soran+1 yılTam isabet 😁
- +1 yıl
Bende avukat istiyorum nedense :)
Soran+1 yılAvukata doktorlarin meraki var doktormusun yoksa? 😂
- +1 yıl
Değilim ama kariyerim sağlam ;)
Soran+1 yılNeymis kariyerin?
- +1 yıl
Burdan mı konuşalım ;)
Soran+1 yılEvet burdan
Yanıyor zaar :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbence de
00 Yorumla
+1 yılHklisin :D
00 YorumlaSen nesin
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!