Sohbet ettiğiniz, dostluğunuza bir kahvenin kırk yıllık hatırını bindirdiğiniz arkadaşınızın masa üzerinde duran elini sıkıca tutmak; o anki sohbeti nasıl da sevgiyle hareler, öyle değil mi?
Arkadaşınızın masa üzerinde duran elini sıkıca tutmak; o anki sohbeti nasıl da sevgiyle hareler, öyle değil mi?
Ellerini tuttuğum gün Pırpır etmişti yüreğim coşkunca Güneşi iliklerimde hisseder gibi Bir an da ısıtmıştın içimi Hilale şiirler yazar gibi Sevgiyi gözlerinde sezer gibi... Ellerini tuttuğum gün Sanki aya ilk ayak basan astronot bendim Güneşe bile gidip Belki erimeden dönerdim Yüreğim gökyüzü kadar genişlemişti Suların sesi bile değişmişti Kuşların cıvıltısı bile Karıncaların ayak seslerini dinliyordum geceleri Ömrümün bir yarısı doluysa da hüzün çile...
öyle tabiki bunu yaparken göz teması da kurararak sevgimizi daha iyi gösterebiliriz :) benim bunu yapabilecek tek bir dostum aynı zamanda sevdiğim adam
insanların dostane her türlü teması, sevgiyi muhabbeti körükler... islamda musafaha (şimdilerde tokalaşma) bu işlevi görür zaten... karşındakinin elini iki elinin arasında tutarsın ve tüm samimiyetini aktarırsın ona... bunlar gerçek ama, elimizi sıkıca ve sımsıcak tutacak GERÇEK insanlar bulmak asıl mesele...
En İyi Cevaplar