Aşk İlişkileri Sevgilinizin elini her fırsatta tutar mısınız? AtomunÇekirdeği Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Yengeniz araba kullanırken bile bırakmıyor, gerçi o bıraksa ben tutarım 😀❤️ Sevgilinizin elini her fırsatta tutar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet, ilk günkü gibi elele tutusuyoruz.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Evet tutarım ve bırakmazdım 0 0 Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hergün her yerini saat yaparim isiririm hahaha el tutmak yetmezzz be agaaaa 0 2 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl Ne kadar şanslı bir manitin olucak :) Yorumla Aytenliikadinn +1 yıl ☻ eveet Yorumla
meeresBLAU Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Yaz sıcakları denen bir şey var sonucta 😂😂 0 1 Yorumla AtomunÇekirdeği +1 yıl 😀😀 Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani hissettiğim anda tutsrdimm ya ne o yapış yapış 0 0 Yorumla
karlos_ Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Bence bu hareketler çok gerçekçi samimi içten değil Sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın kardeşim 0 1 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Aynn yapmacik gelio Yorumla
Gizli Üye (36-45) 30 gü Tutarım ama her fırsatta değil, ortamına göre hareket ederim çok yapışık olmak istemem. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Olsa tutardım tabi ki 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Evet çok severim ele ele tutuşmayı. 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tabi ki tutarım. Temas severim ben. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Tutayım mı? 🙄 @Ananıdolandırdım 0 2 Yorumla Ananıdolandırdım +1 yıl sorma Yorumla Boavistaa +1 yıl 😘 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tutariiim 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. sacma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet, ilk günkü gibi elele tutusuyoruz..
Evet tutarım ve bırakmazdım
Hergün her yerini saat yaparim isiririm hahaha el tutmak yetmezzz be agaaaa
Ne kadar şanslı bir manitin olucak :)
☻ eveet
Yaz sıcakları denen bir şey var sonucta 😂😂
😀😀
Yani hissettiğim anda tutsrdimm ya ne o yapış yapış
Bence bu hareketler çok gerçekçi samimi içten değil
Sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın kardeşim
Aynn yapmacik gelio
Tutarım ama her fırsatta değil, ortamına göre hareket ederim çok yapışık olmak istemem.
Olsa tutardım tabi ki
Evet çok severim ele ele tutuşmayı.
Tabi ki tutarım. Temas severim ben.
Sıkar sürekli vıcık vıcık
Tutayım mı? 🙄
@Ananıdolandırdım
sorma
😘
Biri olursa tutmasını isterdim
Tutariiim
sacma
aga b romantizm