Öncelikle yazımın hepsini okuyup yorum yaparsanız sevinirim. Hitler, zeki biriydi, iyiden öte bir liderdi bence. Ne yaptıysa kendi ülkesi için yaptı. Ve neden çoğu kişinin onu sevmediğini bilmiyorum, anlam veremiyorum, Adolf Hitler'i sadece yaptığı kötülükler ile görmeyin, ideolojisi açısından da bakın. Hitler 5 milyon Yahudiyi ölürdüyse Stalin 50 milyon Türk ve Rus'u öldürdü. Dünyanın en hain adamı Stalindir. Bir sürü silah yardımı yaptılar. Hitler sayesinde 2 dünya savaşında birçok Türk lejyonu kuruldu. Adam Yahudileri o zamandan fark etmiş köklerini kurutmaya çalışmış. Ben böyle düşünüyorum siz? ''bir gün gelecek öldürmediğim her yahudi için bana küfür edeceksiniz sözü de günümüze bakılırsa çok doğru.
1) Türkiye Cumhuriyeti kurtuluş savaşında her 3 silahtan birini sovyetler vermiştir. 2) Aynı zamanda mühimmat ve altın yardımı da yapmışlardır. 3) Yeni kurulan cumhuriyette erdemir demir çelik vb. birçok alanda mühendis ve teknik olarak yardım edilmiştir. 4) Savaş sırasında Rusyada devrim olmuş Bolşevikler savaştan çekilmiştir. Ve Erzuruma kadar inen ordu kars sınırlarına gerilemiştir ki akabinde Ordular ilk hedefiniz Akdeniz denilerek Taarruza geçilmiştir. 5) kitaplarda öğrendiğimiz maraş fransızların antalya italyanların musul ingilizlerin vs bilgilerini bolşevikler açığa çıkarp bizimle paylaşmıştır. Son olarak Hitler zekasını tartışmıcam ve şöyle bir örnek vericem. Sırf kendi ailesinin güvenliği için birisi senin ailene saldırsa katletse bu karşı tarafın zekasını yüceltecek bişi değil katliam sevgisini gösterir. Birde Stalin alman ordusunu berline kadar sürmüştür yani inine geri göndermiştir, bu sadece rusya için değil insanlık için önemli bir adımdır. Akabinde İspanya'da franco İtalya'da mussolini gibi rejimlerde çökmüş ve faşizm ezilmiştir.
Birde zekayı salt ele almamak gerekir. Bu zekanın insalık tarihi için önemi varmıdır? İnsanlık için neye hizmet etmiştir ve gelişimi nedir? Bunlara bakmak gerekir.
Adolf hitler Alman'ların karizmatik lideriydi onun gibi biri bir daha gelmez bu dünyaya şuanki Almanya buralara kadar gelmişse hitler sayesinde ✋🏻 konuşmalarıyla insanları kendine hayran yapan biriydi. Bu arada da kendini yenilmez sanıyor yazık oluyor sonu perişan
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anti semitist ve ırkçı çok. Ama Hitler acaba öyle miydi? Hitler'i finanse eden adamlardan iki kişinin ismini kulağına fısıldayım da araştır bakalım. Prescott Bush (malum Bush'un akrabalarındandır) , Mayer Amschel de Rothschild (tanıyorsundur herhalde bu yahudi amcayı). Bu acıtasyon ile Yahudi devletinin 1948 yılında kuruluşu. Yani savaştan 3 yıl sonra. Hitlerin geçmişi ile ilgili tüm verilerin saklı olduğu Avusturya'daki köyünü yaktırışı. Hitler'in Yahudi sermayeli Tavistock ( yahudi sermayeli algı kontrol merkezi hala işlerliktedir amacı görünürde belli bir fikirden olan ancak gerçekte bu fikrin tam tersi amaca hizmet eden adamlar yetiştirmektir. Bizde de çok var bunlardan belki aklına gelir birileri) ile daha düşük rütbeli bir subayken tanışışı. Hitler'in minnettarım dediği General Motors, Du Fond ve özellikle Standart Oil kimindi ve bunların sahiplerinin ırkları neydi. Son söz : Rothschild den gelsin ' Hayatımda hiçbir zaman bir satranç oyununu kaybetmedim çünkü siyahlar da beyazlar da bendim. Siyahlar da beyazlar da bendendi.'
Bu Komplo Teorisine İnanıyorsanız Ne Diyeyim... Hitler Finanse Edilmedi, Edildiğine Dair Tek Kaynak, Delil Veya Belgeniz var mı? Ben Göremiyorum. Boş Yapmayın.
Gayet lider kişiliğe sahip güçlü geniş düşünceli birisi, yav. Atatürk içinde büyük lider büyük komutan gibi kullandığı cümleler bulunuyor tarihte osmanlı ve türk tarihi ve topraklarına saygı duyan bir lider. Ayrıca garip biraz ama gizli Waffen SS isminde bir grup asker ordusu vardı tarihini okursanız çok şaşıracaksınız. Son olarak ordusunun güçlü kalabilmesi uykusuzluğu yenip güçlü savaş kazandırıp liderliğini sürdüre bilmesi savaşcılara Metanfetamin kullandırmış bir liderdir.
Sanmıyorum o tarihte böyle geniş düşene bilecek birisini..
Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur, haklı olsa bile.
Küçüklük yıllarında sürekli kabul edilmemesi ve sürekli arka planda tutulması onu pes ettirmemiştir. Hayali olan güzel sanatlar okuluna yeteneği olmadığı için alınmaması ve liderlik vasfının bulunmaması gerekçesiyle onbaşı rütbesinin üzerine çıkamaması ve daha niceleri buna örnek olarak gösterilebilir. Kısacası nereden nereye...
O dünyada en çok sevilen aynı zamanda en çok nefret edilen bir lider. Siz onun azmine hangi pencereden bakıyorsunuz? Tekrar söylüyorum: Onun sevilen ve nefret edilen yönleri tamamen azminin bir ürünüdür.
Wilson planı çerçevesinde Yahudileri Ortadoğuda bir devlet kurdurmak için seçilmiş satılık manyak ve ruh hastası bir Yahudi köpeği.. Aslında kamplarda öldürülenlerin çoğu Polonyalı garipler bir kaç Yahudi öldü ise ne ala.. Acaba roketin babası VonBraun'ı neden kampa göndermedi köpek? Sözün kısası İsrail kurulması için kullanılan bir Yahudi köpeği.
Ne yazık ki öyle aynı oyun Irakta oynandı ve şu anda Türkiyede oynanıyor.. İranda da bu oyun oynandı yalnız orada ters tepti.. Siyonistle öyle güzel çaılşıyorlar ki inanıolmaz bir örgüt.. ABD deki NSA adlı ajansın tüm görevi bu yıkmak istedikleri ülkede birinci snıf vatan hainlerini bulup iş başına getirmek..
O Siyonistler aynı zamanda Japon imparatorunun baş danışmanı vasıtası ile İmparatoru kandırarak Japonyayı ABD ye karşı savaşa sokturdu.. Şimdi de orta doğuda Antalya kemere dayanan bir sınıra kadar büyük İsrail kurma amacı devam ediyor.. Türkiyede inanılmaz tesis ve arazi satın aldılar hatta Urfada 350 bin İsrailli doğum yaparak çocuklarına Türk vatandaşlığı aldı.
Hitlerin dost olarak kabul ettiği çok az millet vardı Türkler de bunların arasındaydı. Bugün Hitler niye bize saldırmadı dersen çoğu kişi bizden korktuğunu iddia eder ancak Hitler'in ideolojisinin babaları Türkler dosttur demiştir o da buna uymuştur. Yani bizi müttefik olarak görmüştür.
Ancak neredeyse tüm dünyayı düşman ilan edip üç beş milleti müttefik ilan edersen elbette tüm dünyada kötü olarak bilinirsin. Almanlar ile uzun bir geçmişimiz var zaten. Ama hep dost olduk nedense onlarla tam kökeni ve nedeni bende bilmiyorum.
Bizi öldürmediyse iyidir bilmemne kafasında olmak Stalini destekleyen insanlardan farkının olmadığını gösterir. Miktarı veya hangi milletten insanlar öldüğüne değil insan olmasına bak, insan ölüyor orda! Hitler çok zeki bir insandı ki psikopatların çoğu zekidir zaten. Türkiye'ye saldırmamasını da çıkarlara bağlıyorum. bu adamı metheden toplum bizimkidir herhalde, yeğeniyle sapıkça şeyler yaşamış kızın intihar etmesine sebep olmuş, ülkenin başına gelebilmek için kendi gibi psikopat insanları çevresine toplayıp destek almış bir insandan (!) bahsediyoruz Allah aşkına
Dediğim gibi çıkarları olmasaydı bertaraf ederdi zaten. Ama bizi öldürmemesi yshudileri (ki kendi halkını engelli vs. Diye katleden biri, çingeneleri oradaki bütün etnik kökenleri) katleden biri sırf bize birşey yapmadı diye müthiş bir insan olamaz, ya da siz gerçekten iyi bir insan mısınız diye kendinizi sorgulamalısınız çünkü savunulacak hiçbir tarafı yok bu adamın. Atatürk gibi bir liderle büyümüşken piyasada Atatürkçüyğm diye dolaşırken insanların bu psikopatı desteklenmesini aklım almıyor
Atatürk'ü bende seviyorum. Sonuçta o bizim atamız. Hitler de severdi Atamızı. Psikopat dediğin kişi boş bir adam değil, tek başına 10dan fazla ülkeyi ele geçirmiş birinden bahsediyoruz. Atatürk apayrı bir yerde zaten.
Biri barışın diğeri katliamın temsilcisi. İki uç insan ki hitlerin onu sevip sevmediğini bilemezsin. 10 dan fazla ülke demişsin de bu adam o kadar ülkeyi nasıl hangi yollarla ele geçirmiş ona bak sen. Evrensel ahlak yasasına bile aykırı yollarla. Osmanlı bile dünyanın yarısına hükmetmiş bir tane canice şey okudun mu
tarihi araştırınca ip uçlarını takip edince her şey ortaya çıkıyor zaten, seviyor ve çok saygı duyuyordu zırhlı beyaz bir mercedes hediye etmiş hatta. Teoriler çok. Evet 2 zıt insan olabilirler katılıyorum. Ama ikisini de sevip, zekalarına saygı duyuyorum.
sen benim Atatürkçülüğüme filan laf yapamazsın. Sen kimsin zaten? bu 1. ydi 2. si saygı duymak zorundasın, saygısız bir insan asil cahil insandır. tamam hadi yasal yollardan ele geçirmedi illegal yollardan diyelim. Peki sen illegal dahi olsa 10 ülkeden fazla yeri ele geçirebilecek miydin? o zeka var mı?
öyle şartlarda olsaydım, yine zekasına hayran kalırdım. Adolf Hitler'i sadece yaptığı kötülükler ile görme, ideolojisi açısından da bak. Başka liderleri sevemeyiz diye bir kural yok ya, tüm dünyanın Atatürk'e saygı duyduğu gibi bende Adolf hitlere saygı ve sevgi besleyebilirim.
Anneni, kardeşini, babanı arkadaşlarını da katlederken hayran mı olacaktın, bu nasıl mide? Adamın biri sen canlı canlıyken birtakım yerlerine zarar verse? İnsanların kendi istekleri dışında canlı canlı cinsiyetlerini değiştiren doktorlara sahip bir adam? Bence daha iyi araştır (vicdan muhakemesiyle tabii ki).
çok farklı yerlere çekiyorsun. öyle bir şey olmadığını göre... artık diyecek bir şey yok. Adam zeki gerçek bir lider dünyada 2 lider vardır Biri Mustafa Kemal Atatürk diğeri ise Adolf Hitlerdir. aynı zamanda adolf hitler hem dünyada en çok sevilen hemde en çok nefret edilen lider unvanına sahip çok konuşulmuş hayla da konuşulacak asla unutulmayacak bir liderdir. Saygım ikisine de sonsuzdur...
yemin ediyorum senin kadar boş konuşan, hiç bir bilgisi olmamasına rağmen konuşan bir insan görmedim, belgesel izle, kavgam kitabını oku, çöküş filmini izle vb gibi şeyler. ondan sonra gelir konuşursun. şunu da ekliyim, türkiyeye saldırmamasının hiç bir çıkarı yok, olamaz. çünkü zaten yeni savaştan çıkmıştık toparlanmamız yıllar sürmüştü. çok yorgunduk hiç bir şeyimiz yoktu.
Savaştan bahsediyoruz, çıkarı olmamasının imkanı yok savaşın doğasına aykırı her neyse senin gibi vizyonsuz bir insanla tartışmayacağım, iyi akşamlar :)
kendin hakkında konuşman çok hoş, ama seni tanımak istediğimi sanmıyorum... ;) sana batmış belli patlayacaksın yakında dikkat et. Boş laf yapma. önce ailen sana saygıyı bir öğretsin.
ülkesi için insanları sabun yapmasına gerek yoktu... ülkeni savunmak için savaşa bilirsin ama nefret için kendi düşüncen için o kadar insanı vahşice öldürmenın hiç birr açıklaması yok bence... haa için rahat edicekse stalinde kötü hatta senin için hitlerden de kötü ama bu hitlerinde kötü bir insan olduğunu değiştirmez...
İyi bir lider zeki bir beyin başarılı bilgili biri ama gaddar ırkçı ve zalim. Doğrular yanlışlarını götürdüğüne göre benim için nötr. Senin Stalin i hitler için savunma yapman çok yanlış olmuş çünkü burada hitleri soruyorsun. Breiviki hitlere kıyaslayıp savunmak gibi...
Çok fazla bir bilgimin olduğunu söyleyemem ama evet adolf hitler her ne kadar acımasız olsada günümüzde yahudiler dünyayı çok kötü bir hale getiriyo ancak yaptığı şeyler gerçekten çok acımasızca yahudilerin kötü olanına çok rastlıyoruz diye bunu hakettiler adolf hitler iyi yapmış diyemeyiz sonuçta suçsuz masum insanlarada çok fazla zulüm yapmış kimse sabun yapılmayı haketmez bence
Hitleri övmek gibi bir niyetiniz olmasın. Gidin nazi deneylerinde laboratuvar faresi gibi işkence gören insanlara bakın. Ayrıca Almanya, ermeni soykırımı vardır demiş bir ülke. Yani kendi soykırımına bakmadan bize laf etmeye cüret edebilen türk düşmanları. Kendi vatandaşları bile ne kadar seviyor acaba?
Sadece Hitler'mi? Komünistlerin 100 Milyon Üzerinde İnsan Katlettiğini Hatırlatmak İsterim, İkinci Dünya Savaşında Kızıl Ordunun Onlarca Alman Kadınına Tecavüz Ettiğinide Bilin.
Hitler dunyanin en pislik olarak gordugu bir toplulugu katletmis olsa da bu onu aklamaz. cunku o zamanda katledilen insanlarin hcbir sucu yoktu. en azindan kadinlar ve cocuklar bu kadar zulme maruz kaldilar. hadi onlarin sucu neydi? . suanda da genellemek yanlis plur. cunku yahudiler diyoruz. hepsi mi kotu? Elbette suanki durumuna bakarak bunlari dsunebiliriz ama masum insanlara soykirima da ya da zulme de goz yummak bize yakismaz. ayrica sirf hitler turklere dokunmadi diye mi bu korumaci tavriniz anlayamiyorum. bize dokunmayan yilan bin mi yasayacak yani. nolursa olsun. vahset vahsettir. stalin inkide hitlerinkide. evet ideolojisi ugruna herseyi harcayabilecek bir liderdi. evet irkcilikla insanlari tarafina cekmeyi basardi. ama hala Şu an da tarihin o kotu sahnesini almanyanin temizlemeye calistigini dsunuyorum. tam bir felaketti.
Ne olursa olsun bir insanın ya da herhangi bir canlının canini almak kimsenin hakki değildir. Söz konusu şey kendi ülkesinin çıkarlarını gözetmek olsa bile elle tutulur bir tarafı yok. Savaşlar da bu yuzden olmuyor mu zaten? Bir insanin ırkına bakarak onun hakkinda gelisguzel kararlar veremezsin. Bakiniz, bu adamın irkina bakmadan, söylediği sözler doğrultusunda yaptığı şeyleri göze alarak, size ne tur bir pislik oldugunu anlatabilirim. Burdan bakınca gözüken sadece cani birisi. Lidermiş peh! Ancak bir avuç bok sürüsüne lider olabilir kanımca. Kitap hirsizini oku derim..
Almanya'yı felakete sürükleyen bu şahıs eğer "zeki" ise batsın öyle zeka demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına. Öyle bir hale getirdi ki ülkeyi 4 devletin işgali altına girdi. Belki Rusya'dan kurtuldu ama halen İngiltere, ABD ve Fransa'nın işgali altında. Ülkedeki yabancı asker sayısı 200 binin üzerinde.
yahudileri sevmeyeceksen bütün tek tanrılı dinlerin mensuplarını yani hristiyan ve müslümanları da sevemezsin. cihat vs adı ne olursa olsun yayılmacılık ve işgal yaptıkları bir gerçek. bir de şu var acaba bu dinler kullanılarak maddi güç mü elde etmekti asıl amaç? amerikanın bazı ülkelere bahar getirmek için gelip ebu gureyb ceza evlerinde elektrik verdiği insanların suçu neydi? bu ülkelerde petol olması tesadüf müydü?
Hitler 5 milyon Yahudi'yi öldürdüyse, Stalin 50 milyon öldürmüştür. Nasıl bir cümledir allesen, oyun mu oynuyoruz? Hitler kadın düşmanı, ırkçı bir faşistten başka bir şey değildi. Ne yaptıysa ülkesi için yapmıştır diye savunurken ırkçılık ile milliyetçiliği karıştırıyorsun.
Herşey bukadar basit olsa;ama değil. Staline birçok yönden çok kızabiliriz ama fakir bir tarım ülkesinden süper güce dönüştürdü ülkesini ve rusyada halen çok fazla seveni var;Hitler olmasaydıda Yahudiler yeni kurulacak İsrail devletine gitmeye razı olmazlardı. Ölen Yahudi miktarı okadar çok değil, daha çok Çingeneler , Engelliler vs. öldürülmüş.
Ona Bakarsanız Hitler Daha Çok Seviliyor Hele Türkiye'de. Ayrıca Hitler Ölmüş Alman İmparatorluğundan Kudretli Bir Nazi Almanyası çıkardı, Bunu Kısa Sürede Yaptı Onun Korkusundan Birbirine Tamamen Zıt Olan Kapitalistler Ve Komünistler İttifak Etti.
Zeki ve enteresan bir adamdır doğru fakat bilindiği gibi değildir. Kendisi yahudi düşmanı değildir. Aksine israil için savaş vermeyen yahudileri yok etmek için yetiştirilmiş bir yahudi projesidir. Öldürdüğü yahudiler israil toprakları için savaşmayan para vermeyen buradan kaçan yahudilerdir.
kendisini Refedandum ile başkan yapmış bir diktatör diyebilirim ama bu sefer de RTE'yi övmüş olurum. Dünyaya gelmiş en zeki ilk 10 siyasetçiden birisi. Lakin hırsı ve öfkesi yüzünden tüm ülkeyi harabeye çevirtmiştir.
Ben yazdıklarının tamamına katıliyorum. Karşılaştırma dediğin gibi yaparsak alternatif çok. Seven de vardır sevmeyende. Fakat cesur bir lider olduğunu söyleyebilirim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Adolf hitlere benim kadar ilgili birini bulmak. Im happpy
Bu sözün hitlere ait olduğunu düşünmüyorum. Türk halkı kendisini büyük göstermek için herkese yok şunlar da türkmüş yok bunlar da türkmüş diyolar bu sözün de uydurma olduğunu düşünüyorum
Çok tassakli liderdi ayrıca benim atam önderim Führerimdir zamanında sovyetler tarafından sürgün tutulan Türkleri kurtarıp onlara özel armalar lejyonlar kurmuştur hatta ADOLF HİTLER eğer sovyetlere saldirmasaydi sovyetlerin sıradaki hedefi Türkiyeydi ama neyse ki Führerim farketti ve savaş açtı helal olsun birde yaptığı soykırımları ırkçılıkları anıyorum ve kesinlikle destekliyorum inşallah günümüzde de yapılır bu dünyayı düzgün düşünen Faşistler kurtaracak solcu kuklalar değil
Yaptıklarını tasvip etmiyorum ama zekiliğinden şüphem yok insanlara yapılan işkenceler veya derilerinden yapılan abajurların ss subaylarının yatak odalarını süslemeleri hiç insancıl değil
Hitlerin yaptığı insanlık dışı olayları sadece günümüz israilinin yaptıklarını hesaplayarak haklı bulmak saçma bence. 5 milyon insanı katletmenin hiç bir haklı sebebi olamaz
hayır yalan değil, hatta bir asker gelip soruyor neden türklere saldırmıyoruz diye, o da saldırırsak 1 tane bile hayatta bırakmamalıyız. onlar öyle bir milletirki hayatta 1 tane dahi kalsa devlet kurup intikamını alır diyor.
coğrafi konumu çok çok iyi olan bir ülkeden neden vazgeçsin ki? ve hitler hırsına yenik düşmeseydi ve ona ihanet edenler olmasaydı neredeyse bütün dünyayı ele geçirecekti çok güçlüydü.
woahh bu dediğin işte imkansız ayrıca belki rusyayı yenseydi türkiyeye de girerdi ama hitler durduralamaz bie güç değildi sonuçta hayır yani gelip dedelerimizi katlatmesini mi isterdin :D
işte rusyayı yenseydi düşünmek bile istemiyorum... iyice güçlü olurdu, ve evet durdurulamazdı. kim durdurabilirdi onu söyler misin? anca kendi kendini durdurabilirdi.
sonuçta bitmeyen bir ordusu yokk amerika bir tane de oraya bomba atardı almanya pert :) bence sen çok büyütüyorsun gözünde hem yeteri kadar gerçekçi bilgiler bildiğindende şüpheliyim
atsaymış o zaman şunu unutma kötülük dünyaya hakim olsada çok kısa sürer ama iyilik hakim olunca bu yüzyıllar sürebilir kader böyle işliyor bu bir döngü ama iyikik her zaman daha uzun kalıyor
sen kötülük görmemişsin ve büyük çoğunluğun kabul ettiği bir durum ya da bir kişi neden kötüyse kabul edilmeye devam ediyor dendiğinde koyun sürüsü dersiniz kendi halkınız aptal olarak görür kendi kardeşlerinizi aşağılar halbu ki eline geçseniz size dünyayı zindan edecek iliğinize kadar sömürecek ülkeleri ve insanları sever onlara özenirsiniz hani bu çok övdüğün hitlerin bombaladığı yerdeki bir çocuk olsaydın ve annen gözlerinin önünde paramparça olsaydı sen yine aynı şeyleri söylüyor olur muydun acaba zalimi övüp mazlumu yok saymak büyük bir acımasızlık örneği değil midir ondan ne farkın kalıyor :)
En İyi Cevaplar