tunceliler nasıl oluyor
trabzonlular sizce nasıl oluyor
anlaşabilir miyiz (yeni çıkmaya başladık)
trabzonlular sizce nasıl oluyor
anlaşabilir miyiz (yeni çıkmaya başladık)
Tuncelili bir arkadaşımdan bildiğim kadarıyla çok kültürlü oluyorlar hatta kahvehanelerde bile kitaplık oluyor oradaki kitapları okuyorlar ama tabi ki bütün genellemeler yanlıştır eğer kalpleriniz ve mantığınız uyuyorsa tabiki de neden ilişkiniz olmasın ki Trabzonlular a gelince annem Trabzonlu çok hamarat sabırlı oluyorlar ama sinirlenince de zor sakinleştiriliyorlar yine de az önce de dediğim gibi genellemeler yanlıştır önemli olan kalplerin ve mantığın uyumu mutluluklar
zor doğunun insanıyla birtek doğulular anlaşır ilk yıllar iyi olur da çocuk doğunca hiç anlaşamazsınız çok gördüm çevremde ırkçılık yaptığım için değil bunu samimiyetimle söylüyom hem Karadeniz kızları çok güzel olur bence daha iyisine layıksın
iyide çoğu insanaslen doğulu zaten
sen ona ne bakıyon doğduğu büyüdüğü yere bak örfüne adetine anlaşamazsınız buraya da yazıyorum
doğup büyüdüğü yer İstanbul
ikimizde İstanbul'da doğup büyüdük
ee devam mı
g.. t oldum
ahahaha :)
Tuncelililer adam gibi adam oluyorda sizi bilemicem.
Cevap
6Cevap
sanmam ama denemekde fayda var nası buldun ordan orayı anlamış değilim
doğup büyüdüğü yer İstanbul ya
ben tuncelileri cok severim sözleri sözdür... hele kürtse hiç düşünme çok sadik olur
yani tanıdığım ne kadar Tuncelili varsa adam gibi adamlar inşallah anlaşirsiniz
Buyrun ben tunceliliyim
anlaşamazsınız
neden
doğup büyüdüğümüz yer ikimizinde İstanbul
Anlaşırsınız
neden
Lazkürt olursunuz
o kürt değil türk alevi
Tunceli de kürtler daha çok seni kandırıyordur o laz ile kürtlerin pek anlaşamazlar sana yalan söylemiştir
Kürt değil neden beni kandırsın?
Laz geleneğinde kürtlere kız vermezler bu yüzden o da biliyordur bunun için
onun kürt olmadığına %100 eminim
kürt değil
türk alevi biliyorumda söylüyorum
sen mi karar vereceksin buna
Evet ben karar veririm 😎
Birlikte onunla dağa çıkarsınız artık
canımı sıkıyorsun ve tunceli de çokta kürt yok
çoğu türk alevi
doğma büyüme istanbullu ne dağı?
Hücre evine götürür seni o zaman şehir kadrosuna oradan dağa
tunceliye gitmiyorki hiç
İllaki götürmesi mi lazım seni hücre evine götürümesi yeter bir iki propaganda ile beynin yıkanır sonra gerisini sen getir
sen herkesi kendin gibi sanıyorsun galiba?
şu an ona öyle bir kanmış olmalısın ki eleştiriye kapatmıssın kendini gerçekler konuşur bende
yaa ben de gelmiş senin gibi beyinsizle konuşuyorum
sen onu ne kadar tanıyorsunda ona böyle şeyler söylüyorsun
sktr git şimdi
Ben herkesi bilirim sonra dağda biji biji diye bagıracaksın sonra keşke bu kişiyi dinleseydim diyeceksin pişman olucsksin
sen allah mısın her şeyi bilirsin?
Sktr git dedim rahatsız mısın
Çok büyük beynin yıkanmış diyecek lafım yok sana bu dünyada babana bile güvenmiyeceksin diye bir söz var sen nasıl ona koyun olduysan artık
siktıır git ne demek bilir misin
Cidden küfür edecek kadar aciz biri oldugun belli insan karşı kişinin eleştirisine acık olmalı sen aciz birisin
@tgtgrtr herkes eleştiriye acık olması lazım küfür etmek insanın ne kadar acizligini ve kaba olmasını sağlar ayrıca benim dediklerim doğru
@tgtgrtr doğru bunlar İstanbul da güvenlik güçlerine taşlar molotofları kim atıyor bunlardan çıkmıyor mu söyler misin bana kim İstanbul u cehenneme çeviriyor kim bombalıyor pkk sempatizanları onlarda az çok ne ırk olduğu belli
@tgtgrtr %99 böyle özgürlük diye milleti şehit eden de bunlar ülkemizi gerileten de bunlar
@tgtgrtr İstanbul'da kaç tane hücre evi var biliyor musun sen bu kızda bir erkeğe güvenerek birde malum ırk sonu ya canlı bomba ya da ölüm olur
@tgtgrtr belli ki bu kadar savunduğun için malum ırktan olduğun belli
@tgtgrtr onlar ne oldugu nereden geldigi bile bilinmiyor hatta ırk sayılmıyor Ama hamdolsun benim ırkım ne olduğu belli şükretmek lazım Allah'a 😎
@tgtgrtr işine yaradı değil mi seni sevindiriyim bari sevap a girelim 😂😄
Ne oldu hemen kaçtın madem eleştiriye açık değilsiniz polimige gitmeyin akılsızlar
bir şey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar