Güncellemeler
+1 yıl
Dik basli ve asiri derecede Kiskanclar diyorlar öyleler mi gercekten? 🤷♀️ Ayrica amacim ayirim yapmak falan degil öyle olsaydi zaten hic merak etmezdik herhalde sadece o yöreyi daha yakindan tanimak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biraz dik başlı oluyorlar sevdiklerine karşı çok korumacı oluyorlar. Ama iyidirler memleketimin insanı diye demiyorum.😅
Yani inatlar dimi korumaci derken sahiplenici mi
Ve asiri Kiskanclarmis dogru mu bu?
Kıskanç olan da var olmayan da ama sahipleniciler evet
Himm anladim genelde Kiskanc oluyorlar diye duydum yani etrafdan da gördüm o yüzden 😊 Peki Dik bas olayi asiri mi mesela bi Kizi begenirse Erkek O Kizi elde etmek icin inat yapar mi yoksa birakir mi
Etrafinda diger Kizlar da varken ona bakan 😊
Niye ayrım yapıyorsunuz. Bide Trabzonu büyük yazmışsınız. Bunun Trabzon'la alakası yok kişilik karakterle alakası var. Oranın buranın insanı diye ayrım yapmayın.
Ayirim yapmiyorum Ne alaka size noldu ki yani 😅
İnat bacım bunlar. Dik kafalı.. Oyle pamuk sekeri gibi ariyorsan bu taraftan uzak dur. Bunlar basta öyle olsada köprüden sonra dogal yaşam alanlarina geri dönüyorlar.
Gercekten mi nasil yani biraz acar misiniz lüten önemli konu gercekten
Dedigim dedik çaldığım düdük.. Sevdiler mi aşırı sahiplenici dna kıskançlık kromozomu ile dolu.. Kiskanirlar diye korkma. Kıskanacaklari seyi yapma gibi bir lüksün olmayacagi icin kiskanma gibi zorlu dertleri yok.
Sevdimi alana kadar inat ederler. Bi yolunu da bulurlar. Ama sonra altta ne varsa artık onu uste cikarirlar.. kişisel gelişimlerinin doğuştan tam oldugunu düşündükleri icin bu yönde bir çabaları olmaz. Zekidir. Beceriklidir. Mizah yönü kuvvetli. Yarı yolda birakmaz.
Eyvah yani asiri Derecede Kiskanclar bu dogruymus ozaman en cok neyi Kiskanirlar mesela hani dediniz Kiskanacaklari seyi yapma gibi lüks yok diye merak ettim ☺️ Altta ne varsa üste mi cikarirlar? Anlamadim pardon ben yurt Disindayim o yüzden Türkcem pek iyi degil tam olarak ne demek istediniz orada
Her yerde her türlü insan olabilir. Genel olarak nasıllar bilmem
Neden sordun
trabzonluyum :) aksi biraz inadız ama iyiyizdir sevdikmi severiz adam gibi
inat hepsinde var galiba 😅 inanirim peki Kiskanclik durumu nasil oluyor
Kıskancız tabi 😊 ama öyle abartılacak ve ilişkiye zarar verecek boyutta değil
Nasil bi boyutta peki ozaman :) Ben asiri Kiskanclar diye duyuyorum sürekli
Aşırı kıskanç olanı vardır ama tamamı öyle değil arada takıntılı olan vardır herkes gibi
En Kiskanc olduklari Konular genelde hangileri mesela
Sadık değiller iyi insan olsalar da.
Öyle mi yani sevdiginden vazgecer mi hemen
Gözünün yaşına bile bakmaz
Vazgeçmez ama çapkınlık konu ikisi de olmalı
Peki baska Kiskanclik ve inat var mi
Karadeniz olurda laz inadı olmaz mı. Bu nasıl soru
Hadi inat oluyorda o yetmezmis gibi Kiskanclik da varmis 🤦♀️
En kötüsü sadakati yok geç hepsini
Bi Kiza takarsa takar mi gercekten etrafinda baska Kizlarda varken
Siz baya tanimissiniz Trabzonlu galiba
Yok patronum oraliydi ve yine samsunlu bir bey ağzıyla kendi söyledi ne kadar sadakat konusunda kötü olduklarını ve patronum evli ve sevgilisi vardı.
Anladim peki Hoslandigi Kiza takar mi yoksa kolay unutur vaya vazgecer mi
Akçaabatlıyım çıtır buyur 😂
Ben aramiyorum kimseyi sadece sorunun Cevabini merak ediyorum
Huyları 5 para etmez keko falan
😅
Mert olur delikanlı olur sağlam olur
Baska Kiskanclik da var degil mi
Kıskanç olmayan erkek den uzak durmalisin
Bilemedim ki ne desem sen ordulumusun
Hayir Sivasli
İyiler.
Öylelerdir kötü olduklarini düsünmüyorum zaten sadece Huylarini merak ettim o yörenin tam olarak nasil diye