Huyumuz aksilik genelde mısır ekmeği yedik mi kaçın ortadan ama çok sıcakkanlı insanlarız dışarıdaki insanlara kendi içimizde savaş yeri akraba uşaklar kuzen gibi kimine göre değişir kıskançlık onu Trabzonluluk için yorum yapmak olmaz ama bi aldatma hainlik yapamazlar vururlar adamı ciddiyim bu konuda daha da merak ettiğin varsa sorabilirsin hanımefendi
Kıskançlık kişiye göre değişir yani ama geneli kıskanç çekememezlik var sevdiği kız için kendimce söyleyeyim ailesine yaraşır olmasini ister oturup kalkmasını bilen büyüğünü küçüğünü bilen edepli namuslu biri ister ona karşı sevgili saygılı hoşgörülü olmasını ister
Onuda kıskanır tek başına gezmene bile bıt bıt edebilir ama bunlar çözülebilecek problemler konuşulur tartışılır karar verilir hem seni kıskanması iyi değil mi yani bizde öyle biri yokdur yani ben şuraya gidiyorum evet git demezler nereye gidiyosun kimlesin vb daha birsürü
Ney fazla olan aksine seni sahipleniyor yani evlendiğinde eşinden izin almadan haber etmeden biryere gidemezsin İzmir veya antalya değil orası orada herkes birbirini eşini dostunu kim kimin nesi herkes bilir birbirini o yüzden zaten durumlar bu
Baska en kötü ve cekilmez yönleri ne mesela Bide Kiz Arkadasima bakan Cocuk öyle bakiyor ki gecenlerde karsi Sokaktan onu izlerken icti falan ve Arkadaslari da bakiyor O yokken hemen eleri Cep Tele gidiyor sonra bakiyoruz 2 dk sonra kendisi gelmiyor falan...
Kiz Arkadasima bakan Cocuk Trabzonlu uzundur bakiyor derin derin gecenlerde onu karsi Sokaktan izlerken icti falan ve Arkadaslari da bakiyor O yokken hemen elerine Cep Telefonuna gidiyor sonra bakiyoruz 2dk sonra kendisi geliyor...
Kiz Arkadasima bakan Cocuk Trabzonlu uzundur bakiyor derin derin gecenlerde onu karsi Sokaktan izlerken icti falan ve Arkadaslari da bakiyor O yokken hemen elerine Cep Telefonuna gidiyor sonra bakiyoruz 2dk sonra kendisi geliyor... Sizce neden bunlari yapiyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben Trabzonluyum istediğini sorabilirsin bekliyrum haa
Trabzonlu Erkekleri kisaca anlatirmisiniz
Huylari falan genelde sinirli ve Kiskanc deniliyor dogru mu
Huyumuz aksilik genelde mısır ekmeği yedik mi kaçın ortadan ama çok sıcakkanlı insanlarız dışarıdaki insanlara kendi içimizde savaş yeri akraba uşaklar kuzen gibi kimine göre değişir kıskançlık onu Trabzonluluk için yorum yapmak olmaz ama bi aldatma hainlik yapamazlar vururlar adamı ciddiyim bu konuda daha da merak ettiğin varsa sorabilirsin hanımefendi
Yani Kiskanclar hata fazlasiyla dogru mu asiri derecede
Baska Sevdigi Kizda neleri istemez?
Kıskançlık kişiye göre değişir yani ama geneli kıskanç çekememezlik var sevdiği kız için kendimce söyleyeyim ailesine yaraşır olmasini ister oturup kalkmasını bilen büyüğünü küçüğünü bilen edepli namuslu biri ister ona karşı sevgili saygılı hoşgörülü olmasını ister
Kiskanc ve Ailesine yakisan Kiz peki en cok neyi Kiskanirlar mesela Sevdiginde
Çoğu konuda kıskanır arkadaş konusunda olsun giyim kuşam konusunda olsun
:( o kadar mi o derece yani Gezme tozma falan :(
Onuda kıskanır tek başına gezmene bile bıt bıt edebilir ama bunlar çözülebilecek problemler konuşulur tartışılır karar verilir hem seni kıskanması iyi değil mi yani bizde öyle biri yokdur yani ben şuraya gidiyorum evet git demezler nereye gidiyosun kimlesin vb daha birsürü
Ben Dogulari öyle biliyordum Karadeniz de öyleymis hata daha da fazla gibi sanki 😊
Eyvah neden öyle o kadar cook fazla degil mi bu 🤷♀️
Ney fazla olan aksine seni sahipleniyor yani evlendiğinde eşinden izin almadan haber etmeden biryere gidemezsin İzmir veya antalya değil orası orada herkes birbirini eşini dostunu kim kimin nesi herkes bilir birbirini o yüzden zaten durumlar bu
Bunaltmaz mi mesela Kiza Arkadasima bakan Trabzonlu
Baska en kötü ve cekilmez yönleri ne mesela
Bide Kiz Arkadasima bakan Cocuk öyle bakiyor ki gecenlerde karsi Sokaktan onu izlerken icti falan ve Arkadaslari da bakiyor O yokken hemen eleri Cep Tele gidiyor sonra bakiyoruz 2 dk sonra kendisi gelmiyor falan...
* kendisi geliyor
Dedigini anlamadım ki
Kiz Arkadasima bakan Cocuk Trabzonlu uzundur bakiyor derin derin gecenlerde onu karsi Sokaktan izlerken icti falan ve Arkadaslari da bakiyor O yokken hemen elerine Cep Telefonuna gidiyor sonra bakiyoruz 2dk sonra kendisi geliyor...
🤷♀️
Yeni girdim siteye 😀 bu yazdığını 100 kere okudum gene anlamadm kafam karıştı baya
Sizce neden bunlari yapiyor?
Bilemiyorum ki niye böyle yapıyor dikkat çekmek için mi yapıyor anlamadım
Etrafinda ona bakan baska Kizla varken kendisi göze gelen Tip ve benim Kiz Arkadasima bakiyor uzundur
Şimdi ben bu kadar sorularına cevap verdim ama Trabzonla alakalı, bakışma görme konuşma konularında bilgim yok yanlış bir şey demekten korkarım
Korkmayin bisey olmaz Erkeksiniz bilirsiniz az veya cok
Hayır hiç bilgim yok cidden hayatımda kimse olmadı ne anlarım aşk sevgi işinden
Adamı yarı yolda bırakmazlar... Ama kadın düşkünlükleri var
Himm
Uy aha hayde hayde Tirabzoon jejsjdjshs
Geneli sinirli ben öyle gördüm mert insanlar
Sevdigine karsi nasil
Selocan vardı bir ilişkisi olan uzak mesafe olmasına rağmen sadıktı
Kisitlama durumu nasil
Beş parmağın beşi bir mi?
Tabiki de degil de Trabzonlu deyince genelde nedese AMAN UZAK dur deniliyor
Hepsi sorunlu sinirli