Diğer Dırdır eden kadın, kafa eti yer mi😊😂😜? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Durup durp bişey çıkartan kadınlar dır dır edip neden erkeklerin kafasını yer. Biz erkekler odunuz böyleyiz sizler gibi ince düşünemeyiz. Bizi böyle kabul edin değiştirmeye çalışmayın olurmu 😊 kadınlar güzeldir üzmeyin bizi 😜😂 Dırdır eden kadın, kafa eti yer mi😊😂😜? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
teyzos Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 55% +1 yıl aslında bende bu hafta döndüm durdum aynı şeyi söyledim seni affettim sanma sakın eve elin boş gelme ama surat asamadıgım icin ciddiye almıyor 😅 1 7 Yorumla Soran +1 yıl bu cümleleri söylerken surat asmazsan tabi ciddiye almaz :) Yorumla teyzos +1 yıl ne yapayim aglarken dahu gülüyorum arıza var galiba 😂 Yorumla Soran +1 yıl senin sigortalar bozulmuş :) Yorumla teyzos +1 yıl 😂😂😂 Yorumla teyzos +1 yıl aman allahım itirafimi sevdin eyvallah ayıcık 😂 Yorumla Soran +1 yıl Güle güle kullan teyzoş 😊 Yorumla teyzos +1 yıl eyvallah ayıcık 🐼 Yorumla
Renklikanatlırüya Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Erkekler de ADAM olsa aşırı tribe gerek de kalmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kabul ediyoruz odunuz biz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl emziğini verseniz yemez 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Neymiş kadınların emziği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunu bilmiyorsan durum vahim Yorumla Soran +1 yıl Ayıyım ya ondandır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl güzel bir emzik uzun başı var Yorumla Soran +1 yıl Biberon gibi bişey mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaa evet Yorumla Soran +1 yıl Napıcakki kadın emziği çocukmu süt içsin. Yimek yisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl acıkıyoruz Yorumla Soran +1 yıl Açlığa dayanıklı olmak şart Yorumla Cevap sahibi +1 yıl acıktım mı doymak isterim dayanamam Yorumla Soran +1 yıl Kaşık kullanmayı dene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl emzik severim Yorumla Soran +1 yıl Dudaklarını kullanmayı seviyosun gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Dikkat et yalama olmasın Yorumla
En İyi Cevaplar