Kişilik & Karakter Bu sinsi kadın dudağı mı oluyor 😄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Safım ben Güncellemeler+1 yıl Eğlencesine sorulmuş bir sorudur. Ciddiye almayın. Herkese teşekkürler. Bu sinsi kadın dudağı mı oluyor 😄? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Değil hayır bunun bir tık daha incesi 0 0 Yorumla
Lindorinand Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence bu "ben istediğimi alırım" kadın dudağı. 1 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Bu değil normal bu 😂 İkisi de ipince oluyo, zaten anlarsın o vibeı hemen alıyosun görünce sksksks 0 0 Yorumla
XDavidBowie Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl harbiden net sinsi kadın dudağı. iş yerinde yeni giren güxzel kızın ayağını kaydıran kadın dudağı bu. 0 0 Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sinsi dudaginda alt ust ikisi de ince oluyor 1 0 Yorumla
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Güzel öpülesi kadın dudağı oluyor. Bu saç tipinede bayıldım. 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Hayir kendini sinsi gibi göstermeye calisan safinaz dudagi gibi 0 0 Yorumla
ReİsSfA Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Senin dudakların çok ince değil üst dudağın biraz ince sadece ve dudaklarını sevdim😂 0 0 Yorumla
Umayplat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır daha ince oluyor genelde sjsjjs 😂 mesela benim gibi. 0 0 Yorumla
Hbslsakams Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sen kesin kembricistan takiçisisin Ve orada Kate Middletonun dudağindan esinlenerek yazdınsinsi kadın olsaydın burada bu soruyu sormazdın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sinsi değilim diyorum ben de zaten , dudağımın inceliğiyle dalga geçtim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet güzel bir dudak bu. Sinsi dudağı denilen şey incecik ve kıvrımlı oluyır 0 0 Yorumla
Selçukyn Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Evet ne öpüşür bu dudak varya ısıra ısıra hemde :)) 0 1 Yorumla Selçukyn +1 yıl Olsun bende eğlencesine cevap verdim rica ederim 🙂 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Alt dudak dolgun, sinsi dudağı böyle olmaz djfdhf 1 0 Yorumla
KonuskanYaramaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl yok bu biraz emişmek istiyor gibi 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dudakla olacak iş değil bence 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yok orta yaş sendromuna girmiş kadın dudağı oluyor 0 0 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Değil, sinsi kadınların alt dudağı daha ince olur 0 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. yok, alt dudaktan kurtarmışsın😁 0 0 Yorumla
Bıktımmmmmm Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Evet üst dudak çizgi olunca 😂 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yok bu sinsi dudağı değil 😆 0 1 Yorumla Selçukyn +1 yıl Buse seninle konuşma şansını bana lütfetme şansın var mı acaba? Yorumla
ilkay-17 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. İkisinin de İnce olması lazım 🤣 0 1 Yorumla Ugur-ugur +1 yıl Bire bir konuş alım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl üst dudak yok ki hayatım:) 1 14 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biri yutmuş yanlışlıkla ya da yemeğin içine düşmüş Yorumla Soran +1 yıl 😢😢😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vah vah sölemesek daha iyiydi:))) Yorumla Soran +1 yıl ben biliyorum zaten öyle olduğunu yapacak bişey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rujla taşırarak sür:) bi de kontör kalemle etrafında gez istediğin boyda dudak yapabilirsin:) Yorumla Soran +1 yıl Ben seviyorum dudaklarımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şaka yapıyorum zaten, karakteristik dudakların var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çizgi karakter🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Nee o niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üst dudak çizgi formunda, gülerken kayboluyor mu) Yorumla Soran +1 yıl Evet o yüzden gülmemeye çalışıyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence gülmek imajdan daga önemli gül gitsin, hayat zaten yeteri jadar karamsar bir yer😉 Yorumla Soran +1 yıl yakışıyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yakışıyor) Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evett 1 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sanırım 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne alaka 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. aynen 0 0 Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Janannana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Değil hayır bunun bir tık daha incesi
Bence bu "ben istediğimi alırım" kadın dudağı.
Bu değil normal bu 😂 İkisi de ipince oluyo, zaten anlarsın o vibeı hemen alıyosun görünce sksksks
harbiden net sinsi kadın dudağı. iş yerinde yeni giren güxzel kızın ayağını kaydıran kadın dudağı bu.
Sinsi dudaginda alt ust ikisi de ince oluyor
Güzel öpülesi kadın dudağı oluyor. Bu saç tipinede bayıldım.
Hayir kendini sinsi gibi göstermeye calisan safinaz dudagi gibi
Senin dudakların çok ince değil üst dudağın biraz ince sadece ve dudaklarını sevdim😂
Hayır daha ince oluyor genelde sjsjjs 😂 mesela benim gibi.
Sen kesin kembricistan takiçisisin Ve orada Kate Middletonun dudağindan esinlenerek yazdın
sinsi kadın olsaydın burada bu soruyu sormazdın
sinsi değilim diyorum ben de zaten , dudağımın inceliğiyle dalga geçtim.
Gayet güzel bir dudak bu. Sinsi dudağı denilen şey incecik ve kıvrımlı oluyır
Evet fesat çekemeyen karı bu
Evet ne öpüşür bu dudak varya ısıra ısıra hemde :))
Olsun bende eğlencesine cevap verdim rica ederim 🙂
Evet Allah göstermesin jsjsns
Alt dudak dolgun, sinsi dudağı böyle olmaz djfdhf
Evet sinsi gibisin sanki
yok bu biraz emişmek istiyor gibi
Yok o daha ince oluyormuş 😀
Firdevs yöreoğlu sinsiliği var
Ortaliigi karistiran
Dudakla olacak iş değil bence
Bunun baya incesi oluyor
Hayır daha ince olması lazım
Yok orta yaş sendromuna girmiş kadın dudağı oluyor
Değil, sinsi kadınların alt dudağı daha ince olur
yok, alt dudaktan kurtarmışsın😁
Evet üst dudak çizgi olunca 😂
Yok bu sinsi dudağı değil 😆
Buse seninle konuşma şansını bana lütfetme şansın var mı acaba?
İkisinin de İnce olması lazım 🤣
Bire bir konuş alım
Çok kişi görmüş geçirmiş gibi
Yok o daha ince oluyo sanki
üst dudak yok ki hayatım:)
biri yutmuş yanlışlıkla ya da yemeğin içine düşmüş
😢😢😢
vah vah sölemesek daha iyiydi:)))
ben biliyorum zaten öyle olduğunu yapacak bişey yok
rujla taşırarak sür:) bi de kontör kalemle etrafında gez istediğin boyda dudak yapabilirsin:)
Ben seviyorum dudaklarımı
Şaka yapıyorum zaten, karakteristik dudakların var
Çizgi karakter🤣🤣🤣
Nee o niye
Üst dudak çizgi formunda, gülerken kayboluyor mu)
Evet o yüzden gülmemeye çalışıyorum işte
Bence gülmek imajdan daga önemli gül gitsin, hayat zaten yeteri jadar karamsar bir yer😉
yakışıyor ki
Ne yakışıyor)
Evett
Öpüşmeyi bilmeyen kadın dudağı
yok sinsi kadın değil kocamı aldattım dudağı bu
Tutkulu bir opusme yasayamazsin dudagi
Sanırım
Ne alaka
Hayır bu o değil
Yok bu normal 😂
Evet
yokk sinsilerinji daha ince