Beyler askerde illa herkes dayak hakaret filan yermis diyar
sizinde boyle anilariniz var mi
sizinde boyle anilariniz var mi
Bölük komutanın, bahçesinde kendi evladı gibi sevip yetiştirdiği, her gün yanına uğrayıp baktığı bir karpuz vardı..
Lokasyon: Bingöl
Hava: Nereden baksan 60 derece sıcak!
Lan, uykudan kalktım böyle, içim yanmış. Soğuk olarak tüketilip ferahlık verecek hiç bir şey yok taburda..
Kalktım, karpuzun yanına gittim. Bozmadan, kaşıkla tek bir noktadan çatır çatır yedim karpuzu a.k. Bir de geğirdim üstüne. İçine de, etrafta gezinen ufak kamlumbağalardan birini soktum, gittim yattım..
Ertesi sabah bütün bölük, ellerinde şeker cuvalı ile kamlumbağa topluyordu sağdan soldan. Kaplumbağa toplama sekansı bittiğinde, bölük komutanı ictima düzenine soktu milleti ve şuncacık kaplumbağa koca karpuzu nasıl yer lan, yoksa siz mi yaptınız diye milleti sorguya çekti tek tek.
Hiç sesimi çıkarmadım, dağıldık..
Bölükte, birine anlattım böyle böyle yaptım diye.. O şerefsiz de gitmiş üst devre çavuşa ispiyonlamış hemen..
Üst devre çavuş üzerime koşmaya başlamıştı 3-4 çapulcusu ile birlikte. Ben de bir çavuş olduğumdan mütevellit, hemen 2-3 adamımı toplayıp saldırıya geçtim..
Yerde, çeneme bot topuğu yediysem de, yumruğu çok güzel çakmıştım.
Capulcu sensn
Aaa canimsin. Yanlis anladim:/
Eksiyi de yedin bebegim:)))
Nolurki bilmesem :p
Kafadan sakatsin:)
Baskada bise demiyorum!:)
Sen agzini da bozarsin simdi buyur boz engellemeye bile tenezul etmiyorum
sensin
Bir kere dayak attim cavusa hapismi dersin carsilar iptalmi dersin basimiza gelmeyen kalmadi :) Yolda gorsen suratina tukurmeyecegin insanlari getirirler basina adam askerlik boyle birsey
Oy oy:)))
Hapiste napiyolar
Asker kadin olup askerlere siddet uygulamak isterdim ahsha
Cok fenayim yani ceker elimden sevgilim olsa
Cevap
34Cevap
Askerde bir allahın kulundan ne hakaret ne dayak yedim. Dayak atacak adamı şırnak silopiye sürdürür üstüne hakkari şemdinlide görevlendirme verdiririm. Komutanın bir tanesi seni döverim demişti gelin dövün dedim ahh işte diyip gitti (bu olay gerçektir) Dövme devri bitti askerde askerler arasında kavga çıkar ama.
Himmm:)
Bizim kuzen yemiş. komutan buna dokununca ana bacı yapmış. çocukta tik var biri dokununca istisnasız sövüyor. böyle böyle 10 kez dayak yemiş. sonra oranın doktorunamı ne götürmüşler psikolojikmidir nedir. geçmiş nasıl oldu ben daha çözemedim. okadar basittide biz zamanında küfür yediğimizle kaldık
Hadi ya
geçmiş olsun
ben daha gitmedim ama dedem asker arkadaşlarını dövmeye kalkan komutanların ağzını burnunu kırıyormuş :D 4 sene uzamış askerliği. ordan çıktıktan sonra da zaten kasımpaşaya yerleşip orayı 5-10 sene titretmiş :D herkes bundan korkuyormuş falan (yanına giden bizim köylüler anlatıyor). dedemin böyle vukuatları çok, mesela öğrenci döven öğretmen duyduğunda onu da hallediyormuş hemen :D
Dede supermis:)))
Ahaha :)))))
Askerde dayak yemedim. Dayak olayı da 6 ayda sadece bir kez gördüm. İlkokul mezunu cahil bir askere, komutan tekme tokat girmişti. Sonra askeri odasına çağırıp özür diledi.
Gıck komutan
bencede
Askerde dayak yemedim Doğuda yaptığım için askerlerden tırsarlar dı ama bir
bordo bereli yanlış anlamadan dolayı tekme atmıştı sonra özür diledi ama iş işten geçmişti
Uf acimistir. Tekme.
Tekme acıtmadı alışkınım bu tür şeylere ama suçsuz olduğum için üzmüştü
Hmm agirina gitmis
gitmez olur mu
Dogru haklisin
Kısa dönem gittim, ne dayağı yahu, kısa dönemliği bırak 27 yaşındaydım zaten. ne dayağı. Ama askerde dayak var, ona da şahit oldum. Yok demesinler, yalan.
degilim ):
olmazmı :D astsubay sağolsun karargahta dayak yemeyen ben kalmıştım
herkesi dövdükten sonra benin yanıma geldi hak geçmesin diye beni de aradan çıkardı
Ay:))) naapti
ben en üst devreydim tabur yazıcısıım üstelik içtmalara çıkmam rahatım anlayacığn
bizim alt devrelerde ben gibi içtimaya çıkmamış spor yapmamışlar vs. sen neden bunları düzletmiyorsun diyerek beni karşısına aldı konuşuyoruz
önce sağ yanağa bir tokat sonra sol yanağa giderayak bir tane daha sağ herşey 10 sn de bitti
gittim yerime oturdum yazmaya devam
Ahaha.
Bise olmaz ya bir iki tokat:))))
yaş 25 olunca bir acı koyuyor deme
Sadistim bni uzemezsin :p
gururuna dokunmus anliyom:))
senin üzülmene gerek yok benim üzülmem öenmli :)
Pis:/
rica ederim
ben yedek subay olarak yaptım dayak falan da atmadım, şınav çektirdim ceza olarak ,
Pis seni:)) şinavda zor
biz de acemi birliğinde çok çektik ceza olarak, bu ödüldür bence ceza değil. ailem asker kökenli alışkındım o yüzden
Hmmm.
Askerlik anılarını dinlemekten nefret etmeyen bir dişi :)) Sevin o'nu
Cok severim bn dinlemeyi :)))
Bende seni :))))
Evet kizda tokadi cakiyodu suratinin ortasina:)))
Uzun dönemlerin dayakyediğini çokgördüm. Üzücü. Öyle bir hakları yok ama dayak atıyorlar maalesef. aşağılama ve hakaret zaten diz boyu. Subaylar bira daha iyi durumda. Astsubaylar da çok aşağılanıyor.
Benim 1 senem var ama baban çok dayak yemiş sağa dönüyorum diyor sola dönüyorum diyor dayak birde operasyonda asker arkadaşları şehit felan olmuş sade o kalmış.
Sen var ya asker de çok dayak yersin ha! :D
https://www.youtube.com/watch?v=PSZbOdZHWFQuzun ama izle :D
bu viedo kullanılamıyor diyor hatalı galiba
Valla ben istanbulda en guzel yerde yaptim genede dayak yedim
Ahaha
İyi iyi:))
son gün tokat yedim .arkadaşın biri benim giç dayak yemediğini söyledi komutana ,komutanda çaktı bir tane .
Arkadasn tam bir salak bn bile sinir oldum su an ona
haklısın .allahtan çok sert vurmadı komutan .
birde bacağım sakatlanmıştı .yere basamıyordum .koşuda geride kaldım .çavuştan yedim birde .
İyi bari:)
sakat iken bunun neresi iyi
dağ başında hangi rütbelinin haddineydi dayak atmak? direkt indirirdim allahıma, kitabıma haaa:@
senin allahına kurban
Dayak yemedim. Hakaret ve kötü davranış maalesef oluyor.
Askerlik şubesine gittim askerliğimi tecil ettirmek için muayeneye aldılar hiç bir şey sormadan sonra tecil için geldiğimi söyledim şubeye girerken dövüyorlar, askerliği düşünemiyorum.. :(
anamı siktiler 6 ay boyunca,dayak ne kelime..hakaretmi?:) yok canım estafurullah bey diye hitap ediolar
dayak falan yok yani
ben meslek olarak yapmayı düşünüyorum bol bol dayak atıp sana anlatırım
Daha gitmedim bile..
Askerlık bana göre değil ama işte elden ne gelir gideceğiz.
Kısa dönem gittim. Bize pek bulaşmıyorlardı. Ama uzun dönemlere dayak olayı vardı.
yok.. iki kere çok yaklaştım olmadı :) matrak bir birlikti bizimkisi
Torpilim vardı kimse sesini bile yükseltmezdi sevilen bir askerdim
torpil olsun da ne olursa olsun
Ben değilde eskiden babam anlatırdı babam yemiş ehehehe :))
nedenini hatırlamıyorum da komutan gelmiş telsizle kafasına bir geçirmiş her yer kararmış :)
ne kadar sadist bir komutan ya
abimler yemiş :D biz daha gitmedikk bu kafayla gidersem bende yerim herhalde
asker kacagiyim.
Ahaha
Acılarımızı deşmeyin(:
Cok zevk aliyorum:))
yerine göre değişir ben hiç yemedim
Askere gidince görürsün 8) :D
beni bana yımrıh bile attı gomtan
sen askerlik anılarımızı dinleyip napıcaksın =)
Hosuma hosuma hosuma gidiyor:)))
Abime sormustum yememis, yiyeydi iyiydi ya neyse.
dur bakalım hayırlısı asgdfgf
münafik
yemedim ama çok güzel atarım:))
gitmedim daha.
daha gitmedik
ağzıma kasaturaylan vurdular
Yedim :(
sebep neydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar