Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun. Eski sevgilinizi ne kadar sevdiniz, birbirinize olan aşkınız ne dereceydi orasını bilmiyorum ama ayrılmayıp, sonuna kadar çabalasaydınız belki de şuanda kucağınızda nur topu gibi bir evladınız olurdu. Kürtaj yaptırmak (hastalık, düşük, engelli olma durumu, anne karnında ölüm gibi durumlar hariç) savunulamayacak bir konu, katillik resmen. Ama kendimi eski sevgilinizin yerine koyup düşündüğümde bir yandan ona da hak veriyorum. Dediğiniz gibi ailesi iyi bir aile değilmiş, yüz kızartıcı suçları varmış, kız ailesinden korkmuş olabilir, her aile böyle bir durumla baş edemiyor, bu yüzden ülkede cinayetler bile yaşanıyor, hele ki kızın ailesinde yüz kızartıcı suç işlemiş birileri varken kız ailesinden korkup böyle bir şeye kalkışmış olabilir, siz de ailesinin bu suçundan dolayı onun ailesiyle bağ kurmayacağınızı istemediğinizi belli etmişsiniz, her aile çocuklarını evlendireceği aileyi iyi tanımak ister sonuçta ailelerde bir araya geliyor, arada sorun olunca yuvalar bile yıkılabiliyor yani, kimse damadının veya gelininin onları yok saymasını istemez, eski sevgiliniz sizin bu düşüncenizi ve ailesinin yapısını göz önüne alıp bu durumu saklamış olabilir, ben de benim ailem kötü olsa bile reddeden, kesinlikle istemeyen birini istemezdim, sevmese bile ailemi, bana olan saygısı ve sevgisi için sessiz kalmalı sevdiğim insan, kız bu yüzden bebeği aldırmıştır muhtemelen, senin evlenmeyeceğini düşündüğü için, ailesiyle sorunlar yaşayacağınız için, mutsuz olmamak için yapmıştır, belki de senden ayrıldığı için çok üzgün ve çaresizdi. Artık yapacak bir şey yok. Olan olmuş, bu saatten sonra o kıza dava açıp neden kendi huzurunu ve sevgilinin huzurunu bozuyorsun ki? Hem 9 yıldır sevdiğin insanı unutmak bu kadar kolay mı? Burasını da anlamış değilim.
14 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeleri okur musun bu gün sorunu öğrendim
Cevap sahibi+1 yılOkudum. Çok kötü bir durum. Hayırlısı neyse o olsun. Allah nişanlınızla mutluluğunuzu daim etsin. Ama şunu diyeyim bir daha böyle bir hataya düşmeyin, nişanlınızla evlenmeden önce böyle bir şey yapmayın, çünkü insanlar nikah masasında bile ayrılabiliyor. Allah kimsenin başına böyle bir şey vermesin ama olabiliyor böyle şeyler.
Soran+1 yılher şey için teşekkürler. Dediklerini dikkatle okudum dikkate alacağız ikimiz de birlikte
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
En İyi Cevaplar
Hiçbirinizin karakterini bilmiyorum yani aileler neye göre istemediler, gerçekten geçerli bir sebep miydi veya değil miydi oda önemli ama yinede insan sevdiğiyle olmalı, örnek babam ve annem kaçarak evlendiler, ama şu an babam ilişkilerime karışıyor neymiş doktor olmalıymış, ailesi şöyle böyle olmalıymış, kaşı gözüni bile seçiyor sankı kendisi evleniyor yani. Bende hemen şunu düşünüyorum, madem öyle sen neden dinlemedin? İyi düşün, eğer cidden istememelerindeki sebep büyük birşey değilse aileni dinleme ilişki de hayatta senin
19 Yorumla
Soran+1 yılbabası ve abisinin yüz kızartıcı suçları vardı kardeşim. Ben yine kabul ederim ama ailenle aile olmam dedim o da kabul etmedi. Ailemi karşıma alırdım ama basit şey değildi.
Soran+1 yılKızın yapısı ailesi gibi değildi. Bağımsız nerdeyse fakat insanlar evlenirken ailerler de evlenir. Ben bunu kabul etmedim. Ailem de kabul etmedi. O da fedakarlık yapmadı. Yapamayabilir suçlamadım hiçbir zaman kolay bir şey değil zaten
- +1 yıl
Hayat kısa, seviyorsanız severek ayrılmayın. Bak kötü bir örnek olucak belki ama hayatın değerini görmeni sağlar belki diye söylüyorum. Alt katımda teyzem oturuyor, 52 gün önce 2. oğlunu şehit verdi İstanbul'da, oğlu-kızı-eşide dahil herkes burdalar keşkelerde yaşıyorlar. Üst katımızda oturan komşumuzda bu yetmezmiş gibi 7 gün önce büyük oğlunu kaybetti (32 yaşındaydı), onlarda keşkelerle yaşıyorlar. Kısacası ne zaman ne olucağı belirsiz, umarım hayatta keşkelerin olmadığı bir hayatı dolu dolu ve geç olmadan yaşarız. Bu soruyu burda paylaştığına göre içinde birşeyler yanıyor:) bence sen o kadınla daha da geç olmadan çözüm bulup beraber olmalısın.
Soran+1 yılKardeşim bu yaz nisanlanıyorum. Aslında daha erken nişanlanacaktım ama yaza kaldı. Başka biriyle bu arada
Soran+1 yılKardeşim ben "Bu is de halloldu" diyerek çocuğu aldirmaktan bahseden biriyle evlenmem. Durum bu yani yapacak bir şey yok
Soran+1 yılAsla bir insani yarabandı olarak kullanmam, onunla çok uyuşuyoruz ve aşırı anlayışlı birisi bu durumda bile bana destek olacak kadar anlayışlı ve ona çok saygım ve sevgim var
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiniz mi yoksa sevgili miydiniz sadece?
211 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevgiliydik. 9 yıl ama evlilik gibiydi.
Cevap sahibi+1 yılAileler neden istemedi?
Soran+1 yılBabası ve abisinin yüz kızartıcı suçları vardı kardeşim
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden o çocuk hakkında hak idda edemezsin. Ne olurdu 1 saatte hemen nikah kıyılsaydı? Güzel bir yuvan olsaydı? Din umrumda değil diyorsan olabilir dinsiz olabilirsin ama Dinlerin amacı Düzeni sağlamaktır. İnsanoğlu bu bugün seninle oynaşır yarın çocuğunu göz kırpmadan aldırır. İkinizinde Vicdanı rahatlamıcak hiç masum bir bebeği öldürdünüz.
- +1 yıl
Adam doğru söylüyor.
Soran+1 yılBen çocuk hakkında bir hak iddia etmiyorum. Benim söylemek istediğim üzülüyorum o cana. Ve bunda benim hiçbir suçum yok ki şöyle de bir durum var. Evli olmak veya olmamak bir çocuk oluyorsa o hukuki olarak iki kişiyi de ilgilendirir.
Cevap sahibi+1 yılHukuk resmi şeylere bakar kardeşim o kız bir şekilde paçayı kurtarır. Hadi kurtaramadı diyelim Yüz kızartan şuçları olan Abisi ve Babası sana rahat verir mi? Bir yuva daha yıkıldı kim kazandı? Şeytan kazandı. Görevini başardı
- 1 can
- 2 hayat boyu pişmanlık
- Gereksiz bir hukuk savaşı
- Maddi ve Manevi zarar
Değermiydi?
Soran+1 yılHukuk resmi şeylere bakar demek ile ilk hatanı yapmışsın. Evet katılıyorum son yazdığın maddelere üzülen ben ve can oldu kaybeden. Neyse burda insanlardan fikir almak isterken insanlar beni yargılıyor ona anlam veremiyorum.
Soran+1 yılYorumların için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılKardeşim olan olmuş Şu saatten sonra ne yapabilirsin ki? O kız hapse girince ne olucak ki? Kusura bakma ama üzüldüğüm kişi o çocuk. Umarım bundan sonra düzgün bir hayatın olur.
Soran+1 yılHer şeyin bir bedeli olmalı kardesim. Ben öyle rahat edemem. Kimse kusura bakmasın ama o kalp atmaya başladığı ilk anda koca 30 yaşında bir insani öldürmekle aynı değeri görüyor benim için. Ve ben buna ne olacak ki artık diyemem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kafana takmak olayı değiştirecek mi? Sadece kendine her aklına geldiğinde bu soruyu sor ve eğer hala elimden bir şey gelmiyor üzülüyorum diyorsan yıkıcı olma yapıcı ol ölen bebeğin için helva gibi bir şey dağıtabilirsin mesela yemek verebilirsin? Ya da bir yerlere bağış yapabilirsin dua edebilirsin bu tarz şeyler öneririm:)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılAslinda uzuldum sana ama kusura bakma baba olmak icin evlenmek lazim sonra birlikte olup bir cocuk yapmak gerek simdi neye bu pismanlik diycem ama her insan hata yapar umarim bir an once moralin yerine gelir sakince dusun olan olmus bundan sonra onune bak.
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler gerçekten şöyle olgun cevaplar insani rahatlatıyor
- +1 yıl
Dilerdim ki boyle olgunca konusmalar hic olmasaydi bu soruyu sordurtacak olay yasamasaydi evlat acisi kotudur. Bunun cekistirilecek bir yani yok.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Tarifi yok.
- +1 yıl
Ilginc bu kizin da kafasinda ne yasadigi belli degil :D
Soran+1 yılGereksizin teki işte
+1 yıl'Birde o kızı düşünmeye ne dersin? Çaresizce karnındaki bir cana kıymak kolay değil.' Önerime bak resmen o kızı koruyorum. Sana yapmaya çalıştığı budur muhtemelen. İnanma belgesini görmeden.
32 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz icinci görüş senden geldi ve çok mantıklı geliyor. Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ^^
Hata sende. Böyle bir kızı nasıl sevebildin? Minicik masum bir bebeğin canına kıydı o. Karşısına çık ve hesap sor. Bunu onun yanına bırakma. Şöyle kadınlar görünce cinsiyetimden utanıyorum.
213 Yorumla
Soran+1 yılMahkemeye vermeyi düşünüyorum zaten şu anda bir an hızlı bir karar alıp pişman olmak istemiyorum. Bir avukatla konuştum. Evet dersen yarın açarım 1 ay sonra da kanıtlar ikinci mahkemede sonuçlandırırız dedi ama anlık bir karar vermek istemiyorum
Soran+1 yılSevgilim de öyle diyor. Mahkeme aç diyor. Benim de aklıma gelen tek şey bu. Düşünsene belki de bir çöpe attılar veya bir üniversitenin laboratuarında sergiliyorlar. İçim acıyor
Soran+1 yılKüfür edersen bu acizligini gösterir. O haktı ben zorla veya tek başıma yemedim herhalde
- +1 yıl
Anlıyorum demek isterdim ama anlayamam. Bu acıyı yaşamayan anlayamaz. Kesinlikle aç o davayı. Bir cana kıymanın öyle kolay olmayacağını anlasın. En azından haber verseydi sana hamileyim diye. Red mi edecektin? Hayır. Gerekirse tek bakardın ama aldırtmazdın. Bu nasıl iş ya? Oturduğum yerden sinirlendim. O bebeğin daha yaşıyacak çok şeyi vardı. Bu acı tarif edilemez. Allah kolaylık versin
Soran+1 yılHerkes beni yanlış anlıyor. Sanki eski sevgilimden intikam almak gibi sanıyorlar ama bu bir saçmalık. Benim tek bir amacım gayem var o da o cana bunun olması yapılması
Soran+1 yılHayır konuşmadım yüz yüze ama mesajlarını okudum. Bir mesajda şöyle diyor. " iyi halloldu bu işte"
Soran+1 yılBir anlık hareket eden bir tıp değilim. Ne yaptığımin farkındayım burda insanlar bana yol göstermek yerine beni yargılıyor ben ona anlam vermiş değilim. Ben sadece en mantıklı yolu seçmek istiyorum.
Soran+1 yılBu arada çok teşekkür ederim
o giden can için üzuldugunu yasadiğin durumu eski sevgiline anlatabilirsin keske sana soylemeden aldirmasaymış ama yapacak birşey yok :(
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk benden değil ve o bir katil yine üzülüyorum o cana
Kacip evlenseydiniz o zaman severek ayrildik diyen insanlara inanmiyorum mutlaka biri sevmemistir
21 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca istersen şu an gidebiliriz. Dediğimi hatırlıyorum. Benden taraf bir şey yoktu. Fedakarlık yapmayan oydu
Belkide sana vicdan azabı yaşatmak istiyor yalan olabilir güvenme
19 Yorumla
Soran+1 yılBak ben bunu hiç düşünmedim hiç aklıma gelmedi
- +1 yıl
Bak sen beni bıraktın senden hamile kaldım ama sana söyleyemedim korktum ailelerden diyebilirdi sana haber verirdi akıl var mantık var özellikle ayrı olsanız dahi sana ben hamile kaldım diyebilirdi hangi kız eski sevgilisine telefon açıp senden hamile kaldım ama ailelerimizden ve senden korktuğum için aldırmak zorunda kaldım demez ki bence yalan demiş seni üzmek için belkide yanlışımdır bilemem amaa bana öyleymiş gibi geldi
Soran+1 yılMantıklı düşünüyorsun aklımda kalsın bu da çok sağol
Soran+1 yılTeşekkürler önemli olan hiçbir şey yok benim en önem verdiğim konu bir cana kıyılması benden dahi olmasa ben yine çok üzülürüm
- +1 yıl
Valla bilemem gerisini ben böyle düşündüm herkes kızı korumuş sana belgelerin resmini atamadımı bebek ilk olduğunda sana söyleyemedi mi bu çok saçma bu tamamen ortalık karıştırmak için madem seni seviyodu bebeği aldırmazdı öıkardı ailesinin karşısına "ben hamileyim ondan ve biz birbirimizi seviyoruz" derdi aileler anlaşamasada sizi mecbur evlendirmek zorunda kalırlardı buda bir artı olurdu size 😉 Ama kız bunu bile yapmamış artık konuşmayacam kafan karışmasın daha fazla
Soran+1 yılAynen herkes beni yargıladi valla sanki tecavüz ettim. Bakalım halledicem. Coook ama çok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılTeşekkürler her şey için iyi geceler
+1 yılkiz bide hamileyken terkedilmis psikolojisini dusunemiyorum bile
15 Yorumla
Soran+1 yılTerk edilmelik bir durum değildi
- +1 yıl
ama seviyomussun birakmaman gerekirdi tuh ya allah sanada kolaylik versin dusunuyorumda cok zor
Soran+1 yılBana bir fırsat vermedi ben üzerime düşeni yapardım. Teşekkürler :)
- +1 yıl
onemli degil umarim mutlu olursun
Soran+1 yılTekrardan teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılyasal sure icinde aldirdigi icin ve evli olmadiginiz icin bir hak talep edecegini sanmıyorum. olan olmus yoluna bak umarim mutlu olur baba olursun
29 Yorumla
Soran+1 yılHak talebim yok zaten ama bu zaten ülkemizde suç bunu biliyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılsuc değil 10 haftaya kadar yasal. 10 haftadan sonra suç
Soran+1 yılEvet bunu biliyorum. Ama hukuki olarak bir suç teşkil eden bir şey varsa veya bana hak tanınan bir şey bunu kullanacağım. Bu arada Medeni kanunda evli olmak gefekiyor. Ama Türk ceza kanununda böyle bir beyan yok. Yani iki durumda da sadece bayanın fikri önemli.
Cevap sahibi+1 yılanliyorum seni ama bekar oldugu icin tek basina bu karari alabiliyo. 2. olarak da 10 haftadan oncesi yasal olduğu icin ceza alacagini sanmıyorum 10 haftayı geçseydi dedigin olurdu ama hic bir kurum klinik 10 haftayı 1 gun gecse dahi kurtaj yapmaz.
Soran+1 yılTürk ceza kanununda bekar olduğu içinlikle bir alakası yok evli olsa bile bir bayan tek başına alabiliyor. Kürtaj kanununu okuyabilirsin. Yani evli olsan bile kocana sormadan hukuki olarak tek başına aldırabjliyorsun ama jinekoloklar bunun için eşi de istiyor hukuki bir boyutu yok bu doktora kalmış bir şey
Cevap sahibi+1 yılhayır eşin imzasi olmadan kurtaj yapılmıyo.
Cevap sahibi+1 yılki okuduysan 10 haftaya kadar yasal oldugu icin ceza almaz
Soran+1 yılYa inatçılık yapma işte o medeni konunda öyle bizde ise Medeni kanuna yakın ondan alınmış. Türk ceza kanununda eş iznine gerek yok. Bunu sadece doktorlar daha sonra eşler ile uğraşmamak için istiyorlar.
Cevap sahibi+1 yıltamam neyse ne. sonuc olarak hukuki bir yaptırımı yok
Aile öğrenseydi daha kötü olurdu. Bence kızın başka şansı yoktu
11 Yorumla
Soran+1 yılBen her şeyi yapmaya hazırdım. Şimdi böyle konuşmak kolay geliyor olabilir ama ben öyle arkamda bir kadın bir can bırakmam üzerime düşen neyse yapardım
+1 yılOlan olmuş zaten bir cana kıyılmış. Bu hem senin hem de onun vebali. Neden ayrılmıştınız peki?
15 Yorumla
Soran+1 yılAilesinde yüz kızartıcı suçlar vardi. Ben kabul edeceğimi ama ailesi ile aile olmak isyemedigimi sohledim. Kabul görülmedim. Anlaşmalı oldu.
- +1 yıl
Alimden zalim zalimden de alim olur demişler. Kızı ailesine göre yadırgaman yanlış sonucta herkes seçerek dünyaya gelmiyor ailesini.
Kızla yataga girerken de kötü bir aileden geldiğini biliyordun sonucta degil mi?
Soran+1 yılAilesine göre yargılamadım. Sadece ben ailesini kabul etmeyecegimi söyledim. O da kabul etmedi. Öyle bitirdik. Ve cinsellik konularında hiçbir zaman istek duymadım. Fiziksel yalnızlık hissetmedim bunu istemedim. Hoşuma gitti tabi ama olmasa da olurdu teklif hep ondan geldi bana.
- +1 yıl
İyi ki aldırmış dicem günah olcak ama senin de sahiplenmeye niyetin yokmuş sanki.
Soran+1 yılGüncellemeleri oku istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ailen istemiyor diye kızı yüz üstü bırakmadan düşünecektin ne yapsın arkadaşım mi doğuracaktı sen birde o kızın halini bir düşün sahip çıksaydın babaydın şimdi
15 Yorumla
Soran+1 yılHaberim mı var ki? Bir şey bilmeden konuşma bence çocuğu aldirirken " Bu is de halloldu" diye bahseden biri
Cevap sahibi+1 yılSırf çocuk için onu sevmediğin cinsellik manasında kendisi kullanan birisiyle evlenmek ağır gelmiş demekki
Soran+1 yıl9 yıl mı cinsellik için kullandım? Hiç doğru gelmiyor bana söylediklerin.
Cevap sahibi+1 yılGörülen köy kılavuz istemez
Soran+1 yılGözlerinde sorun var ya da görmek istediğin gibi görüyorsun. Görüşlerdeki yorumları okursan cinselliği hiçbir zaman benim teklif etmediğimi bu konuda soğuk olduğumu hep ondan geldiğini okursun.
+1 yılsen bir de o kızı düşün sen böyleysen o ne hale gelmiştir kıyamam ya oluru varsa yine birlikte ol sev onu evlen
38 Yorumla
Soran+1 yılYok artık öyle bir durum yok ben mahkemeye vermek istiyorum
- +1 yıl
Saçmalık.
Soran+1 yılSana fikrimi tartma hakkını kim veriyor
Soran+1 yıl@spdeanw sen cevap beklersin diye engelini kaldırdım.
- +1 yıl
Ya ben öyle yapmazdım tabikide
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Allah affetsin
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki ne yapmak lazımmış evlilik ten önce ilişki yaşamamak lazımmış tövbe et
Ey örtüye bürünün kalk veee uyarrr03 Yorumla
Soran+1 yılİlgilenmiyorum dini kurallarla
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor zinakar
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana acımam seven bir insan bırakmaz çek vicdan azabını kimbilir o kız neler yaşadı
138 Yorumla
Soran+1 yılBir şey bilip bilmeden konuşma.
Cevap sahibi+1 yılYatmasını biliyorsunda hamile kalacağını mı tahmin edemiyorsun yazık be
Cevap sahibi+1 yıl@spdeanw avukatı mısın?
Soran+1 yılEski sevgilim bu konu için " İyi halloldu bu işte " diye konuşurken beni suçluyorlar ben onu anlamıyorum. Ben de istemezdim böyle bir durum olmasını ama olduysa eğer üzerime düşen şey yaptığım şeyin karşılığını gostermem üzerime düşeni yapmam gerekirdi. Bunun için bana bir fırsat dahi verilmedi.
Soran+1 yılŞimdi bunların hepsi müslüman hepsinin dini mükemmel ama haksızlık karşısında susan şeytandır ayetini hiçbiri bilmiyor sanırım seni avukat ilan ediyorlar.
Soran+1 yılBu arada çok teşekkür ederim. Beni savunduğun veya haklı gördüğün için değil. İnsani değerlere sahip olduğun için.
Cevap sahibi+1 yılYaşayın gayri meşhur ilişki sonra gelin burda dert yanın
Sağda solda duyduğunuz kelimelerle kendinizi doldurun ne biliyosun kızın öyle dediğini karşına alıp konuştun mu onunla sana ne söyledi?
Cevap sahibi+1 yıl@spdeanw yalaka herkesin yorumuna atlamışsın
Soran+1 yılKendi attığı mesajları okudum. Karşına geçersen duramam. Ufak yaşınla böyle işlere düşünce yorma belli ki yetmiyor.
Soran+1 yılBu arada çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSenin aklın çok ermiş belli. Soruyu düzgün sorsaydında bu kadar önyargılı görüşler almasaydın.
Soran+1 yılÖnyargı benim sorumda değil. Sen ve senin gibilerde. Yanlış bir biçimde sormadığımı düşünüyorum. Burada kimsenin kalbini kırmak da istemiyorum ama bazen sinirleniyorum kusura bakma dediğim şey için pişman oldum kurduğum cümle için. Özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılSen yanlış sordun önemli değil bu tip sorular sinir bozucu.
Bu seferki nisanlına iyi anlaş diyeri gibi hazin son olmasın.
Soran+1 yılUmarım, teşekkürler
Soran+1 yılBence özür dilemelisin sen de..
Cevap sahibi+1 yıl@spdeanw görüşümün altını terkeder misin?
Çok bilmiş
Soran+1 yılSaygılı olsan pek bir şey kaybetmezsin.
Cevap sahibi+1 yılSaygı?
Soran+1 yılBana karşı değil. Saygısızca konuşuyorsun bence kurmayın birbirinizi gerek yok buna.
Cevap sahibi+1 yılNeyse tamam gece gece
Cevap sahibi+1 yıl@spdeanw çok bilmiş , yalaka bir gitmedin.
Soran+1 yılİlahi hiç güleceğim yoktu siz kızlar çok tuhafsiniz
Cevap sahibi+1 yılBizi boşverde olayı çözmüşsün
Soran+1 yılEvet çok rahatladım gerçekten ama yine de üzüldüm. Değişik oldu böyle bir şey beklemiyordum.
Cevap sahibi+1 yılkim olsa değik hisseder. Üzerinden bir yük kalkmış.
Abi akıl vermek gibi algılama da, dinen olsun normal olsun şöyle ilişkiler yaşamayın her açıdan kötü bir durum. hangi tip olursa olsun.
Soran+1 yılYok öyle anlamam merak etme, doğru söylüyorsun. Bundan sonra en azından o şekilde davranmak lazım.
Cevap sahibi+1 yıl@spdeanw ne kadar da ağzı bozuk bir yalaka
bir bitmedin dün geceden beri
Cevap sahibi+1 yıl@spdeanw 😄 hakeretmi
Adını değiştiriyorum
Yapıskan
Soran+1 yılNe değişik tiplersiniz sanki ufak kardeş gibi kavga ediyorsunuz 😁
Cevap sahibi+1 yılO yapıştı yapışkan gibi benim suçum yok azı bozuk nolucak
Cevap sahibi+1 yıl@spdeanw aradan 23 saat geçmiş
bir gitmedin takıldığı ayrıntıya bak töbeler olsun
Etiket gibi yapıstın gidmiyosun hele bir uza görüşümün altından
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni bebek yapın:)
11 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tam okumadın sanırım
Şimdimi aklına geldi derim.
05 Yorumla
Soran+1 yılParagraf sorusu çöz bence iyi anlamamışsın soruyun
Soran+1 yılGüncellemeleri bir oku istersen 😁
Soran+1 yılAynen ben üzerime düşeni yaptım o konuda zaten içim çok rahat. Sorun değil :)
+1 yılKız evli mi ya da sen
08 Yorumla
Soran+1 yılŞu an benim sevgilim var ama sevgilim biliyor bu durumu sadece ona anlattım. Ondan haberim yok ama evli değil
- +1 yıl
O ne dedi? Onunla ciddi misin?
- +1 yıl
Sana açıklasaydı bebeği ne olurdu peki?
Soran+1 yılBebek için beraber olmazdım ama bir can sonuçta her ne durumda olursa olsun ona tek başına karar vermeyi geç böyle bir şeye karar vermesine bile hakkı yok.
Şu anki sevgilimle çok ciddiyim. Nisan yapmayı düşünüyorduk ama bu olunca biraz ertelendik. yazın başında bir Nisan yapabiliriz- +1 yıl
Doğurmak isteseydi kıyamam öldüremem onu deseydi? Evlenir miydin?
Soran+1 yılEvlenirdim tabi ki bunu hiç düşünmem bile. Sevmekten dolayı değil bunu hiç tanımadığım bir insanla yapsam bile ben eğer tek yol evlenerek dünyaya getirmek ise evlenirim düşünmem.
- +1 yıl
Üzücü bir durum çok. Aklınıza getirmemeye calısın. Ama o bebek düşlerinizde sizi yalnız bırakmayacak gibi
Soran+1 yılBen çok duygusal bir insanım. Böyle bir şeyi bu kadar kaldırabilecegimi bile düşünmedim iyi dayandım bence. Evet direk o tarz bir rüya görmesem de aklımda zihnimde hep tuhaf şeyler oluyor.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar