Eski sevgilim çocuğumuzu aldırmış?

Arkadaşlar 9 yıllık bir ilişkim vardı. Her şey mükemmel derken aileler istemeyince biz de medenice kabul ettik. Severek ayrıldık ama çok zor zamanlar olmadı yani. Benle iken hamile kalmış sonra ayrılınca aldırmış. Ben bunu şimdi eski bir arkadaşımdan öğrendim. Çok fazla moral çöküntüsü yaşadım hayattan zevk almıyorum. O kadar çok üzülüyorum ki benim için çok önemli bir şeydi bu bir bebek. Ve ben baba olmak, çocuk sahibi olmak isteyen bu isteği abartan biriyim ve oldukça duygusal biriyim. O cana çok üzülüyorum. Her gece rüyamda görüyorum. Kimseye bahsetmedim ama doğruluğundan eminim. Şimdi ben ne yapmalıyım arkadaşlar çok fazla kafama takıyorum. İşte evde her yerde uykuda bile aklimda.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sabah dayanamadım ilk önce nişanlımın evine gittim. Saat 6 idi. Eski sevgilimle konuşmak için için aldım. Sonra eski sevgilimi alıp şile yoluna götürdüm. Biraz korktu torpidoya bakıp silahın nerede dedi. Almadığımı evde bıraktığımı söyledim. İlk önce her şeyi benim bildiğim gibi anlattı ama sonra ben hastane tarihi belgesi isteyince yapamadı. Ayrıldıktan bir hafta sonra düğünde biriyle tanışmış. Onunla beraber olmus. Çocuk ondan olmuş. Ama arkadaşlarına bunu söyleyemememis. Kızarlar diye
Güncellemeler
+1 yıl
Benden olduğunu soylemis. Sonra iyice inanmak için hastaneye gidip dosyasını aldık tarihler belliydi 7 haftalıkmış. Benden özür dilemeye falan çalıştı ama ben istemedim. Sorun benle değil ortadaki canlaydı. Sonra eve dönerken nişanlanacağımı sordu evet dedim işte hayırlı olsun umarım mutlu olursun falan dedi. O an arabadan inmesini artık gitmesini o kadar çok istiyordum ki tiksindim. Arabadan insin de direk nişanlımın yanına gideyim diye. Bu konu burada kapandı. Hala o can çok acı verici.
Eski sevgilim çocuğumuzu aldırmış?