Arkadaşlar beni üniversite öğrencisiyim geçen yıl bir çocuk hep peşimden koşuyordu yüz vermiyordum sonra konuştuk biraz olmadı çok ciddi ilişki insanı değildi bende yazın eve gidince umursamadım bu sene başında üniversite için geldiğimde bu sefer o beni umursamadı ve başkasıyla konuşmaya başlamış ama şimdi de ben kafayı taktım sürekli cadde de görüyorum filan ortak arkadaş edindim sırf denk düşmek için beni heryerden de çıkarttı ve benimle görünmek istemiyor 3 gün sonra kalıcı gidicem sizce gitmeden bir şeyler yaşasammı belki takıntım geçer nasıl baştan çıkaracağım onu avukat bürosuna mı gideyim onu düşünüyorum hep
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
takıntı yapma
İlla vereceğim diyorsan ver gitsin ama günün sonunda ağlayan sen olursun
Niye ben ağlarım ki
Tarla genişleteceğim diye elindeki tarladan olursun :D
Sevgili değiliz ama bana kafayı takan bir çocuk bir anda benden vazgeçti
Başkasını bulmuş çünkü ilklerini seni sevmeyen biriyle yaşama
Ya geçen yıl o köpekti peşimde benimde başka konuştuklarım var ama yine de onu bırakamıyorum geçen sudyenli fotoğraf attım çok sexysin valla dedi bende seni çok istiyorum dedim ah be güzelim yanlış zaman dedi sonra hiç yazmadım bir kaç kez arkadaşımın telefonundan snap attım olduğum yerlere geldi bugün de arkadaşımın telefonundan snap attım o kadar beni heryerden atmış çünkü
P*ç erkek daima kazanır beyler al ispatı burada adam gibi sevenler kaybeder bizde sklemezsek şu an bazı kızlar bizide öyle üstümüze binmek için kafaya takardı
Onunla ciddi ilişki istiyordum ama o takılmadık gördü hep ve sonra ilişki yaptı ama hep cinsellik istedi benimle gitmeden önce bu tadı verirsem ödül mü olur
Ya bi sq ağzımı bozan ilk insan oldun son 24 saate
Sq ya o zaman niye yorum yapıyorsun
Ciddi ilişki insani olmayan birini cinsellik ile tutmaktan söz ediyorsun sanırım bu mümkün değil
Amacım kendime bağlamak değil gidiyorum zaten 3 gün sonra kalıcı aklımda kalmasın diye buluşsam mı ama o da 2 yıldır bekliyor hep çok çekici buluyor beni ödül mü olur bu benim bir kaybım olmicak gidiyorum ama bizim doğru düzgün olmama sebebimiz beni sevdiğini düşünmüyordum sadece cinsellikti o yüzden umursamadım ama şimdi sevgilisi ile görüyorum kafayı taktım
Gittikten sonra göz göze gelmiceksiniz o nedenle zaten zamanla zihninizden silinicek, seni görmezden gelen birine adım atmak bir bakıma da kendinize küçük duşürmektir
Evet bu düşünceniz doğru bugün de bilerek olduğu yere gittim kendimi gösterdim sonra ortak arkadaşın telefonundan snap attım gördü filan bende böyle düşünüyorum ayağına gitmiyorum ama zor tutuyorum kendimi gidince unuturum gitmeden konuşmiyim mi ama konuşursam istediği olacak geçen yıl peşimde olan oydu
Dünya onun etrafında dönmüyor daha iyilerine tanıklık edicegine inanmalisin, olmicak şeyde ısrarcı olmak en fazla size acı olarak geri döner
Çok haklısınız ben geçen yıl umursamadım onu hiç sonra çok kafayı taktım ama şimdi de o umursamıyor
Ya daha fazla aşık olursan
Bir geceyi onunla geçirmek istiyorum içimdeki tüm hisleri söylemek istiyorum ama kendimi tutuyorum 3 gün sonra gidiyorum zaten buluşsam mı ama geçen ona tahrik edici bir şey attığımda yanlış zaman demişti hep kaçıyor bürosunu basıp konuşsam mı
Git konuş ya en fazla ne olabilir ki
Ne dicem sevgilisi de var
Götü de kalkacak
Haa yapma kız yazık günah bı de terbiyesiz aldatırsa sen de midesiz bir insan olursun
Ama kafayı taktım çok istiyorum ama bir şey yaşamam da ödül olacak
Ay başkasıyla yap boş ver
Başkası o değil sonuçta geçen yılda sanal yapıyorduk sonra baktım tek amacı cinsellik bitirdim eve gittim üniversite zamanı geldim baktım ciddi ilişki yapmış battı bana bu durum
Hayatım ne diyim sana artık git seviş aq 😂
Sence ne yapayım iki yıldır aramızda bir çekim var ama hiçbişe yaşamıyoruz gitmeme üç gün kaldı ama oda istiyor verirsem ödül olacak ve basit olacam
Kesinlikle çok haklısın basit olursun yani ezik misin sen onu düşün
ooo fb ldşfkhdfgh
Onunla ciddi ilişki istiyordum ama o takılmadık gördü hep ve sonra ilişki yaptı ama hep cinsellik istedi benimle gitmeden önce bu tadı verirsem ödül mü olur
ödül olurda sağlamsan unutamaz lşgdkfg
Gidicem zaten
Ama ben peşinden koşmuş olcam havalanmış ama dayanamıyorum
gitmeden bi yapi m di yon lhkdfgjh ee daha çok bağlanırsan
O bağlanmaz mı hiç o da istiyor
sana bağlı
Takılmışsın