Biz sınıfımda ki bir cocukla sürekli bakışıyorduk konuşmak için fırsat yaratıyordu felan kızın yanında bana gülümseyerek selam verdi ve ondan sonra sürekli bakismaya başladık kız da sadece kütüphaneye üye olmuş bir kızdı.. kızın yanında sürekli bakışıyorduk gülüşüyorduk kızda bizi görüp gülüyordu felan bazen de anlamış gibi davranıyordu bir gün koridorda ders çalışırlarken çocuk beni gördü kağıtları felan düşürdü eli ayağına dolaşıp bana baktı kızda bunu farketti ikimize doğru baktı ve güldü? Ne zaman çocuk bana baksa felan kız ikimize bakıp olayı anlamis gibiydi en son bir gün kız beni gördü ve bana gevşek gevşek sırıttı. daha sonra bunlar sevgili çıktılar. kızın arkasından söylenen şey de şu o kız bir ortama girer kimden menfaati varsa ona yapışır otlakçı felan diyorlar hakkında kötü konuşuyorlar?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
nasıl yani siz bakışmaya başladıktan sonra mı çıkmaya başladılar yoksa önceden de öyle miymiş?
Sözde önceden de öyleymiş 🤷🏻♀️ yani sevgililermiş.
eğer önceden de öylelerse kızın erkek arkadaşının birileri tarafından beğenilmesi onun hoşuna gidiyor olabilir. ya da üzgünüm ama seninle bakışlarınla dalga geçiyor da olabilirler. yani siz bakışırken biri diğerine " bak bak görüyor musun sana söylemiştim nasıl bakıyor " demiş diğeri de " hahaha evet gördüm " falan diye cevap veriyor olabilir. uzak dur boş ver gayriciddi gereksiz insanlar.
O kadar haklısın ki... her şey mümkün.. ben çocuğa açıldım çocuk dedi hayatımda biri var sonra dedim nasıl oluyo biz sürekli bakışıyorduk. Oda dedi yanlış hissettitmişsem özür dilerim, öylesine bakıyorum felan dedi tabi salladı birşeyler. ondan sonra kız sınıfa geldi ve çok samimi hallere girmişler beni görünce bu çocuğun hemen koluna girdi felan, ve kızın hakkında öğrendiğim şey şu kız bir ortama girer ve kimden menfaati varsa ona yapışır, ve otlakçılık yapar arkasından böyle söylenen bir kız
belkide çocukta öyle bir şey arıyo. yani o kıza bazı şeylerde ufakta olsa finansör olacak sonrada kızı cinsel anlamada kullanacak. sen ona ağır gelirmişsin zaten boş ver.
Çocuğun durumu iyi evet kaft çanta felan takıyor ama çocuk böyle efendi ağır başlı duruyor namaz felan kılıyordu.. bu kız tam dersi çok herkesle samimi olan bir tip ben bunların sevgili olduğunu anladiktan sonra baya saydirip içimi döktüm açıklama bekledim ama çocuk bana yazmadı açıklama yapmadı sence, kendimi küçük dusurmusmuyum ona dedim sen bana arkadaş gösterdin sevgili çıktınız?
hayır ya ne münasebet ne küçük düşürmesi tabi ki söyleyeceksin içindekini. söylemesen iyi bir şey yaptıklarını sanacaklardı. umarım hatalarını anlamışlardır ve bir daha kimseye böyle bir şey yapmazlar.
İçimi rahatlattın ne bileyim sevgili değildik ama flortlesiyorduk duygularımla oynadı bana kızı arkadaşım diye gösteriyordu sürekli kızın yanında bakışıyorduk gülüşüyorduk normalde sınıfta felan da böyleydi konuşmak için fırsat yaratıyordu hep peşimdeydi kendi kendine demişmidir iyi ki olmamış kız bana saydiriyor felan ama benim saydırma nedenim beni aptal yerine koyması ona dedim ki sen arkadaşım diye gösterip beni öyle bir konuma soktun yaptığın kötülük ve sadece insanlara güvenmem için bana açıklama yap dedim ama hiç bir şekilde yapmadı 🤷🏻♀️
o ne düşünürse düşünsün sen doğru olanı yapmışsın. ne yani sana o kadar şey yapacaklardı da bir de üstüne sen sus pus mu kalacaktın. tabi ki içinden ne geliyorsa söyleyeceksin herkese haddini bildireceksin. ya bir de flört hâlinde olsanız ne olacaktı. hem siz çıkıyor olacaktınız hem de o kız yanınızda rahat rahat takılacaktı. sen onların yanında değilken de ne yaptıklarından hiç haberin olmayacaktı. ucuz kurtulmuşsun bence.
Ben sevgili olmadığımız halde çocuğa öyle güvendim ki kızı yanında görüyordum diyordum arkadaşı ne güzel anlasiyorlar o kadar iyi niyetliydim ki :( haklısın gerçekten peki uzun uzun olayı anlatmam kötü mü yoksa içimi dökmek mi ve döktüm zaten rahatladım her şeyi söyledim ve dedim ki Otlakçınin kelime anlamina bak ve düşün sana son iyiligim olsun dedim.. kıza otlakçı diyorlar..
içinde hiçbir şeyin kalmaması iyi olmuş. uzun ya da kısa söyleyip rahatlamışsın. yoksa onların yüzünden için içini yerdi. kız da muhtemelen milletten sürekli bir şeyler koparmanın peşinde. biri bir çay dahi ısmarlarsa onu kâr sayan tiplerden. bırak sömürsün onu da. muhtemelen bir süre sonra kavga ederek ayrılırlar. sakın seni tekrar ararsa falan yüz verme. dik dur. kendinden ödün verme. bu hikaye artık geride kaldı sen geleceğe bak.
Ya o kadar doğru ve güzel yorumladiniz ki. Zaten şöyle oldu birden bire bu berbat bir halde sınıfa geldi, depresyon haldeydi baktım sürekli peşimde utançtan yüzüme dahi bakamiyor böyle ben arkadaşımdan kağıt istedim bu koşa koşa gitti kendi kagitlarini getirdi ben arkadaşımla koridora çıktım hemen arkamdan böyle yanıma gelip gidiyor berbat halde bir umut ışığı ariyor gibiydi.. sonra biz baktık ki bunlar takipleşmiyorlar ben denedim biraz yüz verdim güldüm felan baktım hemen mutlu oldu peşimden felan geldi. Demek ki o zaman ayrıldılar bu da kendince dedi ben ne aptallık yaptım kızı kaybettim felan ne olduysa artık bir ay sonra felan barıştılar galiba 🤷🏻♀️ tekrar ayrılırlar mi bilmiyorum. Ve ben bunları yüzüne vurdum dedim ki senin sevgilin varsa sizi öğrendikten sonra utançtan yüzüme bile bakamiyordun, sürekli peşimde dolandın cirpindin seninle konuşmam için bunlar yalan mı? Tabiki cevap yok :)
yaa öyle ilişkiler nereye kadar sürecek. sonuçta hainlik var olayın içinde. keskin sirke küpüne zarar. bu hainlikleri illa ki başlarına iş acacak yani mutlu olmaları imkansız. ama işte sen dik dur. çünkü eğer o çocuk senin peşine düşer ve seni ikna ederse çıkmaya başlarsanız o kız bunu sindiremez. size kumpas kurmaya çalışır. örneğin çocuğu kandırır koluna girer bunu özellikle senin görmeni falan sağlar. daha neler neler yapar yani. ızdırap yaşarsın. o yüzden sakın ola ki onlara falan tekrar kanma iyi niyetini suistimal ederler.
İşte bir kere çocuktan ayrilmismiydi ne çocuk benim peşimde dolandı durdu.. böyle berbat bir halde bir umut ışığı arar gibi 🤷🏻♀️ tabiki ben yüz vermedim üstüne dalga geçtim tam sandı ki, ona karşı yumusamisim böyle mutlu felan oldu böyle konusmak için gözüme bakiyo kedi yavrusu gibi bende hevesini kursağında bıraktım iki gün sonra buna hakaret ettim 😂 çocuk beni engelledi hemen uslubum yanlismis ;)
he he deseydin üslubum yanlış. sizin hâl ve hareketleriniz çok normal benim üslubum yanlış. üslubu düzgün olan birine git o zaman seni teselli etsin deseydin :)
Adam olmayana böyle üslup yakışıyor dedim :) he birde benimle konuşursa kız arkadaşının içi hiç rahat degilmis nasıl izah edeceğini düşünüyormuş 😂
Ha birde çocuk anladığıma göre hdpli kız ise mhpli böyle bir ilişki yumağı :)
" pardon kıvanç yaa sence bu beni ilgilendiriyo mu " deseydin :) " kız arkadaşın bir şey derse bana yönlendir ben ona kendi üslubumla durumu izah ederim " deseydin :)
o ha hdpli mi. bir de vatan haini yani. uzak dur her yerden engelle
Kıza yazmakta aklımdan geçti. Çünkü kız görüyordu bizi hani diyecem sen gördün ama sonra vazgeçtim kıza yazmak saçmalıktı..
yani ona yazmak gelmediyse içinden yazmamışsındır. sonuçta içindekileri kusup rahatlayacaksın. bilinçaltın onu muhatap almak istememiştir. olabilir.
He hdp'li yani belli apaçık kız da bir de mhpli 😂😂 kız için partisini değiştirir mi acaba?
kız muhtemelen onu sömürmek için takılıyo onunla. olay menfaat olunca o mhpyi falan unutmuştur. sen çok ucuz kurtulmuşsun. az daha bu girdabın içinde bulacakmışsın kendini
Ya valla şimdi çocuğun Facebook hesabı felan HDP beğenisi var sonra WhatsApp durumu hdplilerin barış işareti birde şivesi felan kurt gibi, kızın Twittere baktım MHP'li devlet Bahçeli felan olsun yani alakasız duruyorlar :) belkide çocuk diyordur ben türküm djdjjdjd ne bileyim ya valla öyle gözüküyor insallahta öyle olur ne diyeyim :)
Bir kere kız nasıl tekmeyi vurduysa o acınası halini gördüm ama tekrar barıştılar demek ki daha yolunacak çok şeyi var çocuk böyle iPhone 14 felan kullanıyor böyle kaft çanta takıyor felan marka şeyler alıyor :) gözlemlediğim bu
Ya kıza arkadaşım dedi yazma ama hani kızda görüyordu sonra düşündüm dedim zaten kız gördü ne yazsam ki göre göre onunla 🤷🏻♀️
kız da ondan etkilendi işte başlarım mhpsine de hdpsine de ben parama bakarım dedi çocuğa yanaştı işte. çocuk öyle hdp şeyleri falan paylaşıyosa onların işaretini falan yapıyorsa direkt bölücü. kızı dağa falan çıkarmasın dikkat etsin kız da. öyle ya. yok öyle bedava yiyip içmek hadi dağa çıkıyoruz falan demese bari :)
Vallaha herşeyiyle garip bir olay kız bana ilgisini görüyor farkediyor buna rağmen sevgili insan der bu çocuk kıza karşı heyecanlanıyordu felan kendine nasıl yedirdiyse. Valla ne bileyim tuhaf her iksiide tencere kapak
Dedim bu kız nefissiz senin bana ilgini gördüğü halde gevşek gevşek bana sırıtıyordu her şeyi yazdım cevap vermedi smsden yazdım ama illaki okumuştur.
boş ver boş ver öyle pkklılardan uzak dur. seni de pkklı sanarlar. çevrendekiler öyle sanar. hatta babana ve annene bile söylerler. kızınız pkk sempatizanı bi çocukla takılıyo söyleyin uzak dursun. sana da senin iyiliğin için yaptık derler.
Ee yani anladığıma göre pkkli beğeniler olsun konuşma tarzı Kürt dili gibi ben diclede okudum diyip övünmesi gereksiz yere Diyarbakır'a vurgu yapmasi ve şu hep kullanılan barış işaretini yapması ☮️ felann apaçık ortada yani bir de kız MHP'li yani ilginç
çok ilginçmiş gerçekten. demek ki avanta otlakçılık kızın gözünü öyle bir bürümüş ki para olsun da ne olursa olsun diyor.
Olabilir vallahi ikiside hesabını kapatmis ama hep ilk çocuk kapatıyordu sence bu kistat mıdır kız seviyor mudur.. benim tahminim kız benim ilgimi gördü eğer sevgili olursak yolamayacacagini düşündü hani sevgili olsak benle o yan yana ders calisacaz benle vakit gecirecek kız da bence buna yürüdü... Demek ki parasını kaybetmek istemiyor mesela ders aralarinda yemek yiyorlardir direkt kız ödemiyordur bu ödüyordur daha bu otlakçılık mevzusunu bilmeden yemeğe gittiklerini anladım ve tahminimce dedim bu kızın ödemesine izin vermez hani kız öğlen yemeğini çıkartıyor diye içimden geçmişti sence konuşmalarıma göre ben nasıl bir insanım aklı basinda mi mantıklı düşünen biri miyim sadece hesap sorup yazmam aklımı karistirdi yani dedim demesin ne kadar takmış
bende öyle düşündüm normal düşünmüşsün yani. zaten muhtemelen öyledir.
Kisacasi bence benim ilgimi gördükten sonra kız yapıştı o kadar itici bir kız ki görmen lazım yani böyle hissediyorum nedense hep bakismalarimizi felan görüyordu gülüyordu ama içten içe plan kurmuş kendisi ayarlamış en sonda iki kere bana bir gülüşü var görmen lazımdı kurnazca ve sinsice böyle insanlar var mı ya ee tabi benle sevgili felan olsa, nasıl yiyecek ben izin vermem bence kiskanmis bile olabilir başka açıklaması yok ve tahmini yeni sevgili oldular..
Sana Instagram varsa bı fotosunu atayım
yani muhtemelen öyle olmuş aklın yolu bir kim olsa öyle düşünür. instagramım var evet. selcukunluuuu göster bakiyim bende merak ettim
selcukunluuuu