Yalnız Tostcu Erol ciddi manada tertemiz ve saf bir insan. Boyle temiz insanların cogalmasını canı gonulden isterim. Kazandigi her parayi sonuna kadar emeği ile hakediyor. Gaziantep'e gittigimde kesinlikle igramayi dusunuyorum. Bu adamin her videosunu izledim belkide ve gercekten tertemiz bir insan. Allah hakkiyla kazananlarin sayisini arttirsin.
Yorumlarda bu adamı kucuk dusurmusler onun icin yazdim. Senin paylastigin soru tamamen xper kazanma amaciyla sorulmus sacma bir soru degil mi? Tostum bozuldu ne demek? Tost makinasi olmasin o?
Oğlum o adamın daha adının ne olduğu belli değil, liseliler bilmez eskiden Tostçu Mehmet'di o adamın adı o zamanlardan beri video çekiyor biraz daha geçmişe gidince adının Tostçu Eyüp olduğu videoları var. Adamın daha kimliği bile muamma :D tuhaf adam bence
Ama cidden çok merak ettiğim şey bu adamın gerçek adı ne ve neden bir sürü farklı isimle video çekiyor dönem dönem. Önce Tostçu Eyüp'dü, sonra Tostçu Mehmet oldu şimdi de Tostçu Erol
Haklısın kardeş zaten, bir oğlum kelimesi ana bacı küfür etmeyi gerektirir, pardon gerçekten hak ettim bunu. Hani az önce güzel insan helal kazanç diyordun sen. Bir lafın gelişi oğlum yazdık diye ana bacı gibi manevi değerleri hiçe sayarak küfür etme tehdidi edecek kadar mı güzel ahlakın?
Cidden ama adamın neden bir sürü farklı isim ile video çektini anlamış değilim. 2011 den beri düzenli Alkislarlayasiyorum. com takip ediyorum o zamanlar vardı videoları daha hiç bu kadar bile meşhur değildi, sadece Alkislarlayasiyorum. com kullanıcıları bilirdi ve adı Tostçu Mehmet'di sonra geçmiş videoları çıktı ortaya bu sefer de adı Tostçu Eyüp. Şimdi de Tostçu Erol :D ama neden :D
Evet şimdi sucukları atıyoruz. Yumurtalarımız köyden geldi. BİŞTİ tostumuz servise hazırdır. Bişti ne Allah aşkına ya? Her bir tostu 5 kg çekiyor zaten herifin tipe bak gördükçe armut atmak istiyor insan.
Gülürsün tabii. Şu sıfada bak Allaj aşkına ya? Armut yok mu armut? O tosta bak hele ben girerim içine ben. Neyse ben biraz acıktım galiba sucuğa vurayım bari. İyi geceler sana bu adamdan da uzak dur gel laf dinle sen. Ha yok illa yanaşacaksan armutsuz da yaklaşma sakın.
En İyi Cevaplar