Yeme & İçme Arkadaşlar yemek yediğim yer bayat tost verdi ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok açtım yiyemedim şu an eski tost verdiler. Sizce ne yapmalıyım kavga etmeli miyim. ya da onun karşılığında bişey alsam haram olur mu Güncellemeler+1 yıl Yeni tost getirdiler öncekinden daha kötü Arkadaşlar yemek yediğim yer bayat tost verdi ne yapmalıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Beğenmedim diyip ücret iadesi isteyin. Kavga etmenize gerek yok. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kavga etme niye edeceksin? Bu tost bayat beğenmedim de iade et. Sen söylemezsen, dile getirmezsen olmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Söyledim bayat mıydi mikrodalga daydi bu yuzden dedi. Utandim sizce ondan mı yoksa bayat mi DorothyBabe +1 yıl Beğenmedim de bence direkt yemediysen iade et Soran +1 yıl Yemedim yenisini yapcaz dedi gerrk yok deidm mikrodalga da kalmis ondan diyor ama tost ekmeği asiri sert ve yapışmıştı
DoğanınTadı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Söyle açık açık ne korkuyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çekindim Yorumla DoğanınTadı +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Söyledim yeni yapicaklqr Yorumla DoğanınTadı +1 yıl İşte bu öz Güvenli ol biraz dik dur Yorumla Soran +1 yıl Ama bayat degil mikrodalga da kaldi diye diyor ama yapışmıştı açılmıyordu bile Yorumla DoğanınTadı +1 yıl Neyse yedin mi peki Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl @Lylayce Leyla'ya söyle iş yerini bombalar 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bidaha yeme 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Şu an tartışayim mi Yorumla respectemir +1 yıl Yok bidaha alışverişi kes müşteri kaybetsin Yorumla Soran +1 yıl Kar mı kalsın bu Yorumla respectemir +1 yıl Kalmasın Yorumla Soran +1 yıl Söyledim yeni yapcaz dedi Yorumla respectemir +1 yıl Hm peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beğenmedim diyip ücret iadesi isteyin. Kavga etmenize gerek yok.
Kavga etme niye edeceksin? Bu tost bayat beğenmedim de iade et. Sen söylemezsen, dile getirmezsen olmaz
Söyledim bayat mıydi mikrodalga daydi bu yuzden dedi. Utandim sizce ondan mı yoksa bayat mi
Beğenmedim de bence direkt yemediysen iade et
Yemedim yenisini yapcaz dedi gerrk yok deidm mikrodalga da kalmis ondan diyor ama tost ekmeği asiri sert ve yapışmıştı
Söyle açık açık ne korkuyorsun
Çekindim
Neden ki
Söyledim yeni yapicaklqr
İşte bu öz Güvenli ol biraz dik dur
Ama bayat degil mikrodalga da kaldi diye diyor ama yapışmıştı açılmıyordu bile
Neyse yedin mi peki
@Lylayce Leyla'ya söyle iş yerini bombalar
Bidaha yeme
Şu an tartışayim mi
Yok bidaha alışverişi kes müşteri kaybetsin
Kar mı kalsın bu