Babamı henüz 17 yaşımda 8 yıl önce kaybettim. İlk 1 ay hep gelecek diye bekledim kabul edemedim onun öldügünü bizi bıraktığını kabul edemedim henüz 17 yaşındaydım yıllarca onu suçladım bizi sevmiyormuş sevseydi bırakıp gitmezdi diye... Her sabah beni okula kaldırırdı her sabah öperdi kızım derdi tek bir hayali vardı doktor olup herkese faydamın dokunması... Bana sözler verdi üniversite ye başladığım da alışana kadar yanımda olacaktı ilk onu muayene edicektim ilk ona sarılacaktım omunla yaşayacaktım ilk heyecanımı... Ahh yıllar hep dua ediyordum bu gece gel babam , bu gece gel rüyalarıma gel Kii yarım bıraktığımız yerden devam edelim sıkı sıkı sarılayım sana 17 yıl bana emek verdin 17 yıl ne istediysem hep yaptın hep destek oldun okula giderken cebinde paran olmasa dahi gidip biyerlerden borç alıp beni harçlıksız göndermezdin. Bayramlarda bize yeni elbiseler alır kendin eskileri giyerdin ah be babam bak ben hayalini gerçekleştiriyorum bu yıl tıp fakültesinde son dönemim doktor oldum babam hani gelecektin hani kızım diyip sarılacaktın bir anlık gidişin 8 yıl geçmesine rağmen dün gibi babam... Babam mekanın cennet olsun bugün tam 8 yıl oldu aramızdan ayrılalı kalbimdesin babam bir daha ki sene doktor olarak mezarına geleceğim babammm bak kızın burada senin emeklerini boşa çıkarmadı diyeceğim bekle beni babam sen bizi görüyorsun ama ben seni göremiyorum rüyalarıma olsun gel be babam 😰😰 Çok zor arkadaşlar gerçekten aile acısı çok zor düşünemiyor insan ne olacağını ne kadar zor bir kişinin babasının yüzünü unutması... Siz siz olun ailenizin değerini bilin 😰 Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın
Babamın ölümünden 16 gün sonra doğmuşum küçükken çok hissetim ama büyüdükçe etki etmedi hiç görmedim ondan sanırım ama en yakın arkadaşımı kaybettim 5 yıl önce aklımın yarısınıda oyla kaybettim...
Gece gece dağıttın beni ya ne yaptın sen :'( ama bunca zorluğa rağmen babana verdiğin sözü tutman doktor olacak olman beni gururlandırdı. Tebrik ediyorum seni. Allah seni sevdiklerine bağışlasın.
Ben okurken ağladım ne diyeyim diyecek söz yok ALLAH sabır ihsan eylesin sana ve ailene o her zaman sizin yanınızdadır mekanı cennet olsun inşallah tekrardan başın saolsun :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yasamayan bilemez tabiki 9. yıl onsuz gecen 9 yıl 😟
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben de 7 yaşımda kaybetmiştim babamı şu an ise 21 yaşındayım onsuz geçirdiğim seneler daha fazla artık yaşantımda yazdıklarıni okurken kendimi buldum Allah rahmet eylesin babana
Başın sağolsun 😞 ağlattın beni de ya 😞😞😞 hayırlı bir babanın hayırlı kızı sözünde durmana çok sevindim okuyup doktor oluyorsun baban bunu görüyor emin ol allah gönlüne göre versin işallah
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biliriz babası olmayan kızlar kasar oluyo genelde bide ek bilgi düsüyüm
Kuzenimin babası annesini her gece dövüyordu ayrıldılar falan filan o adam diğer halamın sayesinde okudu şimdi kredi çekip ev aldı. Ev arkadaşım Azerbaycan'lı adamın babası 10 yaşından beri yok 21 yaşında ve babası hakkında konuşurken o kadar duygulanmıyor eskisi gibi. Alışıyor insan zamanla alışırsın.
En İyi Cevaplar