Benim için masrafa girme diyorum dinlemiyor hiçbir şey benden değerli değilmiş öyle diyor
Sevgilim bana para verdi neden böyle bir şey yaptı?
Benim için masrafa girme diyorum dinlemiyor hiçbir şey benden değerli değilmiş öyle diyor
Kaçırma bu çocuğu değer veriyor çok haklı bence hiç birşey sevdiğin kişiden daha değerli değildir senin kadar huzur vermez hiç birşey sana hediye almak onuda mutlu ediyor demek ki bence sende hediyelerle karşılık ver ufakta olsa al birşeyler atkı ör ne bileyim buluştuğunuzda pasta yap kek yap götür
Canımmmmmmmm sen süpersin yaaaaaa nasıl düşünemedim çok teşekkür ederim çokkkkkk allah razı olsunn😍😍😍😍 cuma ginü kek yapıyorum o zamannnnn cumartesi buluşcaz kek yapıp götüriyim atkı da örerim hem benim yaptığım atkı onun için çok değerli olur
Başka önerilerin varsa söyle canım ne yapabilirim diye düşünmekten kafayı yedim resmen 🙈🙈🙈
@BarbarosHan inişallah ölürsün
Insallah canim insallah sen de cok mutlu olursun ne zaman konusmak istersen yazabilirsin ben hep burdayım
Seni seviyor ve sana karşı sevgisini biraz hediyelerle belli ediyor olabilir ve sana para harcatmak istemiyor olması normal emin ol çoğu erkek böyle takma kafana eğer maddi durumun el veriyorsa sende ona hediye alabilir ve ya onu mutlu edebilecek şeyler yapabilirsin
Kızı s. kecek anlasanıza artık.
Uzaydolunay teşekkğr ederim canım Hediye olarak ne alabilirim mesela uygun fiyatlı
@BarbarosHan sen hastasın çok korktum zavallı hahahhahah defol burdan ezik
Rush hastası seni doktora görünmelisin
@BarbarosHan yav he he
Önemli değil bence bir şey almak yerine kurabiye yapıp üstüne baş harflerinizi yazabilirsin içinede kart koyarsın güzel bir şeyler yazarsın
Hiç mahcup felan olma olması gerekende o bizde öyle yapıyoruz çünki bir bayanın yapması yanımız da baya saçma geliyor. Ama sende ona hediyeler alabilirsin ve mahcup kalmamış olursun böylece arabasına birşey alabilir ne bilim saat-tesbih-çakmak kombin olarak veya gömlek triko vs şeyler 😉
Çakmak sigara içmesini tetiklicek ama ben bıraktırmaya çalışıyorum😊
Tesbih desen onda en güzeli var doğal twş ben doğal taş almaya kalksam ona 90 100 tl bir şey tutucak o da fazla benim için öğrenciyim😞
Ama gömlek ya da kazak olabilir dediğin gibi bana hırkasını verdi bedenini de öğrendim oldu bu işş😊
Anladım çok teşekkürler :₺
:)
,
seninle ileriyi dusunyo demekki seninde onu sevdiğini anlamistir
Seviyorum tabi ki ama daha çok yeniyiz
işte bide sana mesaj vermek istiyo
Ne mesajı
hani bak ben sana sahip cikyom bunun farkında ol ciddiyetimin felan demek istyo
Cevap
13Cevap
Bunlar güzel şeyler mutlu oluyordur hediye aldıkça ama abartmış evet sende şu şekkilde konuşabilirsin bukadar abartcağına parayı bir köşeye biriktirirsiniz beraber daha sonra beraber yapabilceğiniz aktveter için ayırırsınız :)
Erkek severse varını yoğunu maddi manevi sana vermek ister çünkü seven erkek "hayatını" paylaşmaya meyillidir
Cok haklısınız deli gibi aşığım sana dedi bugün...
Zaten sevgisi bana ağır geliyor ben böyle şeylere pek alkşık değilim ama zamanla birbirimize daha çok alışıcaz bu yüzden direniyorum onunla mutluyum dış görünüşüne değil kalbine bakarak seviyorum onu
İnşallah çok sağolun
Seni düşünüyor seni cidden seviyo bence seninle ciddi düşünüyo sana önem vermese böyle şeyler yapmaz.
Haklısın canım benim için alkolü bıraktı sigarayı azalttı gerçekten sevmese yapmazdı
@BarbarosHan barbaros musun nesin ne diyosun ya kardeşim s. git
Yavssk ya
@BarbarosHan senin ben gelmisşni gecmisini sktr gt insan yavrusu
İnsan yavrusu ne be ben orspu cocegu yazdım
@BarbarosHan seni kaale bile almıyorum istedigin kadar zirvala muhatap olmicam ruh hastasi
Sen odeme giz ezikmisin bu erkekler ne gune duruyor kazmami goturuyon yaninda faydalancan etinden sutunden tabi..
Hahahaha alemsin canım ya 😂😂
@BarbarosHan DEFOLLLLLLLLLL
erkek adamin yapmasi gerekeni yapiyor. bizim ailede de oyledir kiz arkadaslarina bisey odetmezler
Ama öyle diyorsunuzda bu telefonu varken telefon almaya kalkıyor 7 plus bide gereksiz saçma yerlere masraflar yapıyor bir erkek eve kendi bırakır hem taksiye para verip bin git demez garip
@yarennnnn1 o biraz gorgusuzluk yapiyormus :/
Haklısın canım ama yarenin de dediği gibi şu anki telefonum 6s zaten üstelik o aldı ama sevgililer gününde 7 alıcakmış gereksiz ama yine de almak istiyor sözümü dinletemiyorum alıyor ne kadar ısrar etsem de neden böyle yaptığını anlayamıyorum sadece
:(
,
Yani ayıptır söylemesi git ufak süprizler yap bu 7 plus nedir kız bu duruma anlam bile veremiyor anlam veremediği durumdada ona 7 plus alınıyor çok para harcayıp herşeyi ödüyor ediyor oho gariplik var bunu çok aşık olan bile yapmaz
Çocuk doğru söylüyo seni yola getirmeye çalışıyo belkide ucunda pazarlama tövbe yarabbim ama yani seni kendine iyi bir bağlamaya sonrada istediklerini kolayca yapmaya bakcak amacı bu
@BarbarosHan hakli olabilir, dikkat et koru kendini
Bu kadar şeyi sadece bir birliktelik için yapmaz dahada fazla kişilere sunmaya arkadaşlarını felan toplar amacı değişik dikkat et cidden bu devirde babanın almadığı o telefonu başkası ikinciye alıyosa dikkatli ol
@BarbarosHan amacı kendine iyice bir bağlamak aşık etmek bu kadar fazla paray boğması çok acayip kız çocuk çok zengin olsa söylerdi ve zaten bu soruyu sormazdı para bol normal alması derdi kendince ama kızda şaşırıyo anlam veremiyo ve yazıyo. Kendisi yapmak için olsa yapar yani eve çağırır içkisine atar ya da öpmekle başlar kıvama getirir bu devirde bu kadar aşık erkek zor. Bunun amacı dahada fazlası arkadaşı olur ya da kadın pazarlayan yerler olur anlaşmalı mesela kadın toplamak için çalışırsın. Ama işin ucunda bir bokluk var
Niye öyle diyorsunuz ya o öyle biri değil ki gözlerimin içine bakıp seni seviyorum" kelimesini bu kadar içten söyleyen biri bana zarar vermez üstelik ben onu terk ediyordum bir gün kavga ettik on bin kere aradı yalvardı bırakmıyım siye bana çok aşık bana zarar vermez kıyamıyor bile gözünden sakınıyor sadece farklı biri ben de tam olarak çözemedim ama bana zarar vermez bundan eminim başbaşayken fırsatı vardı ama bana dokunmadı bile birlikde uzandık dizlerinde uyudum ama bana elini bile sürmedi
İsteseydi çoktan dokunmayı denemişti amacı kötü değil demek ki kıyamıyor
Ya böyle şeye ben olsam gelemem erkeğin masumu ve 7 plus değilde aşşağı in kapıdayım diyeni en güzelidir paraya boğan erkek mi kaldı ve 7 plusla anca çocuk kandırırlar seven erkek durup dururken 7 plus ne Allah aşkına ya
@BarbarosHan ya 7 plus ne demek arkadaşım bana babam almadı onu durup dururken bide 6syide o almış paraya boğulmak hani gel benle birlikte bir gece geçir seni paraya boğarım derler ya onun gibi resmen yavaş yavaş her şeyi alıyor
@BarbarosHan s. git ya defolgit artık aşağılık sapık Çok kötüsün Allah uzun ömür versin senin !!! Çok yaşa
@BarbarosHan desin alma istemiyorum bir daha böyle şeyler yaparsan ayrılırım desin kız bu çocuk mal kızında hoşuna gidiyo bana yapılsa ya seviyorsam o kişiyi ben sıkılırım para para para bu ne
Çok yaşa ne ya ben g3ber yazdım !!! Çok yaşa !!!
G. e. b. e--r !!!
@BarbarosHan mustehak falan deme ayiptir
@yarennn basklarina pazarlama olayi falan biraz abarti olmus
soran arkadas, bak kardesim, denildihi gibi niyeti bozuk da olabilir, olmayabilir de. sen kendine dikkat et koru da nolur nolmaz.
ben yakin arkadasimin sevgilisin durumu kotu oldugu halde tum parasini arkadasima hediye almaya harcardi. Şu an evliler. he o iyi cikti diye seninki de iyi cikar mi bilmem. sen 2 ihtimale gore davran.
Çiğdem teşekkür edem canım kötü biri değil eminim kötü biri olsa ikimiz başbaşa yalnızken bana dokunurdu ama o dokunmadı bile üstelik 3 kez dokunduk emin olmak için kırmızı ruj sürdüm parfim sıktım güZel giyindim hiçbir şekilde bana elini sürmedi ve ayrılacağımız gün ağladı sevmeyen adam ağlamaz asla...
Ama tabi ki dikkatli olucam nolur nolmqz hayırlısı olsun canım
@BarbarosHan hahhahahh psikologa görün bence zavallısın
rica ederim canım Allaha emanet
Yav para bu bence altında başka bir şey var garip çok zenginse normaldir ama zengin değilse hiç bir mal böyle yapmaz kendi bırakır gerekirse el ele soğukta yürütür bu para vermesi filan istese şöfere uzatırdı hem senin gözüne sokmak istiyo ve bir şeyler planlıyo olabilir
canım normalde her cumartesi buluşuyoruz evden alıp eve bırakıyor ama bugün müsait değildi mecbur kaldı taksiyle yollamaya
Ne planlıyo olabilir ki
Seni sevdiğindendir, kıyamadığındandır. Bence cimri olmadığı için sevinmelisin
Canım cimri olmaması çok güzel bir şey ama sürekli masrafa girmesi mahcup ediyor beni çok para harcıyor benim için
sırası var sen fazlasyls ödiceksin zaten mutlu olarak tabi seviyosan
Seviyorum tabi ki
abi zenginse ve istiyorsa alsın sen rahatsız olduğunu kötü hissettiğini belirt ama
parası var olan biriyse hiç üzülme 😃 derjmmbrn daha ne istiyorsun
Çok kaptırmıs kendini sana umarım o değerlere sahip çıkarsın
Biz erkekler daha napalım ölelim mi 😂😀
Haklısın sanırım o beni gerçekten seviyor ah bir de deli olmasa keşke tam bir zır deli😊😊😊
Delilik iyidir 😂😀
Sevgilinin erkek kardeşi var mı?
Abisi var evli
😕😕😕
Ayır onları sen yaparsın
@BarbarosHan oespu cocugu insallah ölursün
Değer veriyor işte daha ne istiyorsun
Ben de ona değer veriyorum ama mahcup ediyor beni sürekli bir şeyler alarak
koca yürekli arkadaş alnından öpmek isterim
😊😊
Evlen onunla bak sen beni dinle :D
Çok kavgacı ya çok kıskanç biri bana baksa laf atsa gidip onu öldürür 😂 Evleniyim mi acaba düşünücem bunu🙈😂
Evlenirim tabi ya yerim onu o tam bir tombiş ayıcık😍
2 de çocuk yapın oh mis :D
Hayırlısı olsun😊
Oo bulmussun manitayi :D
@BarbarosHan lan hep goruslerime yorum yapiyon. Tesaduf mu ne anlamadim. Git baska birisinin gorusune yorum yap lan :D :D
@BarbarosHan what?
Seni anlamakta gucluk cekiyorum
@BarbarosHan thank you. Seninde biraz agzin bozuk
Hahahah o yapıyor dinlemiyor😂 Napicam ben bu cocukla
Oyledir erkekler
Hepsi öyle değil ama
Ben oyleyim
Öyle olma üzülürsün sonra
@Nolmusyanihe hic uzulmedim bu gune kadar bu huyumdan. Uzulcegimi de sanmam.
Erkek olsam ben de öyle olurdum sanırım
Ama bende ona hediye almak istiyorum ama maddi durumum iyi değil pahalı hediyeler alamam ne yapabilirim işe mi girsem sevgililer gününe kadar biraz para biriktirmiş olurum en azından ne diyosun ne yapabilirim
Pahali hediyeye emin ol gerek yok. Anlami olan bir sey olsun yeter.
Cok teşekkğr ederim batu
İsmarlarsin falanda bokunu cikarmis o
Ne güzel
Seni düşünmüş sana değer veriyor
Haklısın ama çok mahvup oluyorum parayı da geri almıyor ısrar edince kızıyor napcagimi bilemedim valla
Onun verdiği paralardan arta kalanları biriktir sonra ona güzel bir hediye alıp verer
evlen işte daha neyi bekliyorsun
Ben olsam almam sanki ona muhtaçsın gibi kız biraz
Canım otobüse yetecek kadar param vardı çok para yoktu üstümde otobüse binmemi de istemiyordu kıskanç olduğu için kendi ısrarla istedi taksiyle gitmemi tutuşturdu elime yoksa otobüsle gidicektim
İşe girsem muhtaç olmicam da giremiyorum şimdi derslerle çok yoğunum
@BarbarosHan aeni şikayet ettim eğer daha fazla rahatsızlık verirsen hakkında yasal işlem başlatırım git tedavi ol hasta
Seni düşünüyor çünkü
Evet canım ama çok para harcıyor benim için benim maddi durumum pek iyi değil ben ona pahalı hediyeler alamam boynumdaki isim kolyemi de o aldı altın kim bilir fiyatı ne kadar insan ister iatemez mahcup oluyor :(
Evet öyle ama o senin mahcup olmanı istemez
@BarbarosHan sen defolsana
Ben ona ne alabilirim canıö çocuk o kadar şey yaptı benim için benim de ona önemli bir hediye almam lazım ama ne...
@BarbarosHan benim yorumuma yazma!!!
Barbaros sapigi defol git burdan benim canımı sıkma !!!
Engelledim
Kazak gömlek kravat saat kalem atkı bere örebilirsin zippo çakmak..
Canım çok sağol ya malmıdır nedir sabah sabah çıldırttı beni
Neyse atkı örmeyi bilmiyorum canım ve diğerlerni de ama internetten bakarak yapabilirim yinü ve şiş numarasını nasıl almam gerekiyor birazcık anlatabilir misin bana ve kaç günde biter buluşacağımız güne kafar yetişir mi acaba cumartesiye kadar
Yetişmez 😕 başka hediye düşün ya da bir sonraki buluşmada verirsin
Tamam cabım biraz uyucam bütün gece uyuyamadım zaten saat 11e alarm kurdum kalkıp hazırlanıp çıkıcam belki güzel bir hediye bulabilirim olmadı iş başa düşer kek yaparım ona çok sevinir bir de bana ait bir kazak istemişti onu götürürüm ona bir dahaki buluşmamızda da başka bir hediye bulurum ufak tefek şeyler alırım sevinir😊 En sevdiği yemeği yaparım sürpriz yaparım ona 😊
😊ne güzel Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla evlenin siz 😀
yapmasa da olurdu
adamı tanımıyosun neden bu kadar emnsn
s. kerdim diyip durmasan dsha iyi
@BarbarosHan herkes senin gibi serefsiz karaktersiz degil allah belanş versin sabah sabah bela okuttun ya pes it herif
bahahahaha
@BarbarosHan itin duası kabul olsaydı gökten kemik yagardı uza sapık
@BarbarosHan hadi hadi zavallı anca gidersin gereksiz yorum yapma pacavra
Where is the adalet?
Haklısın şule şu an ne kadar şanslı olduğumu anladım kuzum o gerisekalı gibi erkeklerden değil çok şükür benim sevgilim cömert kibar sapık değil onun aklı şeyinde geberir inşallah ocyaaa
Gerızekalı olcaktı
Rahatsız edici
Ever çok mahcup oldum parayı tutuşturdu elime
@BarbarosHan bak gülcem ama ayıp olcak gülemiyorum
@BarbarosHan what is this 😂
Sadaka vermiş sana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar