Sevgilim paramı yiyip beni kullandı?

Arkadaşlar 4 yıllık bir ilişkim var daha önce aynı hatayı yapmama rağmen tekrar yaptım evden altın alıp ona verdim uzak mesafe olduğu için yanıma geldi ailesiyle sorunları olduğu için aylarca ben baktım tek altınlar değil fazlası var.. üstünden aylar geçti ailem altınları kullanmak istiyor ama sahteler çoğu bende kendisine koymamız gerektiğini söyledim param gelecek dedi oyaladı etti paranın geleceği zaman adam cezaevine girdi dedi öyle bir illete bulaştım ki geçen seferinde de babasını aradım yalvar yakar aldım ama aynı hatayı tekrar yaptım ve şu an hala aynı şekilde para at yanına geleyim diyor baya ucuk rakamlar istiyor elimde ki parayı atıp katlayacağını söyledi ama ona verdiğim hiçbir paranın bana geri dönüşü olmadı sevgimden her şeyi yaptım kaçtım da onun için ailesi bile yanında yokken sırt çevirmişken ben destekçisi oldum aileme ihanet ettim hep onun sorunlarıyla uğraştım ama o benim sevgimi kullanarak emdi bitirdi okul parasını biriktirdi yanımdayken bu 4 yıl içerisinde bir kuruşunu dahi yemedim yukarı da allah var bir çiçek bile almamıştır bana asla benim bir sorunumla uğraştığını görmedim ki onun sorunlarıyla uğraşmaktan bana hiç sıra gelmedi parayı vermiyor babasının hayrına istemiyorum kendim için de istemiyorum aileme maskara olacağım tekrar onun yüzünden yanımda olması gerekirken bana kendin hallet imasında bulundu böyle birine 4 yılımı harcadığıma sevgime emeklerime üzülüyorum artık ok yaydan çıktı unutamıyorum onu hala seviyorum kendime çok kızıyorum artık ne yapacağım
Sevgilim paramı yiyip beni kullandı?