Nişanlım erkek kuzenimle konuştuğum için çok sinirlendi? dövecek gibiydi?

Ya kuzenimi herkes tanır çok çapkın eli ayağı durmayan biri bana bir soru sordu ayaktaydık köyde tatilde herkes bulusur o sıra nasılsın falan dedi ben kötü niyetli olmadıgını düşündüğüm için ayaküstü sohbet ediyorduk nişanlım gördü yanımıza geldi kuzenim de nişanlım bana kızmasın olay büyümesin diye çekip gitti nişanlım kızkardesiyle geliyordu benim kolumdan tuttu kız kardeşi araya girdi cok sinirlenmişti bağırdı bu adamla nasıl konusursun dedi o nasıl pislik bir herif bilmiyomusun dedi benimle nişanlıysan haraketlerine dikkat edeceksin dedi seni birdaha erkeklerle konusurken görmücem dedi ben kuzenim o dedim kuzen muzen beni ilgilendirmez konusmayacaksın haraketlerine dikkat edeceksin dedi dövecek sandım kızkardesi araya girdi Allahtan. nişanlımı çok seviyorum beni cok koruyor benimde niyetim kötü degildi ama hareketlerime dikkat etmem gerekli bunu biliyorum siz erkekler siz nasıl bir tepki verirdiniz bu durumda yani erkek kuzenle konusmasına kızar mıydınız bu kuzen çapkınlıkta ün yapmış biriyse?

Nişanlım erkek kuzenimle konuştuğum için çok sinirlendi? dövecek gibiydi?