Erkek arkadaşım onu aldattığımı sanıp beni ve kuzenimi dövdü?

Almanya'daki amcamgil bize misafirliğe geldi. Amcamın oğluyla birbirimizi çok severiz, her zaman çok iyi anlaşmışızdır. Evde oturmaktan sıkılınca gezmeye karar verdik. Yakın olduğumuz için rahat davranıyorduk, kuzenim kolunu boynuma atmıştı. Biz o şekilde yürürken aniden sevgilimle karşılaştık. Bir şey dememe fırsat bırakmadan saçlarıma yapışıp tokat attı."Bu gördüğüm ne lan o*rospu?"diye bağıra bağıra küfürler etti. Kuzenim müdahale ederken ona da yumruk attı, kuzenimin gözü morardı. Sonra kuzenim sevgilimi bir şekilde sakinleştirdi, kimliğini gösterip kuzenim olduğunu söyledi. Sevgilim soyadlarımızın aynı olduğunu görünce amca çocuğu olduğumuzu anladı ama artık çok geç. Kapımın önünden ayrılmıyor. Her yerden engelledim, başka hesaplardan, başka numaralardan yazıyor. Sürekli çiçek, hediye yolluyor. İçip içip ağlayarak arıyor. Bende bitti her şey. Beni dinlemeyen, üstüne üstlük bana küfür edip şiddet uygulayan biriyle birlikte olmam. Gelin görün mi sevgilim bir türlü bittiğini kabullenemiyor. Ne yapmalıyım yakamdan düşmesi için?

Erkek arkadaşım onu aldattığımı sanıp beni ve kuzenimi dövdü?