sen nereni acarsan, oranı görürler bedenini acarsan tenini, gönlünü acarsanyüreğini... Biri ruha hitap eder biri uckura... Biriyle yatağa girene kadar iyi gecinirsin, Biriyle de mezara kadar...
atiyosam neoluyo edepsizlikmi yapiyorum orami burami cekipmi koyuyorum sizin bas ortululre karsı tepkiniz ne bole acık resmimi koysam ben den iyisi yok tabi yorum yapmak icin yorum yapiyosunuz baska amaciniz yok insanlari kotulemiyi nekadar cok seviyosunuz önce bir kendine bak derim sana herkez kendinden sorumlu benim derdim sizi germis belli
Birincisi konu kapalilik aciklik değil burada kendini teshir etmen konu bu benim kapalilarla sorunum yok ama su yaptiklarinizada tepkimi gosterir paylssim yapiyosun her turlusune acik olmalisin ayrica beni geremicek kadar kucuksun
Ben yorumu sana yapmistim millet begendiyse bisey diyemem eksileyenede saygi duyarim cunku bunu gerektirir hos gorulu olmak mesela ben seni elestirdim dimi birazda sert elestirdim senin gorusun abla saygu duyarimn deseydin uzamicakti ama dert değil yasin kucuk bunlar normal sna abla tavsiyesi burda salyasini akitanlara ifsa etm kendini
benim fotarafi atmam teshircilik oluyosa senin de buraya bole bir yapman teshircilik oluyo ayni sey ya bir soz vardir bilirmisin akil yasta degil basta ka yasindasin bilmiyorum. ama bazi seyleri anlamiycak kadar beyin yasin kucuk
İnsanlar soyleyecek sozu olmayinca hakaret etmeye gecerler sekil a sensin birincisi teshirin anlamini iyi oku sen paylasim yaptin ben cvp verdim benim cevabimda teshir olcak hic bisi yok okul hayatndq basarilar
Yazik annene babana acidim asiri saldirgansin sabahtan beri hakarey ediorsun ben bisi demedim sana cunku anliyorum ki cahilsin sen evlenince kocanlada gecinemezsin
:( iyi ki etrafımda değilsin yoksa çok güzel şeyler yaşardık birlikte Edep gösterirdim biraz sana. Neyse... Özür diliyorum ben EN NAMUSLU EN ŞEREFLİ EN İYİ KUL SENSİN BÜYÜKSÜN ❤
resim ne alaka koca mı arıyon ya odffff :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD edepten bahsederler başlarında ALLAH ın ayetini taşırlar yapmadıkları halt kalmaz
Al işte ben namazımı da kılıyorum orucumu da tutuyorum ama senin gibi kendimi pazarlamaya calısmıyorum elhamdülillah guzel ahlaktan bahsedip kendı fotografı ı koymanın manası ne yani neyse senin gibi basit insanlar burdan koca arar işte kalitesiz seni aciz eminim baban duysa sopayla döver ha bir de eminim zorla kapatılmıştsındır sen yazık
ben kendime bakirm edpinde ne oldugunu biliyrm bana da edepliyim deme resmine gelen elestireli oku belki akilanirsn keske guzel deglde edep sahipi olsaydin
sen ole degilsin bence sen yorum yapmak icin yorum yapan sunun bir kusurunu buluyumda yakaliyim kotuleyim ben mukemmelim ya die dusunen aciz bir kulsun
En İyi Cevaplar