ayyakıbımın içinden bu çıktı sizce bu ne olabilir ayakkabımı giydim ve ayagıma battı bir sürü banta sarılı sekilli kağıt çıktı ne olduğu hakkında bilgi sahibi olan var mı biri bana büyü yapmıs olabilir mi yoksa yanlışıkla mı ayyakbıma girmiştr
Kafasındaki tahtaları eksik birinin dangalak ve boş amaçlı yapacağı işlerden . Direk yırt at , hiç bir halt olmaz. Bir de bunu dolaştırıp her kim koydu ise onun yüreğinin yağlarını eritip durma , salla boşver.
Sen de buna mı bağladın? Bu bildiğin fotokopi , kaynağı da saçma sapan bir kitap , onu yazan da şizofren olarak akıl hastanesinde yatıyor. Ama cin kafalılar böyle kopyalayıp kesip dağıtarak hatta para ile satarak ceplerini dolduruyor. Sebebi de senin gibi yersiz korkular taşıyan insanların gösterdiği zafiyet. İyi bir sömürü yolu , biri sana kafa karıştırıcı gondermiş. Yut ya da yutma senin kararın...
Evine giremediği için tek çare ayakkabına sokuşturmuş. Bundan etrafta yüzlerce aynısı var , eer ki bu sorularla ortalıkta dolanır hocaya mocaya gidersen her kim koydu ise planını yürütmüş yani korkmuş olursun. Yapılacak tek şey , yırt at dandik bir fotokopiyi ve kimseye de sorma aman bu ne kime gideyim başımı nerelere vurayım diye. Konuyu da kapat , sana ilk soracak olan kişi onun yapımcısıdır, sadece bekle.. Direk de saldırma , amacı ne düşün.. > Mantık kullanın mantık ; korkularınız yerine...
Eskiden , cam satışlarını artıran bir yöntem varmış... Çocuğun biri sokakta dolanıp camları taş atarak kırıyor kaçıyor.. 10 dakika sonra da sırtında cam semeri olan başka biri de hesapta tesadüfen sokaktan geçiyor ve " camcııı" diye de bağırıyor. Camı kırılan da ne yapsın , altın şans sanıp gel tak şuraya diyor ve çark böyle devam ediyor.
Yani , sana karşı da olmayabilir, binaya giren biri böyle fotokopiler bırakıp çözüm arayacak kurbanları da hocaya bekliyor da olabilir. Tabi hoca da gökten inmiyor , cübbeyi sarığı giyen kendini hoca diye yutturabiliyor. Cami hocaları bu işlere girmez , girerse devlet başına çöker
kiz basima derken? ya bunun sakasi olmaz okudum sakliyorum falan demissin bir goruste. muska falan bu bence yani bunun kizi erkegi kalmamis ki al yanina birini git
anlamını bilmese iyi olur dedi inanmamıyorum bana etkisi olmaz demek gerekirmiş ... akarsuya bıraksın orada eriyip gitmesi lazımmış... şüphelendiği birileri varsa mümkünse onlardan bir şey yiyip içmesin , eğer yemek veya içmek durumunda kalırsa da kendi kendine bunların "muskalı olduğunu biliyorum" diyerek yesin , içsin... iyi bir hocaya da okunsan iyi olurmuş...
En İyi Cevaplar