Güncellemeler
+1 yıl
Milenyum cllange tatbikatı gibi ve konsolosluklari kapatmislat ve boğazda savaş gemisi demir atmış ABD nin 5 Şubat 'ta resimleri var ve twet atmışlar ayın besinde 7.5 Türkiyede deprem olucak diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet haberi gördüm bu harp muhabbeti geçmişte konuşulmuştu ama nerden bilebiliriz ki biz neyin gerçek olup olmadığını
Bence olma ihtimali var düşmanımiz çok
Bu konuda hiç bir fikrim yok umarım tekrar böyle acı şeyler yaşamayız diyorum
İnşallah gaybi Allah bilir ona güvenmeliyiz tabiki ama kaygi ve algı operasyonu var buda şeytanın bir oyunu müslümanı panik halde tutmak
Ne konuda
Komplo teorisi daha tam net bir şey söylemek yanlış olur. İhtimal var mı olabilir ama bence değil.
Ama bence arastirilmali
yok öyle bir şey. yer kabuğu oluştuğundan beri var. levhalar oluştuğundan beri var, deprem olur. onu da mı abd yaptı inanmayın şuna
Ama üst üste iki büyük deprem oldu herkes bu olağan dışı diyor
dünyada örnekleri varmış. ilk kez olan bir şey değil. cidden Abd'nin böyle bir gücü olsa bize karşı mı kullanır. bu apaçık bir savaş sebebi, ne Türkiye nato'da kalır, ne de olaylar burada biter böyle bir şey olsa.
Biz kulaktan dolma bilgiler biliyoruz, devlet ise bu konunun içinden geçmiştir.
Kime karsi kullanicak ABD bizi çok mu seviyor NATO dediğiniz şey bı avuç yabancı birbirinin kuklası
Dünyada eşi benzeri olmayan diye açıkladı TV biz kesin demiyoruz ihtimaller dahilinde mi diye konuşuyoruz kişinin aklı var eğriyi doğruyu tartabilir inanmak veya aksi kendi tercihi
celal şengörü sevmem bak adam jeolog olarak çok iyi açıklamış git youtube bak.
Rusya, Çin gibi ülkeler dururken bizde deprem oluşturmaları mı mantıklı?
Onlar bizim kadar statüye sahip değil ABD için Rusya Çin bizim kadar kıymetli değil Türkiye ana damar
tamam kardeşim iyi geceler.
Hayırlı geceler Allah'a emanetsiniz
Yalan çünkü işinin erbabı hiçbir jeolog bu yapılabilir demiyor
Celal Şengör hocamın bir lafı var "ZIRVAAAA"
O adamı da çok lakayit buluyorum ya tamam alanında iyi olabilir ama yinede bı itici
Kişiden kişiye değişir ama bilgisi çok üst düzey ben çok seviyorum hocamı
Doğrudur
Hocam dediğimiz adam kendi b. kunu yiyordu sanırım?
Yani?
Deli yerine konmaz o adam
Hareketleri bı değişik zaten insanda bı düstur olur bı bilim insanıysan bı adabin olur bı duruşun olur bı tarafların ayrı oynamaz.
Herşeyi geçtim inançsız
Siz baştaki kişiyi suçlamak yerine haarp maarp diyorsunuz deprem bölgesinde yaşıyoruz imar affi geliyor yeni binalar çöküyor devlet bunları denetlemiyor sonra kader diyorsunuz birazcık dusunseniz Yüce yaratanın ne demek istediğini anliyacaksiniz
99 da Kim vardı? ya da seneler sonra birisi başa gelince deprem olmuyacak mı?
Adam bilim adamı adamın alanı jeoloji sen sırf inancsiz diye bu adamı sevmiyorsun
Onlar da var tabiki o ayrı bı Mesele burdaki mesajı elhamdülillah kendi nefsim adıma ben aldım umarım Türkiye olarak da aliriz ama bu iki deprem üst üste düşündürüyor olağan dışı olduğunu herkes söylüyor e önümüz seçim yani olasiliklar mümkün umutcum
Deprem her zaman olacak 99dan sonra Erdoğan ne demiş bak bunlar kader değil demiş aç bak aç bak şimdi kader diyor 180 derece dönüyor
Hepsini izledim dinledim şükür at gözlüğüm yok ama lütfen sorumu daha dikkatli okur musun burada ihtimalleri konuşuyoruz
İnternet çağındayız abla dinleme kimseyi aç bak internetten haarp neymiş bi bak
Baktım ablacım bakmadan soru sormadim sizde gençler olarak herşeyi iyi araştırın olur mu bilgi kirligigine maruz kalmayın gençler olarak ülke size emanet
Ülke gençlere emanet ama üniversiteler kapanıyor
Koca Türkiye de depremzedeleri sokacak tek yer yurtlar mı
Yanlış ama bu piskolijide ders yapabilir misin sen kendi adına cevap ver
99 depreminden sonra deprem vergisi vermedin mi abla bu güne kadar
Yapabilirim yapmam lazım ki bu günleri bir daha yaşamayalım
Umutcum bakış açıni tek bı yere yoneltme olur mu amac suçlu değil çözüm aramak
Japonya da depremde nasıl insanlar ölmüyorsa benim ülkemde de ölmesin
99 da Ecevit vardı
Biliyorum ama o depremden sonra vergi veriliyor deprem için
2020 Elazığ depreminden sonra halk para verdi deprem için sonra bir bakana soruyorlar bu parayı naptınız diye bakanın cevabı yol yaptık oluyor
Haklısın tabiki ölmesin bende depremi yaşadım ,99 da çocuktum ama hatırlıyorum 6 yaşındaydim hiç kolay değil ama kaos değil çözüm olması lazım
Çözüm ise evlerin daha dayanıklı olması lazım benim Allah'a inancım var kadere inanıyorum ama kader bu değil ablam ilk baş bir şey için çabalarsin sonra kaderi beklersin
Hala istanbuldaysan abla daha büyüğü gelecek ama hala bir çözüme kavuşmadı
Olası deprem için bende tehlikeli bölgedeyim ev beş katlı sağ çıkacağımi düşünmüyorum tabiki ilk önce. Tedbir sonra tekbir ama ihmal çok büyük çok Allah herşeyi görüyor ve biliyor
İmkanın varsa İstanbul'dan ayrıl ablacm
Ölüm Allah'ın emri tabiki ama dediğin gibi önce tedbir
orada değilim
Ege tarafında mısın
Ama etkilenicek ilk bölgedeyim
Bende deprem bolgesindeyim
Hakkımızda hayırlısı
Aminnn
Bursa
Kafani sisirdim kusura bakma ablacm iyi geceler yine kafanin ağrımasıni istersen post at :) :)
Estağfurullah saygı cizgini bozmadigin için teşekkür ederim
İmkansız
Neden
youtube.com/watch
Dakika 2:30
Tatmin etmedi açıklaması
Celal hocam diyorsa doğrudur tatmin olup olmamak sana kalmış artık
Niye amca oğlun mu?
Adam prof alanı jeoloji bırakta bilsin bir şeyleri ayrıca evet amcamın oğlu
Bir sürü prof var neden diğerleri değilde celal hocam diyosa doğrudur diyosun amca ogluna şöyle önceden haber versin ona göre konum değiştir irtibatta kal tamam canım
hocam allah değil önceden haber veremez kusura bakma
E o zaman o diyosa doğrudur demicen Allah bilir dicen tamam konusma şeklin adamın her halükarda doğru diyeceği konusunda yanlışin burada kayıtsız şartsız herkese inanmazlik yapma
o zaman kimse işini yapmasın adam neden jeolog olmuş bildiği için konuşuyor bırakta bilsin konuşsun
Yazık kafana
Kardeş adamın bilgisinde sorun yok senin celal hocam ne diyosa doğru deme şeklin yanlış okey
Haddini bil benim kafama kurban ol sen baktın tıkandin yazık mazik demeye başladın...
celal hocam ne diyorsa doğrudur : )
Tamam tatlım haydi sana iyi geceler
Sana da teyzecim sen büyük oyunu görmüşsün devam
Ukala.
Zor bencede