Konyakla ne iyi gider
hangi yemekler falan uyumludur
bi yardım etseniz
hangi yemekler falan uyumludur
bi yardım etseniz
konyağın, kamineto ile ısıtılıp hafif alevlendirilmesi durumuna flambe denmektedir ve bilinçli içiciler tarafından yapılması şarttır. amaç alkolün fazlasını aldıktan sonra yumuşacık içimi olan bir cennet içkisi ortaya çıkartmaktır.
bilinçsizce yapılırsa, bardak elde de patlar başka yerlerde de...
ama eğer kaliteli bir konyak içilmekteyse iki parmak kadar konyakla dolu (kadehin 1/3 - 1/4 kadarı) kadehin avuçiçinde ısıtılması yeterli olabilecektir NOT---EN ADAPLI KONYAK İÇE ŞEKLİ NASIL İÇMEYİ BİLİYORSANIZ ÖYLE İÇME ŞEKLİ
konyak yaninda cikolata ve puro ile iyi gider.. antep fistigida eslik edebilir ama az sicak olmalidir yani vucut isisi gibi...…... cok severim vosp in altini icmem xo severim martell kruvazor markalari favorimdir... paraniz yoksa metaxa tavsiye ederim
Tok karna içilir konyak zaten. Yanında birsey yenmez ama cok yemek istiyorsan 1-2 tane bitter cikolata ile güzel olur. İstersen tarcında koyabilirsin konyagın icine ama bu sıcak havada konyak içipte ne yapacaksın?
Cevap
9Cevap
Manyak dicem çok komik olcak ahahahaha
Sadece çikolata bulabildim ki sen de biliyosundur çikolatanın gittiğini.
Konyakçı kardeş
Onunla hiçbir yemek uyumlu değildir.
O kadar
konyakla hiçbirşey gitmez diyenler içmiyor sanırım
muz kivi çilek geneli yaz meyvesi olan herşey gider
konyak kışın içilir vucudu ısıtsındiye bildiğim kadarıyla mezesi yok :) sarhoş olmak istiyorsan vereceksin rakının gözüne
Tarçın kabuğu koyabilirim bazen.
kimin için bu hazırlık :)
Yer fıstığı ya da lokum
konyağın yanında yenmez birşey yazık olur :/
hiç konyak içmedim :(
kelle paça çorbası
sek iç bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar